- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
Adet bittigi günden itibaren canım tamamen temizleninceNe zaman başlamak gerek ben de ilk defa aldım bu ay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet bittigi günden itibaren canım tamamen temizleninceNe zaman başlamak gerek ben de ilk defa aldım bu ay
Gülerek de devam edelim inşallah kuzumAmin kuzum hepimizi güldürsüünnAy kızlar geçen ay stresli geçmişti iğne günü ve sonrası dönem R Random3
partalina_ bu sefer eğlenerek geçirdim valla. Rabbim inşallah güzel haberleride birbirimize vermeyi nasip eder
![]()
Amin kuzum inşallah bakalım günler çabuk geçsin yaa![]()
Anladım.. Rabbim en kısa zamanda nasib eder İnshaAllahBen de sasirmistim. Bir defa bekarken yapmistim ama cok fazla kanamam olmustu. Rahin duvarim ince. Oyuzden riske atmadim bu defa
Ebeyim kuzumBekleme seansına başlıycaz bu saatten sonrainsallah güzel haberler veririz birbirimize. Ayakları sıcak tutmak çok önemli ona dikkat edelim. hangi işte çalısıyorsun bilmiyorum ama çok çok aşırı ayakta durma ağır kaldırmayalım. Rabbimin izniyle güzel haberleri alacaz inşallah
![]()
Ahh şimdi gülüp eğleniyoruz tabi işin eğlenceli kısmındayız.. bat beklemeye başlayınca stresten napıcaz yaaaay dünden beri sen ve
partalina_ birde
hope2022 sohbetlerine gülüp durdum çok eğlendim yaaaa.. Rabbimde sizi güldürsun emiii aminnn
![]()
Aynen kuzum yaa psikolojik belirtiler başlar artık birkaç güneAhh şimdi gülüp eğleniyoruz tabi işin eğlenceli kısmındayız.. bat beklemeye başlayınca stresten napıcaz yaaa![]()
Tabiki bu ihtimal herzaman var.. ümidini kesmeCatlatma ignesinin 14.gunu belli oluyor diyorlar. İdrara gecmemis olma ihtimali var mi ?
Amin valla bu ayı güle oynaya bitirsek çok güzel olmaz mıAmin kuzum hepimizi güldürsüünnAy kızlar geçen ay stresli geçmişti iğne günü ve sonrası dönem R Random3
partalina_ bu sefer eğlenerek geçirdim valla. Rabbim inşallah güzel haberleride birbirimize vermeyi nasip eder
![]()
Bence kardeşiHoş geldin canım ekliyorum amin inşallah hepimizin kucakları dolsun bir an önce bol şans
Ay senin doktorun kardeşi falan mıMy_Moonlight06 maşallah bu ne sabırdır adeti 20 gün geçti doktor arıyor henüz ben çatlamıştımmm günüm gelmeden çatlıyorum baksana
Hoş geldin canım ekliyorum bol şans
Bacı ben assla ve asla o kadar rahat olamam yaa bide sabırlıyım derdim kendime başka konularda evet ama bu konuda yok yani
Hayırlısı bakalım sağlıklı olsun da canım Allah isteyen herkese nasip etsinTabiki kuzucum sıkma canını hayırlısı olsun inşallah![]()
Başka bir konu da da 2 gün sonra demişlerdi 20 Li aldım laboquick yeter sanırım değil mi? Test saatleri hergün kesinlikle aynı olmak zorunda mı?Adet bittigi günden itibaren canım tamamen temizlenince
Evvet canim bugün değerlendir mutlaka. Yada yarınKizlarrr bu catlama sanirim degil mi dun ikiside koyu cizgiydi bugun t cok silik
Teşekkür ederim canım. Bu ay hepimize bebişlerimiz nasip olsun İnşaAllahHoş geldin canım ekliyorum amin inşallah hepimizin kucakları dolsun bir an önce bol şans
Ay senin doktorun kardeşi falan mıMy_Moonlight06 maşallah bu ne sabırdır adeti 20 gün geçti doktor arıyor henüz ben çatlamıştımmm günüm gelmeden çatlıyorum baksana
Hoş geldin canım ekliyorum bol şans
Bacı ben assla ve asla o kadar rahat olamam yaa bide sabırlıyım derdim kendime başka konularda evet ama bu konuda yok yani
Evvet canim aynı saat diliminde olması daha saglikliBaşka bir konu da da 2 gün sonra demişlerdi 20 Li aldım laboquick yeter sanırım değil mi? Test saatleri hergün kesinlikle aynı olmak zorunda mı?
İnşallah denk getirebilirim biraz zor olacak amaEvvet canim aynı saat diliminde olması daha saglikli
Ayarlamaya çalış canım 1 saat falan çok etkilemez ama 24 saat geçmesi açısından önemli. Zaten dört beş testte sonucu ulaşırsın yumurtla gününü tahmin ediyorsa sıkıntı olmaz cokİnşallah denk getirebilirim biraz zor olacak ama![]()
Ben önceki aylar yumurtlama sonrasında dükkanı kapatıyordum ama bu ay rahat yokAynen öyle biz elimizden geleni yaptık bundan sonrasıı AllahtanAma genede dikkat ediyoruz 1 hafta filan daha gün aşırı bir şekilde üst üste oldu diye uzaklaşmak yok
yediriyoruz tatlıları 1 hafta daha
Canım ben hamile değilim ama iki doktorda yat kalkma dedi vajina yıkama yapma dddi bende iki üç aydır hiç kalkmiyorum. Önceden birazcik yatip kalkıyordum artık yapmiyorumKızlar birşey daha sormak istiyorum.Ayıptır sorması ilişki sonrası direkt duş alıp hamile kalan var mı? Yoksa bir gece filan bekleyip sabah mı duş yapıyorsunuz.Sperm akar derler ya hani..Ben yıllardır yarım saat 1 saat filan bekleyip öyle giderim ama kalamadım.Daha önceden kalmış olan var mı?