• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Saglık ocagında sabah verdım canım e nabıza düşer dedi artık ne zaman cıkar sonuc bılmıyorum.sız verdınız mı
Benim pazar günü 14 gün olacak pazartesi vereceğim. İnşallah güzel sonuç alırsın ama sağlık ocağında bildiğin kadarıyla ertesi güne çıkıyodu bir kere bende yaptırmıştım cuma verilince pazartesiye kalıyo sonuç falan diyolardı ne kadar doğru bilmiyorum hiç cuma günü vermedim

Ya hanımlar, günler geçmiyo gibi geliyo bana ya, pazartesi aşılamam yapıldı, daha bugün cuma, nerden baksan 10 günüm var teste daha, geçmiyo vakit hüüü :(

Ya hanımlar, günler geçmiyo gibi geliyo bana ya, pazartesi aşılamam yapıldı, daha bugün cuma, nerden baksan 10 günüm var teste daha, geçmiyo vakit hüüü :(
Direennnn sakın ev testi alma sonuç negatif çıksa moralim bozulacak durduk yere. Pozitif çıksa kafan karışacak. Zaman çok hızlı geçiyor oyala kendini😂😂

Evet benimde büyümediği için geç oldu işte 🤣 ben 11 gün kullandım hep 75 ml ve sadece 18milim oldu yumurtam.6 gün kullandım 14 yapabildik son 5 günde de 3ml büyüyebildi ancak
Benim 14 veya 16 flu görünüyor demişti doktorum. Sonra 4 gün 87.5 yaptım sonra kaç mm oldu bilmiyorum aşılama yapıldı işte hehehehehe

Benim pazar günü 14 gün olacak pazartesi vereceğim. İnşallah güzel sonuç alırsın ama sağlık ocağında bildiğin kadarıyla ertesi güne çıkıyodu bir kere bende yaptırmıştım cuma verilince pazartesiye kalıyo sonuç falan diyolardı ne kadar doğru bilmiyorum hiç cuma günü vermedim
Benımde yarım adet günüm zaten pazartesıne kadarda anlasılır hayırlısı artık

Hic sanmıyorum canım ya.2 aşılamada olumsuzz.ne yapcam simdi ya.senın kacımcı
Benim de 2. Aşılamam sonuç çıkınca hastahaneyi aradım bir ay ara verip sonra 3. Aşılama için gidicem oda olmazsa tüp bebek. Ben devlette yaptırıyorum tüp bebek raporu için 2. İğneli aşılama şartı var

Benim de 2. Aşılamam sonuç çıkınca hastahaneyi aradım bir ay ara verip sonra 3. Aşılama için gidicem oda olmazsa tüp bebek. Ben devlette yaptırıyorum tüp bebek raporu için 2. İğneli aşılama şartı var
Sız gonal f mı kullandınız benım aşılama femara ile yapılmıstı her ikiside

Back