• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓ŞUBAT 2025 KLOMEN KULLANANLAR TOPLAŞALIM 💓

Yaaaa nasıl bi kar var yolları kapayacak kız buraya da gönder 😂 senin şansda bu ay artmış hadi hayırlı güzel haberler bat ne zaman
Ayy sorma yaa bir metre kar var Bingölde:( ya normalde adetlerim düzenlidir ama rahim filminden sonra 10 gün geç geldi adetim. Tüpler kapalıydı şükür ki filmle açıldı 🫠 bat 9 Mart sanırım. Bu ay da olmasa ne yapacağım bilmiyorum

Ayy sorma yaa bir metre kar var Bingölde:( ya normalde adetlerim düzenlidir ama rahim filminden sonra 10 gün geç geldi adetim. Tüpler kapalıydı şükür ki filmle açıldı 🫠 bat 9 Mart sanırım. Bu ay da olmasa ne yapacağım bilmiyorum
dur ballım olmazsa ikinci ayda olur tüpler de açılmış bence ümitsizliğe kapılma vardır hayırlı zamanı yaş kaç

Belim çok ağrıyor karnımda şişkinlik var ara ara ağrı giriyor bilemiyorum yani adette olabilir hamilelik de
Ben iki akşamdır yemekten sonra koma oluyorum midem bulanıyor ya stresden ya stresden hamilelık olamaz şuan zaten

Back