Tüp Bebek Sürecim Amh 0.01 Erken Menapoz

Çok ucuza gelmiş ben dünyanın parasını verdim bence iyi bir merkez veya doktor araştırın benim ahm 0,20 ler de idi doktorum yumurta toplamadan önce 10 tane vitamin takviyesi bir tane de glutatyon igne verdi (haftada bir igne yaptırıyorum 2 ay boyunca ) sadece bu vitaminler bile ogünün parası ile 10 bini bulmuştu gene de orta kaliteli embriyolar elde edildi transfer öncesi de saizen diye rahimi büyüten büyüme hormonu iğnesi yapıldı direk pozıtıf sonuç aldım
Hangi doktora.gittiniz ?

Çok ucuza gelmiş ben dünyanın parasını verdim bence iyi bir merkez veya doktor araştırın benim ahm 0,20 ler de idi doktorum yumurta toplamadan önce 10 tane vitamin takviyesi bir tane de glutatyon igne verdi (haftada bir igne yaptırıyorum 2 ay boyunca ) sadece bu vitaminler bile ogünün parası ile 10 bini bulmuştu gene de orta kaliteli embriyolar elde edildi transfer öncesi de saizen diye rahimi büyüten büyüme hormonu iğnesi yapıldı direk pozıtıf sonuç aldım
Bu amh değeri ile kaç tane yumurta cıktı ve embriyo oldu acaba ?

Kacinci gün embriyosu ile pozitif oldu

Benimde amh cok düşük sadece tek 1 yumurta var bu ay gecen ay iki yumurtam kist olmustu operasyonla ici boşaltıldı bu ay tek yumurta ile deneyecegiz eger olurss havuz yapılacak bana da

Ben Manisa’da yaşıyorum Celal Bayar ilk görüşme için 8 kasıma randevu verdi İzmir’de veya Manisa’da özel öneriniz var mı? Yada Celal bayara gideniniz var mı?
AMH 0.17
FSH 20.68
Yaş 38
2 aylık evliyim

Ben Manisa’da yaşıyorum Celal Bayar ilk görüşme için 8 kasıma randevu verdi İzmir’de veya Manisa’da özel öneriniz var mı? Yada Celal bayara gideniniz var mı?
AMH 0.17
FSH 20.68
Yaş 38
2 aylık evliyim

Arkadaşım 006 amh ile taze embriyo tranferi ile hamile kaldı ilk denemede doktorundan çok memnun kaldı tavsiye ederim muhakkak bi gidin muayene edinip görüş alın. Şerife dikayak doktor

X