ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Bana da 12den sonra hiçbir şey yeme içme dediler Sabah kalktım dişimi fırçaladım su içmedim kendi odanda önlük oluyor onu giyiyosun 11.30 gibi ameliyathaneye aldılar herhangi bir şey getirmemi istemediler genel anestezi oldu fakat uyanmaya yakın halen işlemimin devam ettiğini hissettim canım yandı biraz sonra odada ped verdiler çok hafif kanama oluyor 2saat sonra ağrım oldu iğne yaptırıp eve gittim 17 yumurta toplanmıştı cnm 5.güne 5tanesi kaldı onlarda pgt olucak bekliyoruz
Hayırlısıyla onlar sağlıklı olur inşallah ve tutunur sana Rabbim yardımcımız olsun zor dönemlerden geçiyoruz yaşamayan anlamıyor bizleri..

Benim eşim takıntılı biraz hastalık konusunda üroloji doktoruda genetik tarama testi yaptira bilirsiniz dedi benim doktorda ilk gebelikte öğnermiyorum dedi 350 dolarmıs tek embriyo benim doktor önermeyince eşim düşüneyim tekrar dedi ☺
Bana da aksine her muayenemde yaptırıcak mısın diye sordu drum eşimde yaptırmak istemedi para tuzağı falan dedi bende biraz araştırdım morfoloji bozukluğunda yaptırmak iyi oluyormuş eşim 4taneye yaptıralım dedi 5.ye zor ikna ettim embriyologa sordum kaçtanesi sağlıklı dönebilir diye 2veya3 dedi gönül isterki 5ide sağlıklı dönsün tekrar bu süreçleri yaşamamak için ne kadar embriyomuz olursa o kadar iyi

Hayırlısıyla onlar sağlıklı olur inşallah ve tutunur sana Rabbim yardımcımız olsun zor dönemlerden geçiyoruz yaşamayan anlamıyor bizleri..
Aynen canım amin inşallah benimde isteğim o inşallah sağlıklı dönerler umudum artar

Ne guzel yazmissin oyle canim o zamanda insallah hamilelik topigini acariz orada devam ederiz :KK68:
Opu olacaklar oluyor dondurulmus olanlar herkes şubati bekliyor bakalim o gunler gelince topik tam hareketlenir:))
herkese iyi akşamalar! opular falan olunmuş faaliyet başlamış grupta. inşallah olley pozitifi aldım, şimdi hastaneden geldim kalbi pıt pıt atıyordu, yok efendim benimki çok tekmeliyor, amaan yazın da hamilelik çekilmiyor dediğimiz günleri de görürüz :)))))

Bana da aksine her muayenemde yaptırıcak mısın diye sordu drum eşimde yaptırmak istemedi para tuzağı falan dedi bende biraz araştırdım morfoloji bozukluğunda yaptırmak iyi oluyormuş eşim 4taneye yaptıralım dedi 5.ye zor ikna ettim embriyologa sordum kaçtanesi sağlıklı dönebilir diye 2veya3 dedi gönül isterki 5ide sağlıklı dönsün tekrar bu süreçleri yaşamamak için ne kadar embriyomuz olursa o kadar iyi
Eşimde marfolojı sorunu olduğu icin göndermek istiyor ama doktorda embriyo hasar görebiliyor dedi ilk denemeniz öğnermiyorum dedi bende kararsızim arastırmalarımdada 1 yada 2 embriyo sağlıklı geliyor bazilarında hic sağlıklı gelmemış neyapsak bilmiyorum

Arkadaşlar bu genetik test neden yapılıyor? Bana hic doktorlar öyle bir şey sormadı, uyarmadı, soylemedi.

herkese iyi akşamalar! opular falan olunmuş faaliyet başlamış grupta. inşallah olley pozitifi aldım, şimdi hastaneden geldim kalbi pıt pıt atıyordu, yok efendim benimki çok tekmeliyor, amaan yazın da hamilelik çekilmiyor dediğimiz günleri de görürüz :)))))
Ohh ne guzel. Şükürler olsun. Kaçıncı gün gün yaptın testi kaçtı betahcg değerin?

Eşimde marfolojı sorunu olduğu icin göndermek istiyor ama doktorda embriyo hasar görebiliyor dedi ilk denemeniz öğnermiyorum dedi bende kararsızim arastırmalarımdada 1 yada 2 embriyo sağlıklı geliyor bazilarında hic sağlıklı gelmemış neyapsak bilmiyorum
Benim esimdede morfoloji sorunu var biz mikroçip yaptirdik

X