Yaaa çok üzüldüm gerçekten öyle deme vardır güzel bir zamanı onu bekliyordur allahın izniyle bidahaki ay güzel sonuçlar gelecek inşallahSonuç negatifgücüm yok artık
Sorma canım bende dün negatifleri gördüm. Aşılamanın 13. Günü regl geldi. Test bile yapamadım:/ tüp bebeğe geçicem zaten aşılamaya çok umut bağlamamak lazım. Bende içime içime ağlıyorum dünden beriSonuç negatifgücüm yok artık
Aaaa seninde benim gibi geç yapıldı o zaman aşılamanBenim de 22-23 regl, 26 test
Yaaa çok üzüldüm çoookkkk, Allah hayırlısını versin inşallah, tekrar denersiniz başka bir yöntem denersiniz, olmaz mıSonuç negatifgücüm yok artık
Üzülmeyin buradaki çoğu kişi aynı dugguları yaşıyoruz. Sıkmayın canınızı güzel sonuçlar alana kadar devam edeceğizİnşAllah pozıtif sonuclar alırız._Ama benım benim pek ümidim yok dün geceden beri belım cok agryo sancım basladı yanı
Üzülmeyin buradaki çoğu kişi aynı dugguları yaşıyoruz. Sıkmayın canınızı güzel sonuçlar alana kadar devam edeceğizSorma canım bende dün negatifleri gördüm. Aşılamanın 13. Günü regl geldi. Test bile yapamadım:/ tüp bebeğe geçicem zaten aşılamaya çok umut bağlamamak lazım. Bende içime içime ağlıyorum dünden beri
İnszallah canım yaÜzülmeyin buradaki çoğu kişi aynı dugguları yaşıyoruz. Sıkmayın canınızı güzel sonuçlar alana kadar devam edeceğiz
36 saat standartta ama doktorunuz sizi yönlendirecektirKızlar aşılamadan ne kadar önce çatlama iğnesi yapılıyor
Hangı gun aşılama olmustun canımSorma canım bende dün negatifleri gördüm. Aşılamanın 13. Günü regl geldi. Test bile yapamadım:/ tüp bebeğe geçicem zaten aşılamaya çok umut bağlamamak lazım. Bende içime içime ağlıyorum dünden beri
İlkti canımÜzüldüm canım ya ıkıncı aşılamamıydı bu
Olsun canım sakın üzme kendini. Sen sağlıklı ol eşin sağlıklı olsunda ha 3 zaman sonra ha 5 zaman sonra. Önemli olan bizlerin sağlıklı olması. Kendimizi üzmeden mücadeleye devam ediyoruzunutmayalım ki bizler güçlü kadınlarız, sağlığımız oldukça, eşlerimiz yanımızda oldukça üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir şey yok
Çok teşekkür ederim kızlar desteğiniz için kendimi toparlamaya çalışıyorumE daha tüpü var bunun niye sıkıyorsun canını, son basamak değil ki balım
Sende üzülme canım gebelik ve adet belşrtileri çok benzer belli olmaz gönlünü ferah tutGaliba benimde negatif çünkü regl sancılarım başladı bel ağrım var pazar 14 gün oluyor erken gebelik testi yaptım negatif
İğneyi neden aşılamadan sonra yapıyorsunuz? Bize hep öncesi dendi de aklıma takıldıCumartesi 12:00 de aşılamam yapılacak bir saat sonra da çatlatma iğnemi yapacağım. Normalde pek olmaz ama akıntım var yumurta kendi kendine çatladı ya da çatlayacak diye çok korkuyorum. Çatlatma iğnesinden önce böyle bir şeyle karşılaşan var mı?
Dün gece 1 saat sonra yapacağım demek istemiştim. Uykusuz , gergin anlamsız bir cümle olmuş:)İğneyi neden aşılamadan sonra yapıyorsunuz? Bize hep öncesi dendi
Hahahah estağfurullah, o zaman şifa olsun :)Dün gece 1 saat sonra yapacağım demek istemiştim. Uykusuz , gergin anlamsız bir cümle olmuş:)
Yumurtam büyümemişti ovülasyon takvimime göre 3-4 gün sonra yapıldı. Büyütmek için 87.5 vurduk gonalfAaaa seninde benim gibi geç yapıldı o zaman aşılaman
Neden Türkiye? Amerika’da zor mu oluyor o daİlkti canım
Çok teşekkür ederim kızlar desteğiniz için kendimi toparlamaya çalışıyorumne yapacağımı bilmiyorum bidaha aşılama mı tüp bebek mi diye. Eğer tüp bebeğe karar verirsem gelip türkiyede yaptıracağım ama süre olarak ne kadar tutacsk bilmiyorum
Evet benimde büyümediği için geç oldu işteYumurtam büyümemişti ovülasyon takvimime göre 3-4 gün sonra yapıldı. Büyütmek için 87.5 vurduk gonalf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?