• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Kızlar sizce 2. Aşılamayı deneyeyim mi yoksa tüp bebek mi?
Bende burda tüp bebek deneyeceksen eğer aşılamada bile 1 ay dinlendiriyolar vücudu üst üste yapmıyorlar onu düşünerek aşılamayı yaptır yada yaptırma derim. Tüp bebekte aşılamadan daha fazla ilaç veriyolar vücuda fazla yumurta oluşması için dinlenmiş şekilde yaptırsan daha iyi olur diye düşünüyorum ☺️

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Sürekli böyle araştırma yaptığım için instagram keşfetimde aşılama tüp bebek gebelik vs. Bir sayfa gördüm fitoterapi ile hamile kalma diye bir şey kimisi 1 buçuk ay kimisi 3 ayda hamile kalmış . Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?

Kızlar merhaba, ben de 30 Ocakta ilk aşılamamı olmuştum geçmişte bir dış gebelik hikayem var ve sağ tüpüm alındı tek tüp ile aşılama yapıldı. Cuma günü kan verdim pozitif çıktı 🙏🏻 Allah buradaki herkese bu duygu yaşatsın ben keseyi falan görmeden ve kalp atışı duymadan hamileyim diyemiyorum. Bir sürü sıkıntılar çekiyoruz hem ruhen hem bedenen çevresel faktörlerde yanında ( Kaç senedir evlisin çocuk olmuyor mu diye gözünün içine bakılmalar vs. ) bizi bir tek biz anlarız. Ben şehir hastanesinde aşılama oldum gönlümüz ferah olsun inancımızı hiç bir zaman kaybetmeyelim. 3,5 yıllık evliyim ve 1,5 yıldırda deniyorum olmuyordu hiç pozitifi göremeyeceğim sanıyordum ama bir gün geldi çift çizgiyi gördüm, Allahım hepinize nasip etsin.

Kızlar benım 2.aşılamada negatif sonuc aldım. Sizce 3.aşılamayı bu ay denimmi yoksa ara mı verim

Kızlar merhaba, ben de 30 Ocakta ilk aşılamamı olmuştum geçmişte bir dış gebelik hikayem var ve sağ tüpüm alındı tek tüp ile aşılama yapıldı. Cuma günü kan verdim pozitif çıktı 🙏🏻 Allah buradaki herkese bu duygu yaşatsın ben keseyi falan görmeden ve kalp atışı duymadan hamileyim diyemiyorum. Bir sürü sıkıntılar çekiyoruz hem ruhen hem bedenen çevresel faktörlerde yanında ( Kaç senedir evlisin çocuk olmuyor mu diye gözünün içine bakılmalar vs. ) bizi bir tek biz anlarız. Ben şehir hastanesinde aşılama oldum gönlümüz ferah olsun inancımızı hiç bir zaman kaybetmeyelim. 3,5 yıllık evliyim ve 1,5 yıldırda deniyorum olmuyordu hiç pozitifi göremeyeceğim sanıyordum ama bir gün geldi çift çizgiyi gördüm, Allahım hepinize nasip etsin.
Rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin 💕

Sağlıcakla al inşallah canım kucağına tebrik ederim darısı başımıza belirti hissettin mi peki

Sağlıcakla al inşallah canım kucağına tebrik ederim darısı başımıza belirti hissettin mi peki
Amin inşallah sen de öyle sağlıkla kucağına alırsın 🙏🏻 Belirti regli belirtileri gibi şeyler oldu yine pek umudum yoktu açıkçası birde tek tüp olunca

Aşılama ne kadar peki , aslında sperm değeri düşük olunca aşılama oranı artıyormuş inşallah bu sefer tutar 🫶
Canım aşılama burda klomen veya femera ile yapılan 900 dolar, tüp bebek ilaçlarıyla transfer falan 30 bin doları buluyor. Sperm sayısı hızı güzel beyaz kan hücresi fazla buda spermleri enfeksiyon sanıp öldürüyor o yüzden bize aşılama veya tüp bebek önerdiler

Bende burda tüp bebek deneyeceksen eğer aşılamada bile 1 ay dinlendiriyolar vücudu üst üste yapmıyorlar onu düşünerek aşılamayı yaptır yada yaptırma derim. Tüp bebekte aşılamadan daha fazla ilaç veriyolar vücuda fazla yumurta oluşması için dinlenmiş şekilde yaptırsan daha iyi olur diye düşünüyorum ☺️
Bakayım o zaman tüp memorial a karar verdim online bir randevu alıp bu dediğini bir sorayım ona göre deneyeyim canım

3.u de yapanlar oluyor o yuzden kararsız kaldım
İşte doktorlar senin değerlerine göre karar veriyor. Çünkü tüp biraz daha zorlu bir süreç. değerlerine,yaşına,eşinin durumuna bakıldığında olabilitesi varsa tekrar aşılama der. Yoksa tüp der. Hatta benim 2. Aşılamam yapılmadan sormuştum ben. Ben 33 eşim 38 yaşında. Amh değerim sınıra yakın. Bu tutmazsa eğer tüp demişti. Bana kalsa uğraşmamak için direk tüp isterdim ama onlar ne derse o oluyor 🤣

Back