ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Yok canim bu topikte daha kimsevtransfer olmadiki herkes adetini bekliyor benimde zaten subatta olacak bi sorun cikmazsa rahim hazir olursa ama 2 arkadasimiz transfer oldu sonuc bekliyorlar
Biri aryem digeri kimdi canm?Özür dilerim kendisinden.

4 tanesi 5.gun degilmi 3.gunmuydu anlamadim simdi eger durumlari iyiyse dondurulmus halde kalirlar canim
4 tane canm.İçlerinde 5.gün de var 6.gün de artık hangileri transfer edilecek o zaman belli olur.Benim embriyolar pgtden gectigi icin saglikli gelenlerden kaci 5. kaci 6. gun bilmiyorum ama hastaneye gittigim zaman öğrenirim.dondurulmuş kalsa da sonunda hepsi kalmicak.

Belki kalir canim hic belli olmaz hayirlisiyla

benimde 1 ay donduruldu rahim dinlendirildi çünkü çok fazla yumurta toplandı ohss riskine karşı öyle uygun gördü dr.um umarim hayırlı olur bu arada 31 yasindayim 3.denemm 2 tane dondurulmuş 5.gun embriyosu transfer edildi

O zaman allahin izniyle suan 2 hamile adayimiz var
Sizde sorun neydi canim nerede tedavi goruyorsun ve diger denemelerin kacinci gun embriyosuydu

O zaman allahin izniyle suan 2 hamile adayimiz var
Sizde sorun neydi canim nerede tedavi goruyorsun ve diger denemelerin kacinci gun embriyosuydu
diger denemelerim bahceci umutta olmuştu ilki tuttu 17de düşük oldu 2.hic tutmadı 3.ye bakalim Allah kerim.suan ilk drum olan eski bahçeci dr.larndan ulun beyin özel muayenehanesine gidiyorm çok memnunum bakalim hayirlisi

İnşallah güzel haberlerini alırız canm.Şansın yüksek hem rahim dinlenmiş hem 5.gün embriyosu hem de iki tane.Maşallah canm inşallah mutlu bir şekilde kapatirsin bu tedavi defterini.

diger denemelerim bahceci umutta olmuştu ilki tuttu 17de düşük oldu 2.hic tutmadı 3.ye bakalim Allah kerim.suan ilk drum olan eski bahçeci dr.larndan ulun beyin özel muayenehanesine gidiyorm çok memnunum bakalim hayirlisi
sorun pkoluyum eşimde varikosel var bide genetik testte kanımda pıhtılaşma cıktı ne yazikki

Canim benim ya tutupta dusurmek en zoru rabbim insallah saglikli evlat nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…