- 11 Temmuz 2017
- 352
- 553
- 31
Hayırlısıyla onlar sağlıklı olur inşallah ve tutunur sana Rabbim yardımcımız olsun zor dönemlerden geçiyoruz yaşamayan anlamıyor bizleri..Bana da 12den sonra hiçbir şey yeme içme dediler Sabah kalktım dişimi fırçaladım su içmedim kendi odanda önlük oluyor onu giyiyosun 11.30 gibi ameliyathaneye aldılar herhangi bir şey getirmemi istemediler genel anestezi oldu fakat uyanmaya yakın halen işlemimin devam ettiğini hissettim canım yandı biraz sonra odada ped verdiler çok hafif kanama oluyor 2saat sonra ağrım oldu iğne yaptırıp eve gittim 17 yumurta toplanmıştı cnm 5.güne 5tanesi kaldı onlarda pgt olucak bekliyoruz
Bana da aksine her muayenemde yaptırıcak mısın diye sordu drum eşimde yaptırmak istemedi para tuzağı falan dedi bende biraz araştırdım morfoloji bozukluğunda yaptırmak iyi oluyormuş eşim 4taneye yaptıralım dedi 5.ye zor ikna ettim embriyologa sordum kaçtanesi sağlıklı dönebilir diye 2veya3 dedi gönül isterki 5ide sağlıklı dönsün tekrar bu süreçleri yaşamamak için ne kadar embriyomuz olursa o kadar iyiBenim eşim takıntılı biraz hastalık konusunda üroloji doktoruda genetik tarama testi yaptira bilirsiniz dedi benim doktorda ilk gebelikte öğnermiyorum dedi 350 dolarmıs tek embriyo benim doktor önermeyince eşim düşüneyim tekrar dedi ☺
Aynen canım amin inşallah benimde isteğim o inşallah sağlıklı dönerler umudum artarHayırlısıyla onlar sağlıklı olur inşallah ve tutunur sana Rabbim yardımcımız olsun zor dönemlerden geçiyoruz yaşamayan anlamıyor bizleri..
herkese iyi akşamalar! opular falan olunmuş faaliyet başlamış grupta. inşallah olley pozitifi aldım, şimdi hastaneden geldim kalbi pıt pıt atıyordu, yok efendim benimki çok tekmeliyor, amaan yazın da hamilelik çekilmiyor dediğimiz günleri de görürüz :)))))
Eşimde marfolojı sorunu olduğu icin göndermek istiyor ama doktorda embriyo hasar görebiliyor dedi ilk denemeniz öğnermiyorum dedi bende kararsızim arastırmalarımdada 1 yada 2 embriyo sağlıklı geliyor bazilarında hic sağlıklı gelmemış neyapsak bilmiyorumBana da aksine her muayenemde yaptırıcak mısın diye sordu drum eşimde yaptırmak istemedi para tuzağı falan dedi bende biraz araştırdım morfoloji bozukluğunda yaptırmak iyi oluyormuş eşim 4taneye yaptıralım dedi 5.ye zor ikna ettim embriyologa sordum kaçtanesi sağlıklı dönebilir diye 2veya3 dedi gönül isterki 5ide sağlıklı dönsün tekrar bu süreçleri yaşamamak için ne kadar embriyomuz olursa o kadar iyi
ayyy ne güzel olur!!!! inşallah allah bize de hayırlısıyla kısmet eder ....Ne guzel yazmissin oyle canim o zamanda insallah hamilelik topigini acariz orada devam ederiz
Opu olacaklar oluyor dondurulmus olanlar herkes şubati bekliyor bakalim o gunler gelince topik tam hareketlenir:))
Ohh ne guzel. Şükürler olsun. Kaçıncı gün gün yaptın testi kaçtı betahcg değerin?herkese iyi akşamalar! opular falan olunmuş faaliyet başlamış grupta. inşallah olley pozitifi aldım, şimdi hastaneden geldim kalbi pıt pıt atıyordu, yok efendim benimki çok tekmeliyor, amaan yazın da hamilelik çekilmiyor dediğimiz günleri de görürüz :)))))
hayal kurdum sadece canım maalesef transferim bile olmadı henüzOhh ne guzel. Şükürler olsun. Kaçıncı gün gün yaptın testi kaçtı betahcg değerin?
hayal kurdum sadece canım maalesef transferim bile olmadı henüz
ayyy ne güzel olur!!!! inşallah allah bize de hayırlısıyla kısmet eder ....
Benim esimdede morfoloji sorunu var biz mikroçip yaptirdikEşimde marfolojı sorunu olduğu icin göndermek istiyor ama doktorda embriyo hasar görebiliyor dedi ilk denemeniz öğnermiyorum dedi bende kararsızim arastırmalarımdada 1 yada 2 embriyo sağlıklı geliyor bazilarında hic sağlıklı gelmemış neyapsak bilmiyorum
mikroçip ne ola kiBenim esimdede morfoloji sorunu var biz mikroçip yaptirdik
Mikrocip gozle gorulemeyen dna si en iyi sperm seciliyor Spermler cipte yuzduruluyor suzgecten gecemeyenler eleniyor en hizli en onde gelenler dnasi saglam olanlar oluyor istersen internettende bi arastirabilirsinmikroçip ne ola ki
Birde suan erkekte sorun olmasa dahi suan cogu kisi mikrocip yaptiriyor canim bu aralar cok yayginmikroçip ne ola ki
Arastırıcam bunu daha önce duydum ama araştirmadim benim gittigım merkezde yoksanırım hic bilgi verilmedi sonuç sizde başarıli okdumu bu yöntemBenim esimdede morfoloji sorunu var biz mikroçip yaptirdik
Arastırıcam bunu daha önce duydum ama araştirmadim benim gittigım merkezde yoksanırım hic bilgi verilmedi sonuç sizde başarıli okdumu bu yöntem
Resmini degistirince tanıyamadım isme bakmadan yazdım ☺Henuz transfer olmadim şubati bekliyorum
Fakat sukurler olsun kaliteli embriyo oldu donduruldu
Resmini degistirince tanıyamadım isme bakmadan yazdım ☺