- 29 Temmuz 2024
- 653
- 206
- 18
- Konu Sahibi seniseviyorum-
İnşallah bakalım yaGaliba inşallah biraz daha büyürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bakalım yaGaliba inşallah biraz daha büyürler
Bizde baya tanıdık aradık ama bakalım net bulamadık dahaBursa 20 eczaneye girdim yokkk
Bulması çok zor oluyor gerçekten inşallah bulursunBursa 20 eczaneye girdim yokkk
Tüm belirtilerimiz benziyordu umarım senin sonucun güzel olurBulması çok zor oluyor gerçekten inşallah bulursun
İl ilçe tüm eczanelerı aradım yok depolarda dahi yokBizde baya tanıdık aradık ama bakalım net bulamadık daha
İnşalllah canım ama malesef yok artık yani kaç eczane aradımBulması çok zor oluyor gerçekten inşallah bulursun
Ben ovulasyon testi yaptım biraz önce ikinci çizgi çok silikti yok galiba bende sende vardır inşallahTüm belirtilerimiz benziyordu umarım senin sonucun güzel olur![]()
Özel hastane yanındakilerde oluyor geneldeİnşalllah canım ama malesef yok artık yani kaç eczane aradım
Ben de beta baktırdım negatif ve Progesteron değerim düşüşe geçmiş yani regl olacağımBen ovulasyon testi yaptım biraz önce ikinci çizgi çok silikti yok galiba bende sende vardır inşallah![]()
Canım hayırlısı olsun artık olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım yani yapacak bişey yokİl ilçe tüm eczanelerı aradım yok depolarda dahi yok
Çok istiyoruz ya onun için vücudumuz belirti oluşturuyor bu ay 3 yumurta vardı gerçekten umutluyum ama yine olmadıBen de beta baktırdım negatif ve Progesteron değerim düşüşe geçmiş yani regl olacağım![]()
Baktım canım kaç tane eczaneye girdim numara ile aradım ilçelere varana kadar yokÖzel hastane yanındakilerde oluyor genelde
Öyle artık elimden geleni yaptım hayırlısı artık güzel catlamadıgı icin benim iğne ile de catlamaZCanım hayırlısı olsun artık olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım yani yapacak bişey yok
Yapacak bişey yok o zaman kendi haline bırak belki çatlarÖyle artık elimden geleni yaptım hayırlısı artık güzel catlamadıgı icin benim iğne ile de catlamaZ
Hayırlısı inşalllah eve gideyım mi poşet havuç yemezmiyimmmmYapacak bişey yok o zaman kendi haline bırak belki çatlar
Aynen öyle canım hayırlısı olsunAllah neylerse güzel eyler üzmek can sıkmak yok hayırlısı neyse ne zamansa o zaman inşallah![]()
İnşalllah canım ozaman senın bat daha da geriye atar beraberdi gunlerimizAynen öyle canım hayırlısı olsun
Evet benim daha o kadar büyüyemedi minnoşum iğne bulursan cumartesi yap dedi bulamazsam cuma günü aşırı ilişkiye başla dediİnşalllah canım ozaman senın bat daha da geriye atar beraberdi gunlerimiz