- 16 Kasım 2021
- 454
- 454
- 53
- 28
Bnce var canm o yerleşme kanaması olabilir kan ver hemen acilde hayırlı olsunBirde 2 gün önce çok açık bi renk akıntı ile beraber ğembe birsey gelmişti peçeteye .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnce var canm o yerleşme kanaması olabilir kan ver hemen acilde hayırlı olsunBirde 2 gün önce çok açık bi renk akıntı ile beraber ğembe birsey gelmişti peçeteye .
Bu test çok düşük betayı bile algılıyor iyi bir marka İle yapmışsın testini.bu arada pembe leke yumurtlama SAN kaç gün sonra geldi.bence bundan sonrası koyulaşma beklemek yada gidip 2 gün ara İle kan varmek beta yükselecek mi diye sağlıklı yükselsin umarım güzel haberler alasınErken gebelik yaptım prodectör diye birsey 15₺ ye almıştım şimdi bu şekilde çıktı.
Bence sen hem negatif çıkan marka hem pozitif çıkan markadan birer tane daha al ve yap bakalım ne çıkacakYarın adet günüm kuzu su tutmama rağmen pembeleşti anlamıyorum valla
Hayırlı olsun canım bata kaç gün var :)Erken gebelik yaptım prodectör diye birsey 15₺ ye almıştım şimdi bu şekilde çıktı.
O zaman önce barış, sonra seviş
Yaa üzüldüm kuzum ama bence bi an önce olması daha iyi, önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
Hayırlı olsun inşallah kanda da pozitif görürsün başka belirtilerin varmıydı nelerdi ? Bata kaç günün varErken gebelik yaptım prodectör diye birsey 15₺ ye almıştım şimdi bu şekilde çıktı.
Test yaptın mı bugün?O zaman önce barış, sonra sevişgüzel romantik bi akşam yemeği yiyin mesela, kendiliğinden hallolur. Bak isteksiz sevişmeden hayırsız evlat olurmuş ona göre
Yaa üzüldüm kuzum ama bence bi an önce olması daha iyi, önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkben de gelsin diye uğraşıyorum tık yok yaaa. Bugün 2 saat sancı çektim yine ama gelen giden yok. Olsa da önüme baksam ben de
Böyle bir belirsizlik olamaz yaBence sen hem negatif çıkan marka hem pozitif çıkan markadan birer tane daha al ve yap bakalım ne çıkacak
OffffDaha 8 gün olmuş ki kuzummm çokk erken en az 3 4 günün daha var belli olması için minigin![]()
Uygulamaya göre bat 14 Şubat .Hayırlı olsun canım bata kaç gün var :)
4 gün önce gece çıkolata yemiştim çıkarttım midem bulandı . 5 gün önce ğembe bi akıntı geldi tekrar 2 gün önce de yine açık pembe bi akıntı gibi bişi geldi. Başka bir belirtim olmadıHayırlı olsun inşallah kanda da pozitif görürsün başka belirtilerin varmıydı nelerdi ? Bata kaç günün var
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahUygulamaya göre bat 14 Şubat .
4 gün önce gece çıkolata yemiştim çıkarttım midem bulandı . 5 gün önce ğembe bi akıntı geldi tekrar 2 gün önce de yine açık pembe bi akıntı gibi bişi geldi. Başka bir belirtim olmadı
Haklısın bacım çok acaip saçma yani amaa netleştirmen lazım bir şekildeBöyle bir belirsizlik olamaz ya![]()
Amin inşallahRabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Benimde ilk kimyasal oldu. 2. Denememiz bat 16 Şubat bekliyorum bakalım hayırlısı. Banada dua et hamilelerin duası geri çevrilmezAmin inşallahKimyasal yaşayınca korktum biraz . Rabbim nasip ederse 2. Bebeğim olucak
Allahin izniyle 3 gün sonra en erken o da, varsa belli olur kuzumOffffinsallah
![]()
Canm ben bu teste güvenmiyorm aynısını geçen ay ben yasadim bence başka bir marka ile dene birdeSabah yaptım çıkmamıştı sonra dışardaydım eve geldim böyle çıkmıştı bide su damlattım yine çizgi gitmedi anlamıyorum markanın adı surelab iyi yorum da görmedim zaten bu marka için
Yooo yapmadım hiçbir belirtim yok zaten. 2 gün önce yaptım yani bata 1 kala, olsa o gün mutlaka çıkardı. Regl olacağımdan eminim de çok gecikme olmasa bari..Test yaptın mı bugün?
Göğüslerinizde acı şişme olmuş muyduBen hiç kimyasal yasamamistim canim biliyorsun bu daha ilkti, ama çoğu kişinin dediğine göre her gebelikte başka belirtiler olabiliyormuş. Kendimi gebe sandığım zamanlarda daha çok belirti yaşamıştım yani bunda ağrıdan başka bisey olmadı. Hatta 7. Haftaya girdim mide bulantısı akıntı vs. yok. Hiç hamileyim gibi gelmiyor
Sadece senin yaşadıklarını yaşadım akıntı dışında, adet dönemi geçince de baya azaldı. İnşallah güzel bi değer çıkar inşallah![]()
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahKizlarrrrr bat a 4 gün var bugün erken gebelik testi yaptm çift çizgi çıktı çok heyecanlıyım hemen gittim test verdim şuan bekliyorum sonuçları inşallah hata yoktur çok üzülürüm yoksa ya