merhaba cnm ayne merkezde tedavi görüyoruzMerhaba kizlar bende hayirlisiyla Şubatda 3. Kez Dondurulmuş transfer olucam. Şişli memorialde tedavi görüyorum 27 yasindayim sorun Sperm kalitesizligi.. ilk 2 transferim 5 aa olmasına rağmen negatif oldu.. 3 . Transfer için çok karamsarim yine olmazsa diye kendimı yiyip duruyorum
Merhaba kizlar bende hayirlisiyla Şubatda 3. Kez Dondurulmuş transfer olucam. Şişli memorialde tedavi görüyorum 27 yasindayim sorun Sperm kalitesizligi.. ilk 2 transferim 5 aa olmasına rağmen negatif oldu.. 3 . Transfer için çok karamsarim yine olmazsa diye kendimı yiyip duruyorum
Tek olumca da genetik test öneriyolar cnm 5.güne gittiğine göre iyidir kalitesi inşallah sağlıklı dönerKızlar tek blastimi ben de genetik teste yolladim .kalitesi çok kötü olsaydı genetik test yapmazdık dedi doktor.sanirim bu yumurta kalitesi ile ilgili .
Birde canim embriyona genetik test yaptir istersen belki genetiginde problem vardir o yuzden tutmuyordur belkiMerhaba kizlar bende hayirlisiyla Şubatda 3. Kez Dondurulmuş transfer olucam. Şişli memorialde tedavi görüyorum 27 yasindayim sorun Sperm kalitesizligi.. ilk 2 transferim 5 aa olmasına rağmen negatif oldu.. 3 . Transfer için çok karamsarim yine olmazsa diye kendimı yiyip duruyorum
Cnm çok geçmiş olsun üzüldüm ilk iki transferde tutmamasına bende memorialdeyim diğer forumda okudum transferini de semra hanım yapmış peki sperm sorunu neydi hız morfoloji sayıda mı problem var bide pgt istemediler miMerhaba kizlar bende hayirlisiyla Şubatda 3. Kez Dondurulmuş transfer olucam. Şişli memorialde tedavi görüyorum 27 yasindayim sorun Sperm kalitesizligi.. ilk 2 transferim 5 aa olmasına rağmen negatif oldu.. 3 . Transfer için çok karamsarim yine olmazsa diye kendimı yiyip duruyorum
merhaba cnm ayne merkezde tedavi görüyoruz
ben de 2. denemeye başlıyacagım inş iyi düşünelım iyi olsun
kaç tane dondurulmuşun var cnm ?
Evet canım suan 15 tane dondurulmus embriyom var.merhaba cnm ayne merkezde tedavi görüyoruz
ben de 2. denemeye başlıyacagım inş iyi düşünelım iyi olsun
kaç tane dondurulmuşun var cnm ?
Hoşbuldum canım güzel dileklerin için teşekkür ederim insallahMerhaba canim aramiza hosgeldin hic karamsar olma bol bol dua oku guzel dusunelim guzel olsun senin bilgilerinide yaziyorum
Inşallah canım.amin hayırlısı olsun. Ben şuan hastene beklemedeyim. Dondurulmadan da koyulabilir mis. Hazırlıklı gel dediler zaten dün. Ultrason ve kan bakılacaktı. Ultrasondan s8mdi çıktım, iyi görünüyorsun su toplamamsisin dedi. Şimdi kan sonucunu bekleyeceğim. Bir saate herşey belli olur.Canim benim dualarim seninle yarin bebeklerini alip gelilk 3 gun cok dikkat et tamammi yarindan itibaren pozitif dusunuyorsun
Kac tane transfer ederler bellimi
Aslında en baştan bu yana pgt istedim hani tek tek tüm embiriyoları deneyecegime sağlıklı olanı denerim dusuncesiyle ama Semra hoca gerek duymadi bilmiyorum 3. Tedavi bu sefer naturel siklus olucak ve sanırım çift embriyo koyulucak inşallahBirde canim embriyona genetik test yaptir istersen belki genetiginde problem vardir o yuzden tutmuyordur belki
Tesekku ederim canim Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu normal yolla bebebeginiz olur dediler olmadı sonra eşim kaan hocayla tedaviye başladı ama oda pek etki etmedi.. memorialde genetik test yapıldı temiz çıktı.. Eşimde sperm hız morfoloji sorunu ve sperm dna hasarı var.. İmsi yöntemi kullanilarak en kaliteli sperm seçildi ve cok sukur 17 tane yumurtam döllendi ama sanırım kalitesiz ki tutunma gerceklesmiyor inşallah bu sene hepimize ugurlu gelir hepimizde sağlıklı sıhhatli bebislerimize kavusuruzCnm çok geçmiş olsun üzüldüm ilk iki transferde tutmamasına bende memorialdeyim diğer forumda okudum transferini de semra hanım yapmış peki sperm sorunu neydi hız morfoloji sayıda mı problem var bide pgt istemediler mi
15 tane dondurulmuş embriyon varsa çok iyi............. hem ben anlamadım sperm kalitesizliği söz konusuysa bu kadar embriyon nasıl oluştu...Evet canım suan 15 tane dondurulmus embriyom var.
