Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sorma canım bende dün negatifleri gördüm. Aşılamanın 13. Günü regl geldi. Test bile yapamadım:/ tüp bebeğe geçicem zaten aşılamaya çok umut bağlamamak lazım. Bende içime içime ağlıyorum dünden beri
Sorma canım bende dün negatifleri gördüm. Aşılamanın 13. Günü regl geldi. Test bile yapamadım:/ tüp bebeğe geçicem zaten aşılamaya çok umut bağlamamak lazım. Bende içime içime ağlıyorum dünden beri
Cumartesi 12:00 de aşılamam yapılacak bir saat sonra da çatlatma iğnemi yapacağım. Normalde pek olmaz ama akıntım var yumurta kendi kendine çatladı ya da çatlayacak diye çok korkuyorum. Çatlatma iğnesinden önce böyle bir şeyle karşılaşan var mı?