- 19 Kasım 2016
- 5.215
- 4.048
- 173
- Konu Sahibi seniseviyorum-
Kactane ilçe aradım kaç tane eczane aradım kactane eczanelere girdim çıktık gene yok gene yokKızlar Ovitrelle bulamıyor musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kactane ilçe aradım kaç tane eczane aradım kactane eczanelere girdim çıktık gene yok gene yokKızlar Ovitrelle bulamıyor musunuz?
Days doktor varmış evde test markası gerçekten modum düştü moralim bozuldu yok diyesabah bak yapacannnnnnn ben olsam senın yerinde bin tane yapardım
Yardımcı olmamı ister misin canım .rporun var mı yada reçetenBulamadık valla
Canım reçetem var ama bu iğnenin soğuk bi alanda beklemesi gerekiyormış nasıl yapabiliriz sence çok sevinirim olursa eğerY
Yardımcı olmamı ister misin canım .rporun var mı yada reçeten
Canım burada var.eğer birinin evlat shibi olmasına vesile olacaksa reçeteniz veya raporunuz varsa alıcı ödemeli alıp göndereyim güvenirsenizKactane ilçe aradım kaç tane eczane aradım kactane eczanelere girdim çıktık gene yok gene yok
Kış günü soguk kompresle eczacıyadiyeyim ayarlasın.yada size eczanenin ismini vereyim direk orayı arayıp kargolasınCanım reçetem var ama bu iğnenin soğuk bi alanda beklemesi gerekiyormış nasıl yapabiliriz sence çok sevinirim olursa eğer
Tamam siz bana ismini ya da numarası var ise eczanenin atarsanız eğer ben bi rica edeyim belki gönderirler burda yok çünkü bulamıyorum valla çok sevinirim çok güzel olurKış günü soguk kompresle eczacıyadiyeyim ayarlasın.yada size eczanenin ismini vereyim direk orayı arayıp kargolasın
Kırklarelinde onur eczanesi,edirne de balkan eczanesinde var canım.Tamam siz bana ismini ya da numarası var ise eczanenin atarsanız eğer ben bi rica edeyim belki gönderirler burda yok çünkü bulamıyorum valla çok sevinirim çok güzel olur![]()
Sen hangi şehirdesinTamam siz bana ismini ya da numarası var ise eczanenin atarsanız eğer ben bi rica edeyim belki gönderirler burda yok çünkü bulamıyorum valla çok sevinirim çok güzel olur![]()
Istanbuldayım benSen hangi şehirdesin
Aslında kırklareli en yakın il İstanbul içinIstanbuldayım ben
Evet canım gelip almak gibi imkanım yok çalışıyoruz ikimizde bence kargolarlar ya bana yarın arayıp şansımı deniycemAslında kırklareli en yakın il İstanbul için
Eskiden eczanede çalıştım oradan bir arkadaşım var yarın bir arayacağım bulabileceğiniz bir yer var mı diye ben istanbul üsküdar bolgesindeyim.Canım sen hangi şehirdeyiz Ovitrelle için soruyorum almıştın sanırım
Haber ver canım banaEvet canım gelip almak gibi imkanım yok çalışıyoruz ikimizde bence kargolarlar ya bana yarın arayıp şansımı deniycem
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunEskiden eczanede çalıştım oradan bir arkadaşım var yarın bir arayacağım bulabileceğiniz bir yer var mı diye ben istanbul üsküdar bolgesindeyim.
Tamamdır canım teşekkür ederim Allah razı olsunHaber ver canım bana
Sabah bekleme ama bak yap varsa da ona göre evde hareketıne dikkat edersin düşürme moraliniDays doktor varmış evde test markası gerçekten modum düştü moralim bozuldu yok diye![]()
Olsa yapardım ama yok maalesef. Bende duydum onu burdaki bazı topiklerde öyle öğrenen de vardı yanlış hatırlamıyorsamElinde ovulasyon testi varsa yaparmısın o da çift çıkacakmı merak ettim ben pik çıkıyor diye biliyorum çünkü bugün yaptım ikinci çok silik çıktı ovulasyon testinde