Bende burda tüp bebek deneyeceksen eğer aşılamada bile 1 ay dinlendiriyolar vücudu üst üste yapmıyorlar onu düşünerek aşılamayı yaptır yada yaptırma derim. Tüp bebekte aşılamadan daha fazla ilaç veriyolar vücuda fazla yumurta oluşması için dinlenmiş şekilde yaptırsan daha iyi olur diye düşünüyorumKızlar sizce 2. Aşılamayı deneyeyim mi yoksa tüp bebek mi?
İnşallah ilk denemede tutarBende İzmirdeyim ilk aşılamami oldum Şehir Hastanesi'ne gidiyorum
İnşaallah hepimiz mutlu sonuçlar alırızİnşallah ilk denemede tutar
İnşallah pozitifi görürsünkızlar benimde 3 şubat aşılamaydı şimdi kan verdim çok korkuyoruminşallah hiçbirimizin emekleri boşa gitmez dualarımrasınız
Bende 2sinide aynı devlette yaptırdım. Hep aynı şeyi söyledilerBenim ilki üniversite hastanesindeydi bu da şehir hastanesi. İkisinde de on dk yat yarım saat yürü dediler
Rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar merhaba, ben de 30 Ocakta ilk aşılamamı olmuştum geçmişte bir dış gebelik hikayem var ve sağ tüpüm alındı tek tüp ile aşılama yapıldı. Cuma günü kan verdim pozitif çıktıAllah buradaki herkese bu duygu yaşatsın ben keseyi falan görmeden ve kalp atışı duymadan hamileyim diyemiyorum. Bir sürü sıkıntılar çekiyoruz hem ruhen hem bedenen çevresel faktörlerde yanında ( Kaç senedir evlisin çocuk olmuyor mu diye gözünün içine bakılmalar vs. ) bizi bir tek biz anlarız. Ben şehir hastanesinde aşılama oldum gönlümüz ferah olsun inancımızı hiç bir zaman kaybetmeyelim. 3,5 yıllık evliyim ve 1,5 yıldırda deniyorum olmuyordu hiç pozitifi göremeyeceğim sanıyordum ama bir gün geldi çift çizgiyi gördüm, Allahım hepinize nasip etsin.
Sağlıcakla al inşallah canım kucağına tebrik ederim darısı başımıza belirti hissettin mi pekiKızlar merhaba, ben de 30 Ocakta ilk aşılamamı olmuştum geçmişte bir dış gebelik hikayem var ve sağ tüpüm alındı tek tüp ile aşılama yapıldı. Cuma günü kan verdim pozitif çıktıAllah buradaki herkese bu duygu yaşatsın ben keseyi falan görmeden ve kalp atışı duymadan hamileyim diyemiyorum. Bir sürü sıkıntılar çekiyoruz hem ruhen hem bedenen çevresel faktörlerde yanında ( Kaç senedir evlisin çocuk olmuyor mu diye gözünün içine bakılmalar vs. ) bizi bir tek biz anlarız. Ben şehir hastanesinde aşılama oldum gönlümüz ferah olsun inancımızı hiç bir zaman kaybetmeyelim. 3,5 yıllık evliyim ve 1,5 yıldırda deniyorum olmuyordu hiç pozitifi göremeyeceğim sanıyordum ama bir gün geldi çift çizgiyi gördüm, Allahım hepinize nasip etsin.
Canım ona doktor karar veriyor benim bildiğim kadarıylaKızlar benım 2.aşılamada negatif sonuc aldım. Sizce 3.aşılamayı bu ay denimmi yoksa ara mı verim
3.u de yapanlar oluyor o yuzden kararsız kaldımCanım ona doktor karar veriyor benim bildiğim kadarıyla
Amin inşallah sen de öyle sağlıkla kucağına alırsınSağlıcakla al inşallah canım kucağına tebrik ederim darısı başımıza belirti hissettin mi peki
Canım aşılama burda klomen veya femera ile yapılan 900 dolar, tüp bebek ilaçlarıyla transfer falan 30 bin doları buluyor. Sperm sayısı hızı güzel beyaz kan hücresi fazla buda spermleri enfeksiyon sanıp öldürüyor o yüzden bize aşılama veya tüp bebek önerdilerAşılama ne kadar peki , aslında sperm değeri düşük olunca aşılama oranı artıyormuş inşallah bu sefer tutar
Bakayım o zaman tüp memorial a karar verdim online bir randevu alıp bu dediğini bir sorayım ona göre deneyeyim canımBende burda tüp bebek deneyeceksen eğer aşılamada bile 1 ay dinlendiriyolar vücudu üst üste yapmıyorlar onu düşünerek aşılamayı yaptır yada yaptırma derim. Tüp bebekte aşılamadan daha fazla ilaç veriyolar vücuda fazla yumurta oluşması için dinlenmiş şekilde yaptırsan daha iyi olur diye düşünüyorum
İnşallah yakızlar benimde 3 şubat aşılamaydı şimdi kan verdim çok korkuyoruminşallah hiçbirimizin emekleri boşa gitmez dualarımrasınız
İşte doktorlar senin değerlerine göre karar veriyor. Çünkü tüp biraz daha zorlu bir süreç. değerlerine,yaşına,eşinin durumuna bakıldığında olabilitesi varsa tekrar aşılama der. Yoksa tüp der. Hatta benim 2. Aşılamam yapılmadan sormuştum ben. Ben 33 eşim 38 yaşında. Amh değerim sınıra yakın. Bu tutmazsa eğer tüp demişti. Bana kalsa uğraşmamak için direk tüp isterdim ama onlar ne derse o oluyor3.u de yapanlar oluyor o yuzden kararsız kaldım
Valla bende o moddayım ne diyeyim. Suyu sele verdik yaniİlki de olmadı ya ondan sanırım OLMAZ YEAAA modundayım :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?