• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Kasık ağrım tekrar başladı. Tam regl ağrısı gibi… Kendi kendime zaten tutmayacak diyordum ama demek içimde bir umut varmış demek ki.. streslendim bu gün, üzülüyorum..
Bende kasik agrisi olmaz regl olmaya yakın.O nedenle kasık agrisinda umutlanmistim.Kasik agrim kesilince beklentim azaldi .Uyku,gogus hassasiyeti regl belirtilerim arasinda var zaten.Cildimde de yağlanma arttı yuzumde ozellikle.Herhalde regl olacagim🥺

Bende kasik agrisi olmaz regl olmaya yakın.O nedenle kasık agrisinda umutlanmistim.Kasik agrim kesilince beklentim azaldi .Uyku,gogus hassasiyeti regl belirtilerim arasinda var zaten.Cildimde de yağlanma arttı yuzumde ozellikle.Herhalde regl olacagim🥺
Ben de ter kokuyorum rollon kullanmama rağmen, hormonlardan olsa gerek iğneler vs. Uyku hep var bende 😂😂😂 semptomlarım ise regl semptomu

Hanımlar galiba ben bebeğimi kaybediyorum, mutfakta buzluğu çekerken geriye doğru düştüm sırtımı çarptım, sonra bel ve kasık ağrısı başladı, sonra kahverengi akıntı başladı, hastaneye gittik eşimle, bet hcg yükselmişti ama lavaboya gittiğimde kırmızı lekelenme gördüm, doktor 3 gün bekle yine gel dedi, şimdi akıntım bel ağrım kasık ağrım devam ediyor, inşallah sabaha kesilmiş olur da yerleşme kanamasıdır der geçerim, ama içimden bi ses bebek gitti diyo 😔

Hanımlar galiba ben bebeğimi kaybediyorum, mutfakta buzluğu çekerken geriye doğru düştüm sırtımı çarptım, sonra bel ve kasık ağrısı başladı, sonra kahverengi akıntı başladı, hastaneye gittik eşimle, bet hcg yükselmişti ama lavaboya gittiğimde kırmızı lekelenme gördüm, doktor 3 gün bekle yine gel dedi, şimdi akıntım bel ağrım kasık ağrım devam ediyor, inşallah sabaha kesilmiş olur da yerleşme kanamasıdır der geçerim, ama içimden bi ses bebek gitti diyo 😔

Ah kuzum yaaa neden kendini yoracak aksilik çıkacak işler yaptın ki çok yeni henüz ağır bile kaldırmaman lazımdı 🥺 hastanede kontrol etmediler mi kanama alanı varmı yokmu diye

İnşallah öyle birşey değildir ya iyi düşün lütfen dualarımız seninle

kızlar bende elendim bu ay. Pazartesi günü gidince tüp için bilgi alacağım. Pozitiflerin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏 benim gibi negatifler yine beraberiz sıkmayın canınızı ☺️

Yaa inşallah yerleşme kanamasıdır. Yani kötü bir denk geliş olmuş olur inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz. Dikkat et kendine dinlen sürekli

Gabri bak olan olmuş keşke şöyle böyle demeyeceğim. Ama bu bebek kesinleştikten sonra böyle şeyler yapma lütfen. Buzluk çekmek nedir balım? Zamanı mı buzluk çekmenin? Düşmese bile itmek çekmek sakıncalı yavrum ya. Şimdi bol bol dinlen aklına kötü şeyler getirme. Ayakta da çok durma uzan. İş görme bir süre. Gönlünü ferah tut🌸🥰

Son düzenleme:
kızlar bende elendim bu ay. Pazartesi günü gidince tüp için bilgi alacağım. Pozitiflerin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏 benim gibi negatifler yine beraberiz sıkmayın canınızı ☺️
Hayırlısı olsun, acele etme bir ay dinlen bence, stresini at. Tüpte tutacak inşallah 🌸 hem hastasın ilaç falan alabileceksin böyle düşün🥲

Gecmiş olsun.Mental olarak kendinizi yormayin.Belki yerlesme kanamasidir.Simdilik dinlenmeye bakin.Agir ve riskli is vs yapmayin bence ilk 12 haftada

Âmin inşallah, sizin de mi test gününüz çarşamba?
Evet carşamba benimde test günüm.Istanbulda umraniyede asilama tedavisine başladim..Bnm ilk aşılamamdi bu ay.Ins tutar.Asilamaya baslamadan 4 ay enfeksiyon tedavisi gordum.Tedavi surecim anca hastaneye basladiktan 6 ay sonra basladi.Mental olarak yordu beni hastane sureci.Bende iliski olur olmaz cocuk hemen olur sananlardandim😅

Evet carşamba benimde test günüm.Istanbulda umraniyede asilama tedavisine başladim..Bnm ilk aşılamamdi bu ay.Ins tutar.Asilamaya baslamadan 4 ay enfeksiyon tedavisi gordum.Tedavi surecim anca hastaneye basladiktan 6 ay sonra basladi.Mental olarak yordu beni hastane sureci.Bende iliski olur olmaz cocuk hemen olur sananlardandim😅
Benim regl günüm bu gündü. Her akıntıda kalbim atıyor, sonra bakıyorum progestan akıntısı huhhhh diyorum😂😂😂 pazartesiye kadar olmazsam test alacağım totem yaptım. Ama yarın olmazsam yarın zor dururum gibi geliyor 😂🙈 sen yapacak mısın test yoksa kan vermeyi mı bekleyeceksin

Benim regl günüm bu gündü. Her akıntıda kalbim atıyor, sonra bakıyorum progestan akıntısı huhhhh diyorum😂😂😂 pazartesiye kadar olmazsam test alacağım totem yaptım. Ama yarın olmazsam yarın zor dururum gibi geliyor 😂🙈 sen yapacak mısın test yoksa kan vermeyi mı bekleyeceksin
Kan vermeyi bekleyecegim ben.Sabretmek zor ama surekli aklimda hamile miyim degil miyim diye😅

Kızlar 13 Şubat'ta aşılama oldum
Göğüslerim o günden beri inanılmaz ağrıyor ve şiş
Üç dört gündür adet sancısı ve şişkinlik var ara ara sancı yokluyor bugün strip test yaptım negatif bu belirtilerden adet olacağım gibi duruyor

Canım bende 13 Şubat'ta aşılama oldum belirtilerin neler
benim belim sırtım göğüslerimde hafif ağrı ve hassasiyet var ama kesinlikle çok değil
Birazda sol kaşığıma arada bir sancı giriyor o da çok hafif başka bişey yok artık bunlara pek dikkat etmiyorum çünkü hamile gibi belirtiler yaşayıp negatif görünce artık salıyor kendini bir noktadan sonra. Tabi merak var mı ? Her zaman 😂 sende varmı belirti vs

Yemek yapıcaktım, buzluktan malzeme çıkarıcaktım, o yüzden açmıştım buzluğu
Ve şu an regl gibi kanamam var, gitti bebeğim...

Back