• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Amin canım çok çok teşekkür ederim bakalım verdim kanı gün içinde çıkar dedi sonucu. Bakalım nasıl bekleyeceğim burda sonucu takip edeceğin bi yer yok maalesef onlar doktora söylüyor , doktor bana ulaşıp söyleyecek sonucu :/
Ay sabahtan beri senden gelecek güzel haberi bekliyorum ben de ikimizin aşılama günü aynıydı ben de yarın vereceğim kan ilk senden sonra benden güzel haberler gelir inşallah canım 🌸

Ay sabahtan beri senden gelecek güzel haberi bekliyorum ben de ikimizin aşılama günü aynıydı ben de yarın vereceğim kan ilk senden sonra benden güzel haberler gelir inşallah canım 🌸
Ayyy senindi adınada çok heyecanlandım inşallah buradaki herkes güzel pozitif haberler alırız çok emek veriyoruz maddi manevi 💕 bu mübarek günde inşallah dualarımız kabul olur 💕

Ayyy senindi adınada çok heyecanlandım inşallah buradaki herkes güzel pozitif haberler alırız çok emek veriyoruz maddi manevi 💕 bu mübarek günde inşallah dualarımız kabul olur 💕
Amin amin inşallah 🤲🏻😘

Şey geldi mi doktordan haber, inşallah olmuştur 🥹

Anammmm bacılar 13-14 gün olmuş hiç evde de mi test yapmadınız. Maşallah süphanallah sabrınıza 🙈☺️ Allah banada o sabırdan versin inşallah 🙈🤪

İnşAllah pozıtif sonuclar alırız._Ama benım benim pek ümidim yok dün geceden beri belım cok agryo sancım basladı yanı
Benim de kasık ve göğüs ucu ağrım var ama ilaçlar çok ağır belki onların etkisi. Benim de 2. Aşılamam inşallah pozitiftir ya

Sonuç negatif :( gücüm yok artık

Sonuç negatif :( gücüm yok artık
Olsun canım sakın üzme kendini. Sen sağlıklı ol eşin sağlıklı olsunda ha 3 zaman sonra ha 5 zaman sonra. Önemli olan bizlerin sağlıklı olması. Kendimizi üzmeden mücadeleye devam ediyoruz 💪🏻 unutmayalım ki bizler güçlü kadınlarız, sağlığımız oldukça, eşlerimiz yanımızda oldukça üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir şey yok ☺️

Back