ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Hayırlısıyla onlar sağlıklı olur inşallah ve tutunur sana Rabbim yardımcımız olsun zor dönemlerden geçiyoruz yaşamayan anlamıyor bizleri..

Bana da aksine her muayenemde yaptırıcak mısın diye sordu drum eşimde yaptırmak istemedi para tuzağı falan dedi bende biraz araştırdım morfoloji bozukluğunda yaptırmak iyi oluyormuş eşim 4taneye yaptıralım dedi 5.ye zor ikna ettim embriyologa sordum kaçtanesi sağlıklı dönebilir diye 2veya3 dedi gönül isterki 5ide sağlıklı dönsün tekrar bu süreçleri yaşamamak için ne kadar embriyomuz olursa o kadar iyi

Hayırlısıyla onlar sağlıklı olur inşallah ve tutunur sana Rabbim yardımcımız olsun zor dönemlerden geçiyoruz yaşamayan anlamıyor bizleri..
Aynen canım amin inşallah benimde isteğim o inşallah sağlıklı dönerler umudum artar

Ne guzel yazmissin oyle canim o zamanda insallah hamilelik topigini acariz orada devam ederiz
Opu olacaklar oluyor dondurulmus olanlar herkes şubati bekliyor bakalim o gunler gelince topik tam hareketlenir:))

Eşimde marfolojı sorunu olduğu icin göndermek istiyor ama doktorda embriyo hasar görebiliyor dedi ilk denemeniz öğnermiyorum dedi bende kararsızim arastırmalarımdada 1 yada 2 embriyo sağlıklı geliyor bazilarında hic sağlıklı gelmemış neyapsak bilmiyorum

Arkadaşlar bu genetik test neden yapılıyor? Bana hic doktorlar öyle bir şey sormadı, uyarmadı, soylemedi.

Ohh ne guzel. Şükürler olsun. Kaçıncı gün gün yaptın testi kaçtı betahcg değerin?

Benim esimdede morfoloji sorunu var biz mikroçip yaptirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…