Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiç kimyasal geçirmedim ama benim genelde fazla olurdu ve pıhtılı gelirdi adetim. O yüzden kimyasal nasil oluyor bilmiyorumKızlar bu kimyasal nasıl oluyor bugün reglin ikinci günü cuma günü gelen pembe lekelenmeyi saymazsak. Cok yoğun kanamam var ve pıhtı da geliyor. Cok afedersiniz ayakta dolaşırken su gibi kanama geldiğini hissediyorum acaba kimyasal mı geçiriyorum bende bilenler yazabilir mi R Random3partalina_
Venev @Papatyamelo @esil2837
Dilos6342
Eğer doğruysa 9 gün onceydiYumurtlama gününüz ne zamandı acaba
E kötü düşünmesi için bir sebep yok ki canım adetin de gelmedi daha yani neler duyduk bu sitede bak sen de olumlu düşün hadi açalım çakraları evren pozitiftik isterKocam ben hala umutluyum diyo yaaa deliricemo böyle negatif olduğuna inanmak istemeyince ben daha çok üzülüyorum.. bugün regl olmazsam yarın kan vericem, inanması için onu görmesi lazım
Yaa adamlar tüm o oluşumları hissetmiyor ki uzaktan umutluyum diyor işte.. gerçi regl olana kadar da var bir ihtimal tabi.. sen acele etme bir iki gün daha bekle bakalımKocam ben hala umutluyum diyo yaaa deliricemo böyle negatif olduğuna inanmak istemeyince ben daha çok üzülüyorum.. bugün regl olmazsam yarın kan vericem, inanması için onu görmesi lazım
Yaa tatlım çatlatma iğnesi söz konusu olunca ihtimal yok benim için, bu saatten sonra pozitif olursa sağlıksız gebelik olur ondan daha çok korkuyorum zaten. Hiç pozitif olup da boşa umutlanamam valla ben böyle negatif kafayla devamE kötü düşünmesi için bir sebep yok ki canım adetin de gelmedi daha yani neler duyduk bu sitede bak sen de olumlu düşün hadi açalım çakraları evren pozitiftik ister
Evet gününde gelmemişse kesin hamileyim ona göreYaa adamlar tüm o oluşumları hissetmiyor ki uzaktan umutluyum diyor işte.. gerçi regl olana kadar da var bir ihtimal tabi.. sen acele etme bir iki gün daha bekle bakalım![]()
Hayırlısı diyorum, sağlıksızı hiç düşünme bile.. benden de pembe bişeyler geldi gerisi yokYaa tatlım çatlatma iğnesi söz konusu olunca ihtimal yok benim için, bu saatten sonra pozitif olursa sağlıksız gebelik olur ondan daha çok korkuyorum zaten. Hiç pozitif olup da boşa umutlanamam valla ben böyle negatif kafayla devam
Evet gününde gelmemişse kesin hamileyim ona göreyarın belki kan veririm
Kuzum dayanamadım ben bugün teste gittim 133 çıktı. 2 gün önce 43tüAllahin izniyle 3 gün sonra en erken o da, varsa belli olur kuzumbenim catlatma iğnesi gününü sayarsam 12. Gün değerim 12 çıktı
Test yaptın mıYaa tatlım çatlatma iğnesi söz konusu olunca ihtimal yok benim için, bu saatten sonra pozitif olursa sağlıksız gebelik olur ondan daha çok korkuyorum zaten. Hiç pozitif olup da boşa umutlanamam valla ben böyle negatif kafayla devam
Evet gününde gelmemişse kesin hamileyim ona göreyarın belki kan veririm
YaaaaKuzum dayanamadım ben bugün teste gittim 133 çıktı. 2 gün önce 43tü![]()
Ayy inşallahh yarın doktoru arıycam bir test daha ister heraldeYaaaaharikaaaa
hep böyle artsın inşallah kuzum
Eğer öncelikle pozitif gördüysen testte yada kanda sonrasında kanama olduysa bu kimyasal gebelik oluyor bildiğin kopkoyu pozitif test yavaş yavaş negatif dönüyor kan İle takip edince de anlıyorsun ben her ikisinde yaptım.pıhtılaş falan değilde bende acaip sancı oldu tek seferde avuç içini dolduracak kadar birleşik bir pıhtı düştü sonra yavaş yavaş purolar ve kanama devam etti 2-3 gün kadar sürdüKızlar bu kimyasal nasıl oluyor bugün reglin ikinci günü cuma günü gelen pembe lekelenmeyi saymazsak. Cok yoğun kanamam var ve pıhtı da geliyor. Cok afedersiniz ayakta dolaşırken su gibi kanama geldiğini hissediyorum acaba kimyasal mı geçiriyorum bende bilenler yazabilir mi R Random3partalina_
Venev @Papatyamelo @esil2837
Dilos6342
Ay masallahh çok güzel artmiss hadi gözün aydınnKuzum dayanamadım ben bugün teste gittim 133 çıktı. 2 gün önce 43tü![]()
Bugün kapalıydı arayamadım yarın arıycam işte bakalım ne diycekAy masallahh çok güzel artmiss hadi gözün aydınndoktora sordun mu bi daha ne zaman gel dedi
![]()
Aminnn cok tesekkur ederim. Insallah Allah nasip eder bir oglus size devakti geldiginde olacak elbette ama o vakit umarim cok erken gelsin. Benimde hayalim hep kiz di ama cok binlerce kez sukurler olsun oglumun varligina umarim ikinciye kiz nasip olur. Eskiden derdim kizi bulana kadar denerim, oglum Allah bagislasin saglik versin oyle yordu ki b
Adet geçtikten sonra mı oldu sende göğüslerde şişme ve acıYok 4. Haftanın sonunda başladı
Muhtemelen cuma gününe ya da haftaya çağırır kese içinBugün kapalıydı arayamadım yarın arıycam işte bakalım ne diycek
Evet canım, adet öncesi ve adet zamanı sadece bel ağrım ve kasık ağrım vardı o da kasiklarimi yukarı çekiyorlar gibi, birde batma şeklinde. 4. Haftanın sonuna doğru 5. Hafta da falan başladı o da değerim yükseldikçe oldu herhalde 4+6 da beta 527 cikmistiAdet geçtikten sonra mı oldu sende göğüslerde şişme ve acı