Aynen canm öyle olur.Benim adetim opu nun 10.günü başlamıştı..:))Teşekkür ederim çok sağolun heyecan konusunda kendimi yenemiyorum şuan bile yerimde duramıyorum bu iyi haber daha erken başlarsa transferde daha erken olur inşallah hayırlısıyla
dr.istek kağıdı veriyo istediğin yerde yatırabilirsin cnm ben sigortada yaptırdım çünkü zamanım vardi sonuçlar en az 1 ayda cıktı aceleniz varsa özelde yaptirabilirsiniz braz pahali yalnizArkadaşlar bu genetik test neden yapılıyor? Bana hic doktorlar öyle bir şey sormadı, uyarmadı, soylemedi.
bende sürekli netten belgesel izliyorumgecmiyo vakit daha 3.gun bitti bugün bunada sukurGunlerde gecmiyor evde bol bol film izliyorum lif oruyorum ama zaman gecmiyor beklemek ne zormus kizlar sizler napiyorsunuz sessiz hatunlar
bende sürekli netten belgesel izliyorumgecmiyo vakit daha 3.gun bitti bugün bunada sukur
hayal kurdum sadece canım maalesef transferim bile olmadı henüz
N naturelll canim embriyolardan haber varmi?
B Bigarip yolcu opu nasil gecti korktugun kadar degilmis degilmi canim
Aynen canm öyle olur.Benim adetim opu nun 10.günü başlamıştı..:))
İnşallah öyle olur canim . Herşey gönlünce olsun..Bugün opu olacaktın galiba.Nasıl geçti? İnşallah hepsi döllenir 5.güne gider.Dondurur sonrasında da kardeş için göbüşüne gelirler.:))Ayy hadi inşallah kardeşim normalde pkoluyum çok geç adet oluyorum 40 günde bir falan inşallah çok bekletmez
İnşallah öyle olur canim . Herşey gönlünce olsun..Bugün opu olacaktın galiba.Nasıl geçti? İnşallah hepsi döllenir 5.güne gider.Dondurur sonrasında da kardeş için göbüşüne gelirler.:))
Canım ya gerçekten hiç korkulacak bişey değilmişopu oldu 10 buçukta odadan ayrıldım 11 i 5 geçe geri odadaydım hiç bişey hissetmedim azcık ağrım vardı uyandığımda 10 dakika sonunda oda geçti yarım saat dinlendim eve geldik. 20 yumurtam toplanmış inşallah güzelce döllenirler hafta içi gün gün bilgi vereceklermiş durumları hakkında adetten sonrada transfer inş.hayırlısıylsaa.
İnşallah hepsi döllenir ve dondurursun canım..Allah başarıyla tamamlasın tedavini.Rabbim kimsenin emeğini araya vermesin..Allah razı olsun. Çok şükür korktuğum gibi değilmiş yarım saat içinde herşey olup bitti yarım saatte dinlendim eve geldik.kananam olmadı idrarım koyu kanlı gibiydi biraz o kadar.20 yumurtam toplanmış inşallah güzelce döllenirler duanızı eksik etmeyin canım.
Canım 25 yumurta toplanmış. 9 u döllenmiş dedi bugün arayan embriyolog. Yarın hazırlıklı gel transfer yapabiliriz dedi.N naturelll canim embriyolardan haber varmi?
B Bigarip yolcu opu nasil gecti korktugun kadar degilmis degilmi canim
iyiyim çok şükür hicbir belirti hissetmiyorum 4.gunde çıkmaz bence canimCanim bende dun seni soracaktim daha erken diye sormadim nasilsin kendini nasil hissediyorsun bugun 4.gun test yapacakmisin idrar testi
Canım 25 yumurta toplanmış. 9 u döllenmiş dedi bugün arayan embriyolog. Yarın hazırlıklı gel transfer yapabiliriz dedi.
iyiyim çok şükür hicbir belirti hissetmiyorum 4.gunde çıkmaz bence canim
5.gün embriyosunda daha fazla hücre geliştiği için iyi laboratuvar ortamında iyi embriyolog tarafından zarar görme ihtimali %1 in altındaymış bende sürekli bunları araştırıp duruyorum bazen karamsarlığa kapılıyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ilk denememizde hamile kalırız sağlıkla kucağımıza alırız canımEşimde marfolojı sorunu olduğu icin göndermek istiyor ama doktorda embriyo hasar görebiliyor dedi ilk denemeniz öğnermiyorum dedi bende kararsızim arastırmalarımdada 1 yada 2 embriyo sağlıklı geliyor bazilarında hic sağlıklı gelmemış neyapsak bilmiyorum
Kızlar tek blastimi ben de genetik teste yolladim .kalitesi çok kötü olsaydı genetik test yapmazdık dedi doktor.sanirim bu yumurta kalitesi ile ilgili .5.gün embriyosunda daha fazla hücre geliştiği için iyi laboratuvar ortamında iyi embriyolog tarafından zarar görme ihtimali %1 in altındaymış bende sürekli bunları araştırıp duruyorum bazen karamsarlığa kapılıyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ilk denememizde hamile kalırız sağlıkla kucağımıza alırız canım