• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Kızlar 5 şubatta aşılamam oldu. Yarın kan vereceğim inşallah. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin. Kucağımızı çocuksuz bırakmasın. Çok heyecanlıyım. Gögüs hassasiyeti var şuan bi de yoğun akıntım var. Adet oldum sanıyorum bakıyorum meğerse akıntıymış

Benimde amh 1.36 doktor sınırın biraz altında dedi en fazla 7 yumurta toplanır dedi tüp bebek düşünürsen ama bu değer tüp bebek düşünürsen önemli dedi. Doğal yolla gebelikte veya aşılamada önemli değil dedi çünkü onlarda bir yumurta yetiyor dedi hamile kalmak için ama tüpte ne kadar çok yumurta olursa kaliteli iyi embriyo sayısıda ona göre çok olabilir dedi. Şuan yakın arkadaşım 34 yaşında amh 0.46 Türkiye’deki doktor tüp yaptır yoksa zor dedi ama şuan doğal yolla hamile 3 aylık. Yani kısacası doğal yol veya aşılama için bir yumurta bir sperm yetiyor aslında
İşte banada dediği aynı 1.50 altında aşılama şans daha düşük olduğu için tüpe yönlendiriyoruz bu değeri dedi. Aslında sonuç 0.01 bile olsa ihtimal var ama biz hemen olsun istiyoruz ya 🤣 ondan dolayı yani ☺️ Sanada denilen gibi istedikleri aslında tek 1 yumurta ve tek bir sperm. Ama niyeyse denk gelemedik o 1 yumurta ve 1 sperme 🤣🤣🤣

Baktıkları ekranı göremiyor musun ben devlette yaptırdım yan tarafımda bana hafif dönüktü ben gördüm spekulum taktıklarında zorladı sadece en büyüğünü taktılar diye sonra hiç bıraktığını hissetmedim ama kalkınca banada aktı gibi geldi ama baktığımda hiç gelmemişti piskolojik idrara sıkışık olduğumuz için öyle hissetmiş olabilirsin bence sende
Merhabalar Birşey sorcam ben özelde aşılama yaptım yaklaşık 60 bin gitti bizim ilaç ve doktora vereceğimiz parayla beraber ..Develette yaparsak ilaçları iğneleri develet karşılıyor mu maksimum ne kadar ücret yatırdınız onun hakkında bilgi alabilir miyim

Kızlar 5 şubatta aşılamam oldu. Yarın kan vereceğim inşallah. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin. Kucağımızı çocuksuz bırakmasın. Çok heyecanlıyım. Gögüs hassasiyeti var şuan bi de yoğun akıntım var. Adet oldum sanıyorum bakıyorum meğerse akıntıymış
Sonucuna baktın mı canım merak ettim birinci aşılamamıydı

İşte banada dediği aynı 1.50 altında aşılama şans daha düşük olduğu için tüpe yönlendiriyoruz bu değeri dedi. Aslında sonuç 0.01 bile olsa ihtimal var ama biz hemen olsun istiyoruz ya 🤣 ondan dolayı yani ☺️ Sanada denilen gibi istedikleri aslında tek 1 yumurta ve tek bir sperm. Ama niyeyse denk gelemedik o 1 yumurta ve 1 sperme 🤣🤣🤣
Sorma bu aşılamada 10 milyon spermdi sayı hani biri mi tutmaz diyor insan 😢

Merhabalar Birşey sorcam ben özelde aşılama yaptım yaklaşık 60 bin gitti bizim ilaç ve doktora vereceğimiz parayla beraber ..Develette yaparsak ilaçları iğneleri develet karşılıyor mu maksimum ne kadar ücret yatırdınız onun hakkında bilgi alabilir miyim
Canım ben devlette yaptırdım rapor çıkarıldı sadece muayene ücreti ve ilacları ödedim toplam 2 bin TL verdim ilk denememdi negatif geldi maalesef 1 ay ara verildi Mart'ta bıdaha denenicek

Canım ben devlette yaptırdım rapor çıkarıldı sadece muayene ücreti ve ilacları ödedim toplam 2 bin TL verdim ilk denememdi negatif geldi maalesef 1 ay ara verildi Mart'ta bıdaha denenicek
Peki siz Orda mı tedavı görüyordunuz yoksa direk sizin kendi isteğinizle doktora gidip aşılama yapacam mı dediniz …

Peki siz Orda mı tedavı görüyordunuz yoksa direk sizin kendi isteğinizle doktora gidip aşılama yapacam mı dediniz …
1 sene korunmasız ilişkide hiç hamile kalamadım sıkıntım olduğunu biliyodum zaten normal muayenelerimden dolayı olmayınca direk üniversite hastanesinde tüp bebek bölümüne randevu aldım gittim eşimin benim testlerimiz yapıldı sma sperm testleri rahim filmi vs. eşimde hiçbir sıkıntı çıkmadı şükürler olsun bende var sadece sonra karar verildi rapor çıkartıldı ve asılama yapıldı

Aynı gün aşılama olmuşuz hadi güzel haberler alalım

İnşallah güzel haberlerini alırız ❤️

Benimki 4.020 imiş ayyy pcosmuş???
Kız dur panikleme o 020 den bişey olmaz heralde normal değerde bence seninki. O kadar küçük değerler ay ay değişebiliyor. Benimde ilk aşılamada kist oluşmuştu. Tutmayınca diğer adette gittiğimde yoktu mesela. Hemen panik yapma yani 🤣

Camım ben 2 kez oldum devlette. Hsg özelde çektirmiştim 8bine. İlaçlara 2300 tl ödedim sadece

Back