O zaman sen bebegi i pihtilasma oldugu icin dusurdun bazen cunku igne yeterli olmayabiliyormus igne kullanan arkadaslar vardi ordan biliyorumsorun pkoluyum eşimde varikosel var bide genetik testte kanımda pıhtılaşma cıktı ne yazikki
insallah canim geçen ay bende aralıktopigine bakıyorum herkes transfer olup olumlu sonuçlar alıyordu sabırsızlanıyorum bende biranönce transfer olsun diye zamn iste geçti bu şekilde insallah olumlu sonuç alıp bende sizlere umut olurumİnşallah güzel haberlerini alırız canm.Şansın yüksek hem rahim dinlenmiş hem 5.gün embriyosu hem de iki tane.Maşallah canm inşallah mutlu bir şekilde kapatirsin bu tedavi defterini.
evet zaten kan sulandırıcı iğneleri pozitif aldıktan sonra 12.haftaya kadar kullandıriyolar kestikten 1 kaç hafta sonrada düşük olduO zaman sen bebegi i pihtilasma oldugu icin dusurdun bazen cunku igne yeterli olmayabiliyormus igne kullanan arkadaslar vardi ordan biliyorum
evet öyle canim bayağıda büyümüştü erkekti.o zamnda 2 tane transfer edilmişti 1 ı tutmuştu.Canim benim ya tutupta dusurmek en zoru rabbim insallah saglikli evlat nasip eder
Ya işte aslinda ilk tedaviye baslarken bu genetik testlerini yapmak lazim doktorun istemesi gerekiyor bizler anca cok arastirinca gorebiliyoruz gercekten cok zor bir durum insallah bu son olurevet zaten kan sulandırıcı iğneleri pozitif aldıktan sonra 12.haftaya kadar kullandıriyolar kestikten 1 kaç hafta sonrada düşük oldu
evet öyle canim bayağıda büyümüştü erkekti.o zamnda 2 tane transfer edilmişti 1 ı tutmuştu.
evet yani istediler de biz mi yaptırmadım zamanında bu konuda çok ofkeleniyormYa işte aslinda ilk tedaviye baslarken bu genetik testlerini yapmak lazim doktorun istemesi gerekiyor bizler anca cok arastirinca gorebiliyoruz gercekten cok zor bir durum insallah bu son olur
Hic ofkelenme o zaman dusunememissin demekki yoksa yaptirirdin tecrubesiz olunca bilemiyoruzki ama artik daha bilincliyiz daha dikkatliyiz icini ferah tut bebeklerini dusunevet yani istediler de biz mi yaptırmadım zamanında bu konuda çok ofkeleniyorm
aynen öyle canim senin kaçıncı deneme sorun neydi bide benim ilki düşük olduğu halde 2.de yine istemediler genetik test şimdiki drum istedi sağolsun böyle bi durum olabilir bu testleri girmeden yapmam dedi iyikide demis şimdi tutarsa insallah tutmuştur 9 ay iğne vurucam olsun sorun olmasında vururum dert degilHic ofkelenme o zaman dusunememissin demekki yoksa yaptirirdin tecrubesiz olunca bilemiyoruzki ama artik daha bilincliyiz daha dikkatliyiz icini ferah tut bebeklerini dusun
Bizim 2.deneme canim amh duşuk tupler kapali morfoloji bizde biraz problem cok canim rabbim insallah nasip eder benim cok samimi arkadasimda 9 ay igne vurulfu oglunu kucagina aldi dogal yolla oldu darisi sanaaynen öyle canim senin kaçıncı deneme sorun neydi bide benim ilki düşük olduğu halde 2.de yine istemediler genetik test şimdiki drum istedi sağolsun böyle bi durum olabilir bu testleri girmeden yapmam dedi iyikide demis şimdi tutarsa insallah tutmuştur 9 ay iğne vurucam olsun sorun olmasında vururum dert degil
5.gün 5Aa embriyodu cnm ama olmadı. Dondurulmuş transfer idiGuven tabiki o cok iyi peki sana bisey soracam senin transferinde haziran topigini cok takip edememistim senin kacinci gun embriyosuydu dondurulup transfer olmustu degilmi
Ben cektirdim hic acimadı hissetmedim bile özelde yaptırdımAranızda tranfer öncesi rahim filmi çektiren oldu mu ?benim doktorum hem hist ameliyatı yaptı hem de rahim filmi çektir dedi .bebeğin tutunmasını engelleyen bir durum var mı iyice araştıralım dedi.ya ben bu rahim filmini nasılcektiricem çok mu acitiyor
Hemde en iyi embriyo işte rabbim ol derse olur canim insallah simdi zamani gelmistirde burada mutluluk haberini aliriz5.gün 5Aa embriyodu cnm ama olmadı. Dondurulmuş transfer idi
İnşallah canım. Takip edeceğim seni..insallah canim geçen ay bende aralıktopigine bakıyorum herkes transfer olup olumlu sonuçlar alıyordu sabırsızlanıyorum bende biranönce transfer olsun diye zamn iste geçti bu şekilde insallah olumlu sonuç alıp bende sizlere umut olurum
Ben çektirdim.Acı eşiğim çok düşük olmasına rağmen hiç bir şey hissetmedim. Anestezi almadım.İçin rahat olsun acısız ve kısa bir işlem.Aranızda tranfer öncesi rahim filmi çektiren oldu mu ?benim doktorum hem hist ameliyatı yaptı hem de rahim filmi çektir dedi .bebeğin tutunmasını engelleyen bir durum var mı iyice araştıralım dedi.ya ben bu rahim filmini nasılcektiricem çok mu acitiyor
Cnm benimde aynı seninki gibi oldu adetin 11.günü opu yapıldı dr verdiğimiz doza göre ve amh a göre çabuk gelişmişler demişti 17yum toplandı ama 5.güne 5embriyomuz dayanabildi onlarda pgt ye gitti inşallah sağlıklı bir şekilde dönerler beklemedeyiz şu anSlm canım bugün kontrolüm vardı pazar günü toplanacak yumurtalarım yani adetin 11. Günü. İlaçları bırakmamı bu gece çatlama iğnemi vurmamı söyledi doktor. Yumurtaların en büyüğü 20 mm dedi.bu kadar çabuk olması şaşırttı ilk tedavi olunca herşeyi sorgular oldum.
Transferin hayırlı olsun cnm inşallah bebeğin sımsıkı tutunur annesinemerhaba arkadaşlar benimde dun transferim oldu hakkimizda hayirlisi olsun
sizdede marfoloji sorunu varmıs doktormu pgt ye göndermenizi önerdiCnm benimde aynı seninki gibi oldu adetin 11.günü opu yapıldı dr verdiğimiz doza göre ve amh a göre çabuk gelişmişler demişti 17yum toplandı ama 5.güne 5embriyomuz dayanabildi onlarda pgt ye gitti inşallah sağlıklı bir şekilde dönerler beklemedeyiz şu an
insallah canim hepimizinki insallahTransferin hayırlı olsun cnm inşallah bebeğin sımsıkı tutunur annesine