ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Evet ben 2 gün önce oldum Allahım inşallah bu sefer yüzümü güldürsun
bu adetlemi transfer olacaksınız arkadaşım
hayırlısı ile güzel haberlerinizi alalım yazdıklarınızı okudum o kadar emek veriyorsunuz rabbim yüzünüzü güldürsün hayırlısı ile

benim şubat adeti ile olacak transfer

anladım cnm Rabbimin mucizesi işte tüp bebekte çok iyi sonuç elde ettiniz inş bu denemem son olur
bat ne zaman benım 15 ocak ... inş bu ay başlıyorum bende naturel transfer loacak benımde :))
Ben Şubat adetiyle baslicam canım semra hoca özellikle not aldırdı 2. Transferimde eğer bu olmazsa naturel olucak diye hiç ilaç kullanmamak kulağa çok hoş geliyor inşallah önce sana dua edip senin pozitifine sevinelim sonra sırasıyla burdaki herkes için dua edilim pozitifi görelim

Benimde adetim yaklasiyor canim bende şubat ayi ile transfer olacam

inş cnm peş peşe hamilelik haberi veririz inş

Naptin canim transfer oldunmu yoksa ertelendimi hakkinda hayirlisinolsun canim

Evet cnm nasipse şubat adetimle ilk transferim olacak inşallah tedavilerimiz olumlu sonuçlanır

Merhabalar ocak adeti oldunuz mu hanımlar benim bugün yarın olmam lazım sabırsızlıkla gelmeasini bekliyorum böylece şubat adeti ile kuzular ile kavuşmaya günler sayacağım
Ben ocak adeti oldum cnm 5ocakta oldu senle konuşmuştukya opudan sonra erken oluyormuş diye demekki şubatta da bı tarihlerde olucam

Slm kızlar dün opu olmuştum 20 yumurtam toplanmıştı bugün aradılar 16 tanesi döllenmiş.
Normal cnm benimde bi gün sonra 4tanesi elenmişti 2.gün bilgi vermiyolar zaten 3.4.5.günler bilgi veriyorlar bazen öğleden sonraya sarkıyordu onlar aramayınca ben arıyordum

Kizlar simdiden çig kabak cekirdegi, çig badem yemeye baslayin
Belli bir marka var mı cnm bazılarının tadı çok kötü oluyor a101den çiğ badem aldım tadı çok acıydı yiyemedim bide arı sütü bal polen aldım transfere kadar günde bi çay kaşığı yiyim diyorum belki faydası olur

Ben ocak adeti oldum cnm 5ocakta oldu senle konuşmuştukya opudan sonra erken oluyormuş diye demekki şubatta da bı tarihlerde olucam
HADİ BAKALIM HAYIRLISI İLE OLMUŞSUN
BEN HALA OCAK ADETİNİ BEKLİYORUM BU GÜN YARIN BAKALIM İNŞALLAH GECİKMEZ BU GECİKTİKÇE ŞUBATTA GECİKECEK ONA GÖRE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…