Sperme özel olarak imsi yöntemi uygulandı canım sanırım sizde de uygulanmisti Baska ekstra bişey yapılmadi ama maşallah 20 yumurtadan 17 döllendi 2 transferden sonra 15 kaldı.Eşimde dna hasarı da var korkuyordum yumurtalarım dollenmicek sürekli opu olucam diye ama çok şükür öyle bişey yaşamadım15 tane dondurulmuş embriyon varsa çok iyi............. hem ben anlamadım sperm kalitesizliği söz konusuysa bu kadar embriyon nasıl oluştu...
Peki embriyoların hepsi 5.6.gün embriyosu muydu kaliteleri hakkında bilgi verdiler mi cnm bazen 5.gün embriyosu 4.gün embriyosu gibi olabiliyormuş bide ilk 3gün anneden kaynaklı 3günden sonra spermden kaynaklı embriyo gelişiyormuş bizde de hız ve morfoloji bozukluğu var ama sanırım bize imsi uygulanmadı 17embriyomdan 5i 5ve6.güne ulaşabildiSperme özel olarak imsi yöntemi uygulandı canım sanırım sizde de uygulanmisti Baska ekstra bişey yapılmadi ama maşallah 20 yumurtadan 17 döllendi 2 transferden sonra 15 kaldı.Eşimde dna hasarı da var korkuyordum yumurtalarım dollenmicek sürekli opu olucam diye ama çok şükür öyle bişey yaşamadım
Canım opu dan sonra bilgi vermişlerdi 12 tanesi 5.güne ulaştı diğerleri geriden geliyor onları izlicez dediler şimdilik 12 taneyi dondurma izni aldılar ertesi gün aradılar ve 5 tane 6. Güne ulaşan olmuş onları da dondurduk toplam 12 tane 5. Gün 5 tane 6.gün embriyom var. Ama bu kadar çok dollenmesinı ben imsi yonteminine yoruyorum.8000 kat büyütulup secim yapılıyor. Senin ilk transferin mi olucak Allah hepimizin yardımcısı olsun maddi manevi çok zorPeki embriyoların hepsi 5.6.gün embriyosu muydu kaliteleri hakkında bilgi verdiler mi cnm bazen 5.gün embriyosu 4.gün embriyosu gibi olabiliyormuş bide ilk 3gün anneden kaynaklı 3günden sonra spermden kaynaklı embriyo gelişiyormuş bizde de hız ve morfoloji bozukluğu var ama sanırım bize imsi uygulanmadı 17embriyomdan 5i 5ve6.güne ulaşabildi
cnm bence eşinin spermı kalitesiz değil... Imsı uygulanan birçok kişi var ama spermınde problem olan insanlarda bu kadar yumurta döllenmiyor... benım eşimin morfoloji %1, sayı 260 milyon, hareketlilik %34... semra hanım çok iyi demişti.. bizde de 15 yumurta toplandı 11 tanesi donduruldu...Sperme özel olarak imsi yöntemi uygulandı canım sanırım sizde de uygulanmisti Baska ekstra bişey yapılmadi ama maşallah 20 yumurtadan 17 döllendi 2 transferden sonra 15 kaldı.Eşimde dna hasarı da var korkuyordum yumurtalarım dollenmicek sürekli opu olucam diye ama çok şükür öyle bişey yaşamadım
Canım eşimde varikosel vardı ameliyat oldu duzelmedi kaan Aydos hocaya gitti ekstra dna hasarı çıktı ilaç tedavisi oldu duzelmedi gönül hocada Size ımsı uygulariz kat kat buyutup en sagliksini alırız dedi bizde sperm 5 milyon morfoloji 0 hareketsiz sperm %80 arti kuyruk anomalisi mevcut.. Rabbim yardım etti yüzümüze güldü inşallah 3. Transferim pozitif olurcnm bence eşinin spermı kalitesiz değil... Imsı uygulanan birçok kişi var ama spermınde problem olan insanlarda bu kadar yumurta döllenmiyor... benım eşimin morfoloji %1, sayı 260 milyon, hareketlilik %34... semra hanım çok iyi demişti.. bizde de 15 yumurta toplandı 11 tanesi donduruldu...
anladım cnm Rabbimin mucizesi işte tüp bebekte çok iyi sonuç elde ettiniz inş bu denemem son olurCanım eşimde varikosel vardı ameliyat oldu duzelmedi kaan Aydos hocaya gitti ekstra dna hasarı çıktı ilaç tedavisi oldu duzelmedi gönül hocada Size ımsı uygulariz kat kat buyutup en sagliksini alırız dedi bizde sperm 5 milyon morfoloji 0 hareketsiz sperm %80 arti kuyruk anomalisi mevcut.. Rabbim yardım etti yüzümüze güldü inşallah 3. Transferim pozitif olur