ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Ben cektirdim ama anestezili cektirmistim canim hic hissetmedim cekildikten sonra cok az kanama oluyor o kadar

sizdede marfoloji sorunu varmıs doktormu pgt ye göndermenizi önerdi
Cnm bende polikistik böbrek rahatsızlığı vardı tek gen taraması için yurt dışına gönderiolarmış 30.000tl masrafı vardı drlar çok ısrar etti illahki yaptır diye ama hem hastalığın bulunma garantisi %75 hemde maddi açıdan onu yaptıramadık bu seferde bari onu yaptırmadınız kromozom testini yaptırın diye her muayenede söyledi drum ama sperm faktöründen dolayı diye demedi kromozomsal bozukluk varsa bulunur dedi benimde içimde şüphe olmasın diye yaptırdım düşük riskini %40 azaltıyomuş hayırlısı bakalım sen de yaptırıcak mısın

Evlendikten sonra baya kilo aldim

Hic merak etme cok iyi masallah canim pazar gunu guzel haberlerini bekliyoruz dondurulupmu transfer yapilir tazemi yapilacak

Ayy inşallah canım güzel geçer opu beni heyecanlandırıyor benim doktor taze transfer yapmıyor bir ay toplama diğer ay transfer yapıyor rahim dinlendirme yapıyor.yani bende sizle beraber şubatta transfer olacağım kısmetse.

N naturelll tatlim naptin kendine gelebildinmi opu nasil gecti insallah dolu dolu yumoşlarin olur
Canım teşekkür ederim. Olu dün oldum. Genel anestezi almadım.lokal oldu. Hatta normalinden daha az yapmış uyustucuyu kendi dedi. Dolayısıyla geçeninden daha fazla acim oldu. 24 yumurta toplandı. 8 i dollemis az önce söylediler. Buraya kadar mutluyum. Iki tane koyabiliyorlarmış. Hayırlısı olsun. Buraya kadar mutluyum.

Cok iyi canim insallah guzelce ilerlerler
Gelismelerden bizleri haberdar et olurmu

27 Ocak adet tarihim şubatta olur kısmetse transfer.birde yarın opu var yapmam gereken yanımda götürmem gereken bişey var mı gerekli olacak
Canım opu dan 1 gün önce çıkmış biri olarak cevap vereyim. Bir ameliyat önlüğü ile 10 lü hasta bezi istiyorlar. Hani yatağa serilen. Belki sizin merkezde farklıdır bilemem ama bizim burda benden öyle istemislerdi

27 Ocak adet tarihim şubatta olur kısmetse transfer.birde yarın opu var yapmam gereken yanımda götürmem gereken bişey var mı gerekli olacak
Bir de bolca şu iç canım. Gazlı ya da katkılı bir şeyler yeme. Karnını iyice doyur, çünkü 8-10 saat kadar ac bırakacaklar seni

Tmm canım inşallah akşam yemeğini iyi yiyeyim bu akşam 11 den sonra yemek su içmek yasak.hemşireyle bugünde konuştum birşeye gerek yok dedi.yarın saat 11 de opu.sizin kaç yumurta toplandı?? herşey güzel geçer inşallah

Benim eşim takıntılı biraz hastalık konusunda üroloji doktoruda genetik tarama testi yaptira bilirsiniz dedi benim doktorda ilk gebelikte öğnermiyorum dedi 350 dolarmıs tek embriyo benim doktor önermeyince eşim düşüneyim tekrar dedi ☺

Şimdiden hayırlı olsun canm.Yanında bir tane pet götür sadece.Hafif kanaman olabilir ki büyük ihtimal olur.Heyecan yapma sıkıntısız rahat geçiyor uyuyorsun zaten.Genelde opudan sonraki adet biraz daha erken başlıyor bilgin olsun.:))

Teşekkür ederim çok sağolun heyecan konusunda kendimi yenemiyorum şuan bile yerimde duramıyorum bu iyi haber daha erken başlarsa transferde daha erken olur inşallah hayırlısıyla

Bana da 12den sonra hiçbir şey yeme içme dediler Sabah kalktım dişimi fırçaladım su içmedim kendi odanda önlük oluyor onu giyiyosun 11.30 gibi ameliyathaneye aldılar herhangi bir şey getirmemi istemediler genel anestezi oldu fakat uyanmaya yakın halen işlemimin devam ettiğini hissettim canım yandı biraz sonra odada ped verdiler çok hafif kanama oluyor 2saat sonra ağrım oldu iğne yaptırıp eve gittim 17 yumurta toplanmıştı cnm 5.güne 5tanesi kaldı onlarda pgt olucak bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…