Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Galiba benimde negatif çünkü regl sancılarım başladı bel ağrım var pazar 14 gün oluyor erken gebelik testi yaptım negatif

Üzülmeyin buradaki çoğu kişi aynı dugguları yaşıyoruz. Sıkmayın canınızı güzel sonuçlar alana kadar devam edeceğiz

Cumartesi 12:00 de aşılamam yapılacak bir saat sonra da çatlatma iğnemi yapacağım. Normalde pek olmaz ama akıntım var yumurta kendi kendine çatladı ya da çatlayacak diye çok korkuyorum. Çatlatma iğnesinden önce böyle bir şeyle karşılaşan var mı?

Hangı gun aşılama olmustun canım

Üzüldüm canım ya ıkıncı aşılamamıydı bu
İlkti canım
E daha tüpü var bunun niye sıkıyorsun canını, son basamak değil ki balım
Çok teşekkür ederim kızlar desteğiniz için kendimi toparlamaya çalışıyorum ne yapacağımı bilmiyorum bidaha aşılama mı tüp bebek mi diye. Eğer tüp bebeğe karar verirsem gelip türkiyede yaptıracağım ama süre olarak ne kadar tutacsk bilmiyorum

İğneyi neden aşılamadan sonra yapıyorsunuz? Bize hep öncesi dendi de aklıma takıldı

Neden Türkiye? Amerika’da zor mu oluyor o da

Yumurtam büyümemişti ovülasyon takvimime göre 3-4 gün sonra yapıldı. Büyütmek için 87.5 vurduk gonalf
Evet benimde büyümediği için geç oldu işte ben 11 gün kullandım hep 75 ml ve sadece 18milim oldu yumurtam.6 gün kullandım 14 yapabildik son 5 günde de 3ml büyüyebildi ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…