- 14 Ocak 2022
- 2.156
- 3.300
- 53
- 31
Evet 3 aylık olunca kaybettik ama bildiğin hamilelik yaşadım herşeyiyle benBebek var miyid canım peki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 3 aylık olunca kaybettik ama bildiğin hamilelik yaşadım herşeyiyle benBebek var miyid canım peki![]()
Kızlar şubatın 6 da iğne vuruldum iğne gününü saymazsak bugün 9. Günüm ve bugün adet olmam gereken gündü daha olmadım bazı arkadaşlar iğneden 14 gün sonra adet olunduğunu söylüyor yani normal adet gününden farklı günde oluyomuşsun bazıları da kendi adet tarihlerini bekliyor kafam çok bulandı şimdi benim esas adet günüm bugün mü yoksa daha var mı günümÇok teşekkür ederim alakalı mesajın için sudan çıkmış balık gibiyim ben şimdilerde kurs yeni başladı ben çok yeniyim bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.bir şekilde alışacağız bakalım nasipte ne varsa
Bende elendim
bat ne arkadaşlar aranıza yeni katıldım :)Merhaba bende varim daha cok zaman var ama olsun :)) 8 Şubat bat
Beklenen adet tarihi canım hoş geldinbat ne arkadaşlar aranıza yeni katıldım :)
27 şubatta benimkisi :)) tşklerBeklenen adet tarihi canım hoş geldin![]()
Rica ederim güzel haberlerini alırız inşallah benimde 18 şubat27 şubatta benimkisi :)) tşkler
ya benim de kasıklarım ağrıyor acaba psikolojik mi diye düşünmeden duramıyorum offValla kuzum her ay adet dönemi yaşadığım belirtilerin aynısını yaşıyorum herşey mevcut kasık ağrısından tut herşey bugün de adetimin gelmesi gerekiyor normalde gelmedi daha ama gecikmede yaşıyorum ara sıra yani anılacağın hamilelik belirtileri de aynı adet belirtisi de beklemedeyim gerginim huzursuzum yine görücem kırmızıları diye bilmiyom Allah yüzümüze baksın
az kalmış ben sabredemiyorum meraktan günler geçmiyorRica ederim güzel haberlerini alırız inşallah benimde 18 şubat![]()
Canım benim korkma Allah yardımcın olsun inşallah korktuğun gibi birşey olmaz diyelimHaklısın kuzum, stres yaptıkça da gelmeyecek sanırım. Umarım sabaha güzel haberlerle günaydın derim size
Öyle korkunç bir tecrübe ki benim için, Allah kimseye yaşatmasınişin içinde çatlatma iğnesi olunca bu kadar gecikmeyle sağlıklı bir gebelik olmaz kuzum ya, o yüzden regl olmak için dua ediyorum şu anda. Allah hepimize geç de olsa sağlıkla versin
ama bunu düşünerek uyumayacağım
![]()
Eğer adet zamanına yakınsan ondan ağrıyordur yada dediğim gibi gebelik belirtisi de olabilir ama psikolojik olduğunu sanmıyorum kuzum bende deli gibi bişey oldum resmen evde yaşıyom mu yaşamıyommu belli değilya benim de kasıklarım ağrıyor acaba psikolojik mi diye düşünmeden duramıyorum off
Banada günler geçmedi inan şu son 2 gün hiç geçmezaz kalmış ben sabredemiyorum meraktan günler geçmiyor
Çok gün be kardeşim o nedenle bende iflahım şaştı 22 Şubat kısmete ne çıkacak bakalımda hiç öyle göğüslerim falan şişmedi amaSanki saydıkların erken hamilelik belirtisi gibicovidde de benzer şeyler var evet ama negatifim diyorsun.. dinlenmeye çalış, vitamin al.. bata kaç gün kaldı
![]()
14 sayılır..bak şöyle regliden sonraki yumurtlama ya kadar olan süre herkeste farklıdır ama yumurtlama sonrası net 14 Dr lar böyle anlatıyorKızlar şubatın 6 da iğne vuruldum iğne gününü saymazsak bugün 9. Günüm ve bugün adet olmam gereken gündü daha olmadım bazı arkadaşlar iğneden 14 gün sonra adet olunduğunu söylüyor yani normal adet gününden farklı günde oluyomuşsun bazıları da kendi adet tarihlerini bekliyor kafam çok bulandı şimdi benim esas adet günüm bugün mü yoksa daha var mı günüm
aslında çok sabırsızım diye test yapmak istiyorum ama arkadaşlarım sakın adet günü geçmeden yapma boşuna paraları bayılma dediler bekliyoruz bakalım :)Eğer adet zamanına yakınsan ondan ağrıyordur yada dediğim gibi gebelik belirtisi de olabilir ama psikolojik olduğunu sanmıyorum kuzum bende deli gibi bişey oldum resmen evde yaşıyom mu yaşamıyommu belli değil
kesinlikle adetin geçsin kuzum bütün arkadaşlarım aynı şeyleri söyledi , sakın boşuna yapıp da kafanı karıştırmaBanada günler geçmedi inan şu son 2 gün hiç geçmezgecen ay 9 gün kala başladım test yapmaya 4 ve 2 gün kala pozitif gördüm sonrasında 4 gun gecikme ile adet oldum o yüzden geçmeden test yapmicam kendime sözüm var
![]()
Aynen öyle bakalım sabir sabir ya sabir inşallah sonu selamet olur tüm isteyenler anne adayları içinkesinlikle adetin geçsin kuzum bütün arkadaşlarım aynı şeyleri söyledi , sakın boşuna yapıp da kafanı karıştırma
inşallah amin cnmAynen öyle bakalım sabir sabir ya sabir inşallah sonu selamet olur tüm isteyenler anne adayları için![]()
6 gün kalmış, son düzlüktesin canım.. dayan biraz daha.. ama hasta olma ihtimaliyle vitamin takviyesi de al mutlakaÇok gün be kardeşim o nedenle bende iflahım şaştı 22 Şubat kısmete ne çıkacak bakalımda hiç öyle göğüslerim falan şişmedi ama