• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Galiba benimde negatif çünkü regl sancılarım başladı bel ağrım var pazar 14 gün oluyor erken gebelik testi yaptım negatif 🥺🥺

Sonuç negatif :( gücüm yok artık
Sorma canım bende dün negatifleri gördüm. Aşılamanın 13. Günü regl geldi. Test bile yapamadım:/ tüp bebeğe geçicem zaten aşılamaya çok umut bağlamamak lazım. Bende içime içime ağlıyorum dünden beri 😢

İnşAllah pozıtif sonuclar alırız._Ama benım benim pek ümidim yok dün geceden beri belım cok agryo sancım basladı yanı
Üzülmeyin buradaki çoğu kişi aynı dugguları yaşıyoruz. Sıkmayın canınızı güzel sonuçlar alana kadar devam edeceğiz 🌺

Sorma canım bende dün negatifleri gördüm. Aşılamanın 13. Günü regl geldi. Test bile yapamadım:/ tüp bebeğe geçicem zaten aşılamaya çok umut bağlamamak lazım. Bende içime içime ağlıyorum dünden beri 😢
Üzülmeyin buradaki çoğu kişi aynı dugguları yaşıyoruz. Sıkmayın canınızı güzel sonuçlar alana kadar devam edeceğiz 🌺

Kızlar aşılamadan ne kadar önce çatlama iğnesi yapılıyor

Cumartesi 12:00 de aşılamam yapılacak bir saat sonra da çatlatma iğnemi yapacağım. Normalde pek olmaz ama akıntım var yumurta kendi kendine çatladı ya da çatlayacak diye çok korkuyorum. Çatlatma iğnesinden önce böyle bir şeyle karşılaşan var mı?

Hangı gun aşılama olmustun canım

Back