- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
- 333
Hayırlı haberlerle gel sen de inşallahYooo yapmadım hiçbir belirtim yok zaten. 2 gün önce yaptım yani bata 1 kala, olsa o gün mutlaka çıkardı. Regl olacağımdan eminim de çok gecikme olmasa bari..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı haberlerle gel sen de inşallahYooo yapmadım hiçbir belirtim yok zaten. 2 gün önce yaptım yani bata 1 kala, olsa o gün mutlaka çıkardı. Regl olacağımdan eminim de çok gecikme olmasa bari..
Canım sence beta hcg en az kaç cikarsa gebelik olur. Çok sağol bu aradaHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Normali 5 üstüdür adetin kaç gün geçti? Adet Geçmeden yapılan testlerde 50 ye kadar oluyor genellikle değerler. Tabi herkeste farklı sonuçta döllenme zamanına bağlıCanım sence beta hcg en az kaç cikarsa gebelik olur. Çok sağol bu arada
Canım sonuclarim geldi 25 çıktı değerim bat a 4 gün var gebeyim ama dimiNormali 5 üstüdür adetin kaç gün geçti? Adet Geçmeden yapılan testlerde 50 ye kadar oluyor genellikle değerler. Tabi herkeste farklı sonuçta döllenme zamanına bağlı
Çok normal bir değerCanım sonuclarim geldi 25 çıktı değerim bat a 4 gün var gebeyim ama dimi
Çok teşekkür ederim çok mutluyum ya ama çok sevinemiyorum Allah korusun aksilik çıkmasın diye ben şimdi napicam bı kadın dogumcuya mi gitmem lazim bilmiyorumÇok normal bir değer2 gün sonra en az %60 katlamışsa tadından yenmez hayırlı olsun
![]()
Gözünüz aydın canım çok sevindimCanım sonuclarim geldi 25 çıktı değerim bat a 4 gün var gebeyim ama dimi
Canım çok sağol yumurtlama günü için uygulamadan baktım ama sanki daha öncesi de olabilir gibi yumurtlamanın 9. Günü bugunGözünüz aydın canım çok sevindimya testte koyulaşma takip et ya da kanda artışını takip et. 1 hafta sonra da kadın doğum doktoruna git. Sağlıkla ilerlesin
yumurtlama zamanını biliyor musun? Önemli olan onun üstünden kaç gün geçtiği
Yani 9 günde belli olur mu bu kadar yoksa yumurtlama daha öncesi miydi ben adetim biter bitmez denemeye baslamistimGözünüz aydın canım çok sevindimya testte koyulaşma takip et ya da kanda artışını takip et. 1 hafta sonra da kadın doğum doktoruna git. Sağlıkla ilerlesin
yumurtlama zamanını biliyor musun? Önemli olan onun üstünden kaç gün geçtiği
Benimde tam tersi bu ay gogusde agrimmvar ama akintimm çok fazla heralde adetim erken olcakk..ins vardır canimmm ins gebesindirGoguslermde agri olurdu adet oncesi oda yok bu ay bi garip.hsg cekindigim icin o degistirdi galiba.gebelik icin umudum yok ama umut etmekte guzel![]()
İnsallahh canım. İsteyen herkese sağlıklı sihatli evlatlar versin.Benimde tam tersi bu ay gogusde agrimmvar ama akintimm çok fazla heralde adetim erken olcakk..ins vardır canimmm ins gebesindir
Yumurtlama gününüz ne zamandı acabaKizlarrrrr bat a 4 gün var bugün erken gebelik testi yaptm çift çizgi çıktı çok heyecanlıyım hemen gittim test verdim şuan bekliyorum sonuçları inşallah hata yoktur çok üzülürüm yoksa ya
Pılımızı pırtımızı toplayıp gidelim bacımAramıza hoşgeldin canım hadi mart topiğine gidelim![]()
Şu saatten sonra dövünmenin niye olmadı diye muhasebe yapmanın alemi yok dimi yolumuza bakalımPılımızı pırtımızı toplayıp gidelim bacımbiraz da orayı darlayalım
![]()
zaten belirtiler başladı bende karnım ve belim çok ağrıyor yA geliyor gelmekte olanCanm ben bu teste güvenmiyorm aynısını geçen ay ben yasadim bence başka bir marka ile dene birde
Ben yaşamadım ama yaşayanlar koyu renkli ve pelteli yaşıyorlar canımKızlar bu kimyasal nasıl oluyor bugün reglin ikinci günü cuma günü gelen pembe lekelenmeyi saymazsak. Cok yoğun kanamam var ve pıhtı da geliyor. Cok afedersiniz ayakta dolaşırken su gibi kanama geldiğini hissediyorum acaba kimyasal mı geçiriyorum bende bilenler yazabilir mi R Random3partalina_
Venev
Papatyamelo
Maviesil23
Dilos6342
Şimdi şöyle ki değerin çok düşük gitsen de sadece keseyi görür muhtemelen durabilirsen 7 de git derim hee şeyi net görür kalp atışlarını da duyarsınız muhtemelenÇok teşekkür ederim çok mutluyum ya ama çok sevinemiyorum Allah korusun aksilik çıkmasın diye ben şimdi napicam bı kadın dogumcuya mi gitmem lazim bilmiyorum
9 günde bu değer olacağını sanmam ben, bence 11-12. gün falandır. Neyse değer gayet güzelYani 9 günde belli olur mu bu kadar yoksa yumurtlama daha öncesi miydi ben adetim biter bitmez denemeye baslamistim
Kuzum kimyasal olması için önce testte pozitif görmen gerekiyor. Ama ilaçlar da buna sebep oluyor benim reglim de genelde öyle oluyor. O pıhtılar rahim duvarı kalınlaştığı için oluyormuş endişelenmene gerek yok yaniKızlar bu kimyasal nasıl oluyor bugün reglin ikinci günü cuma günü gelen pembe lekelenmeyi saymazsak. Cok yoğun kanamam var ve pıhtı da geliyor. Cok afedersiniz ayakta dolaşırken su gibi kanama geldiğini hissediyorum acaba kimyasal mı geçiriyorum bende bilenler yazabilir mi R Random3partalina_
Venev
Papatyamelo
Maviesil23
Dilos6342
Yok 4. Haftanın sonunda başladıGöğüslerinizde acı şişme olmuş muydu