• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Valla canım tutmadıysada yapacak bişey yok tüpe geçicez artık 🤷‍♀️ tabiki üzülüyor insan ama dünyanın sonuda değil. Bizde dikkat ettik ilişkiye ama bilemiyorum. Ben hiç hamile kalamadığım için hissedemiyorum yani var mı yok mu 🤣
Yani ben de hiç kalmadım ama değilim gibi gelio djdjdj ben karamsar bir insanım ya bakma bana 🫣

Kızlar siz Progestan kullanıyor musunuz bu arada? Fitil olarak sabah akşam kullanıyorum ben. 10 dk yat 30 dk yürü diyorlar bu soğukta nere yürüyeyim hajajaj

Evet konuştum 1 ay ara verelim. 1 kere daha aşılma yapalım dedi eğer istemiyorsan direk tüp bebeğe yönlendireyim dedi. Bilmiyorum ne yapacağımı. Marmaris’te yaşıyorum İzmir ya da Denizli’ye yönlendirecek . Nasıl olacak bilmiyorum artık
Bende İzmirdeyim ilk aşılamami oldum Şehir Hastanesi'ne gidiyorum

Bu ağrının sebebi nedir veya bir anlamı var mı? Yürüyüp ayakta kalıp ağrıyınca insan korkuyor..
O kadar ilaç kullanıyoruz iğne yaptırıyoruz bi de aşılama esnasında Dışardan rahme müdahale var. Bence sebebi bunlar olabilir. Dış güçlerle yumurtlamaya çalışınca 😁sonuç kasık ağrısı olarak dönüyor olabilir.

Canım benim devlette 2. Aşılamam daha öncede özelde 1 defa oldum . Bana göre aşılama zaman kaybı devlette zorunlu olduğı için yaptırdım yoksa direk tüpe geçmek istedim. Eğer sizinde sebepsizse bence tüpe geç direk
Yok canım bende eşimin değerinde sorun vardı bende hiç sorun yok. İşte anca mart nisan gibi gelebiliriz Türkiye’ye o zamana kadar bi aşılama daha denesek mi diye düşündük burda tüp çok pahalı

Hanımlar, benim de kasıklarımda ve belimde çok şiddetli ağrım var, gece zar zor uyudum, iğneyi yapalı bugün 8.gün. Aşılama da 10 unda yapıldı. İğneden midir bu ağrı ya

Hanımlar, benim de kasıklarımda ve belimde çok şiddetli ağrım var, gece zar zor uyudum, iğneyi yapalı bugün 8.gün. Aşılama da 10 unda yapıldı. İğneden midir bu ağrı ya
Benim de vardı uyuyunca geçti. Demek ayakta çok durmamak, yorulmamak lazım. Ama senin neredeyse 10 gün olmuş bilemedim:/ çok mu yoruyorsun kendini?

Yok canım bende eşimin değerinde sorun vardı bende hiç sorun yok. İşte anca mart nisan gibi gelebiliriz Türkiye’ye o zamana kadar bi aşılama daha denesek mi diye düşündük burda tüp çok pahalı
Aşılama ne kadar peki , aslında sperm değeri düşük olunca aşılama oranı artıyormuş inşallah bu sefer tutar 🫶

Kızlar siz Progestan kullanıyor musunuz bu arada? Fitil olarak sabah akşam kullanıyorum ben. 10 dk yat 30 dk yürü diyorlar bu soğukta nere yürüyeyim hajajaj
Canım bende kullanıyorum. Ben yatmadan 2 tane kullanıyorum. Banada aksine direk yat sakın kalkma dediler. Ben devlette oluyorum. Sen özel de yaptırıyorsun

Napicam bilmiyorum pazartesi gününe kadar bulmam lazım bide hafta sonuna denk geldi şansın böylesi 🥺
Canım Beyoğlu ctiys eczanesine bir sorar mısın istanbuldaysan eğer vardı orada ama reçetesiz ücretle veriyolar reçeteli uzun süre veremiyolarmış

Canım bende kullanıyorum. Ben yatmadan 2 tane kullanıyorum. Banada aksine direk yat sakın kalkma dediler. Ben devlette oluyorum. Sen özel de mi yaptırıyorsun

Canım bende kullanıyorum. Ben yatmadan 2 tane kullanıyorum. Banada aksine direk yat sakın kalkma dediler. Ben devlette oluyorum. Sen özel de yaptırıyorsun
Benim ilki üniversite hastanesindeydi bu da şehir hastanesi. İkisinde de on dk yat yarım saat yürü dediler

Back