kuzum imkanın varsa teSabah yaptım çıkmamıştı sonra dışardaydım eve geldim böyle çıkmıştı bide su damlattım yine çizgi gitmedi anlamıyorum markanın adı surelab iyi yorum da görmedim zaten bu marka için
Tamam yavrum yarın da bi olsun adetin gelmezse bi kan tahlili ver de içimiz rahat etsin test bozuk değil bozuk olsa böyle olmaz bildiğin var gözüküyor inşallahYarın adet günüm kuzu su tutmama rağmen pembeleşti anlamıyorum valla
Merhaba Antep’te hangi hastaneye gittinizEvet kuzum ayrı bakılıyor Antep te özel doktorda 600 TL verdik zamlardan önce muayene parası sperm tahlili ile 1000 TL gitti toplamda
Evet gecikebiliyor. Bi de zor sökülüyor kuzum, yarına normale dönerHayırlısı diyorum, sağlıksızı hiç düşünme bile.. benden de pembe bişeyler geldi gerisi yokyarın tam sökürüm heralde.. doktor bana 2 gün ileri geri oynar merak etme demişti zaten, oldu mu olacak mı bizde heyecan bitmez
Yaaa harikaKuzum dayanamadım ben bugün teste gittim 133 çıktı. 2 gün önce 43tü
Hayır yarın yaparım belkiTest yaptın mı
Ayy inşallah çok heycanlanıyorumMuhtemelen cuma gününe ya da haftaya çağırır kese için
Evet gecikebiliyor. Bi de zor sökülüyor kuzum, yarına normale döner
Yaaa harikane güzel bir artış kuzum sağlıkla devam etsin
Hayır yarın yaparım belki
Darısı isteyen herkesin başına bitanemAllahin izniyle 3 gün sonra en erken o da, varsa belli olur kuzumbenim catlatma iğnesi gününü sayarsam 12. Gün değerim 12 çıktı
Hayırlı ve sağlıklı şekilde gelsin inşallah minik güzel haberlerini bekliyorumAyy inşallah çok heycanlanıyorum
Aynen öyle canım isteyen herkes hayaline kavuşsun inşallah bi an önceDarısı isteyen herkesin başına bitaneminşallah vardır ya bebis tek duam bakalım
Merhaba tatlım nasılsın-Arwen- grubunuz uğur getirmesi dileğiyle Bat: 23.02. Yazar mısınız? Umarim güzel şeyler olur :)
Tamam canım insallahHayırlı ve sağlıklı şekilde gelsin inşallah minik güzel haberlerini bekliyorum
Bende nedense hamile hissediyorum seni canım bizim kocalar göre reglimiz bir gün bile gecse kesin hamile olduğumuzu düşünüyorlar zatenKocam ben hala umutluyum diyo yaaa deliricemo böyle negatif olduğuna inanmak istemeyince ben daha çok üzülüyorum.. bugün regl olmazsam yarın kan vericem, inanması için onu görmesi lazım
Sakin ol cnm ya, belki de olabilir neden olmasin. Iyi bir aile hekimin varsa kan ver, ben hic gitmedim bilmiyorum. Ya da kendi doktoruna git hem de muayene olursun.Kocam ben hala umutluyum diyo yaaa deliricemo böyle negatif olduğuna inanmak istemeyince ben daha çok üzülüyorum.. bugün regl olmazsam yarın kan vericem, inanması için onu görmesi lazım
Aaa yerlesme kanamasi mi yoksa. Hadi ya siz pozitif olun da, ben arkadan gelicem sözHayırlısı diyorum, sağlıksızı hiç düşünme bile.. benden de pembe bişeyler geldi gerisi yokyarın tam sökürüm heralde.. doktor bana 2 gün ileri geri oynar merak etme demişti zaten, oldu mu olacak mı bizde heyecan bitmez
Kuzum yA karnım çok ağrıyor valla oldum olucam az kaldı bu ay da olmadıkuzum imkanın varsa te
Tamam yavrum yarın da bi olsun adetin gelmezse bi kan tahlili ver de içimiz rahat etsin test bozuk değil bozuk olsa böyle olmaz bildiğin var gözüküyor inşallah
Gebelik belirtileri de adet sansici gibi yasayn oluyormuş bn yasamadm ama bilmiyirmzaten belirtiler başladı bende karnım ve belim çok ağrıyor yA geliyor gelmekte olan
Kuzum yazdıktan 2 dk sonra regli oldum ama kahverengi gelmiş hayretGebelik belirtileri de adet sansici gibi yasayn oluyormuş bn yasamadm ama bilmiyirm
Hadi ya diğer aya insallah artikKuzum yazdıktan 2 dk sonra regli oldum ama kahverengi gelmiş hayret
Öyle kuzum ben elendim Mart ayına inşallahHadi ya diğer aya insallah artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?