Aslında transfer olmadan şimdi yapsak belli olmaz mı?Transfer olunca idrar testi yapacakmisin ben dayanam yaparim galiba @sinkar iyi bilir haziran topiginden bi arkadas 4.gun yapmisti cikti dedi ay ne gulmustuk bende dedim ben yanimda goturecem transferi yaparken idrar testi yapacam demistim
Ah canım iki senedir içindeyim de bu son tedaviye Eylül'de başladım.Allah emeklerimizi araya vermesin innnşallah..Ya ben napim gecen subatta basladim dusun yani
Hadi az kaldincanim bi transferin olsun hergun gun sayacagiz
Tabiki normal canim ilacin yetmezse doktor yine yazdiriyor bizde oyle olmustu 13.gun opu olmastu herkeste farklilik gosterebiliyor opu gunu yumurtalar iyi canim hic merak etme insallah dolu dolu cikar kontrolun ne zaman
Lavmanı neden yapacaksın canm?Dr mu söyledi? Gerci o psikolojiyle opuya girmeden hep bir wc hissi vardı bende.Biraz sonra lavman yapacağım. Ve sabaha kadar hicbir şey yiyip içmeyeceğim. :)
Canim haber verirsin bizedeİnşallah kardeşim Allah razı olsun.yarın kontrolüm var ne zaman toplanacağı belli olur galiba.
[/QUOTE]Olmazsa sabah yapalim hahaha
Bende yapmam diye dusunuyordum ama dayanamam yaparim bu topikte umarim herkes yapar buradada paylasiriz pozitifleri insallahQUOTE="hayat_gun, post: 54180444, member: 477100"]Aslında transfer olmadan şimdi yapsak belli olmaz mı?Ben o hataya iki defa düştüm canm.İlk tedavide 7.gün yaptım negatifti. Bütün moralim altüst oldu.10.günü zor getirdim arada umutlandım ama negatifi gördüm yine.2.de yapmam dedim yine 7.gün yaptım silik ikinci cizgiyi gördüm ama hep bir endişe vardı ya çıkmazsa diye.Çıktı ama devam etmedi. Bir daha yapmam aynı hatayı(innşallah)..
[/QUOTE]Olmazsa sabah yapalim hahaha
Bende yapmam diye dusunuyordum ama dayanamam yaparim bu topikte umarim herkes yapar buradada paylasiriz pozitifleri insallahQUOTE="hayat_gun, post: 54180444, member: 477100"]Aslında transfer olmadan şimdi yapsak belli olmaz mı?Ben o hataya iki defa düştüm canm.İlk tedavide 7.gün yaptım negatifti. Bütün moralim altüst oldu.10.günü zor getirdim arada umutlandım ama negatifi gördüm yine.2.de yapmam dedim yine 7.gün yaptım silik ikinci cizgiyi gördüm ama hep bir endişe vardı ya çıkmazsa diye.Çıktı ama devam etmedi. Bir daha yapmam aynı hatayı(innşallah)..
Hosgeldin canim eklerim tabikigunes0101 merhaba canım bu topiği yeni gördüm beni de ekler misin inşallah hepimize uğurlu gelir bu topik adasu_deniz
Sebep:morfoloji %1 hız 1
Merkez:Şişli Memorial
Kaçıncı deneme1.deneme
Kaçıncı gun embriyosu:5.gün
Transfer tarihi:
Test günü:
Neden 1 gun once yatiriyorlar seni onu anlayamadimBiraz sonra lavman yapacağım. Ve sabaha kadar hicbir şey yiyip içmeyeceğim. :)
Evet ben de biseyler yapmak istiyorum quenzim 10 çok okudum onu alayım diyorumHosgeldin canim tlrabbim yardimcin olsun bendede rezerv az ilk deneme 1 yumurta 1 embriyo negatif 2.denemeye baska bi doktorum sıkı hazieladi cok ugrasti sagolsun suan dondurulmusum var 3 ay vitaminler kullandim kurler yaptim beslenme seklimi degistirdim rabbime sukurler olsun yumuryalarim oluştu sende subatta baslayacaksan hem yasin bendende kucuk boyle seyler yapabilirsin en azindan beslenmeni degistir saglikli beslenmeye calis
Evet geldi çok şükür donduruldu@aayyssee34 kuzum yanlislikla seni etiketlemisim alevi etiketleyecegimeAlevv8142 canim naptin embriyon geldimi 5.gune umarim hersey yolundadir
cnm aenin 2. opuda kac tane cikmisti yumurtan ve inlarda 5. gune gittilermiNeden 1 gun once yatiriyorlar seni onu anlayamadim
Kızlar slm bugün benim tek embriyom 5.gunu doldurup donduruldu .genetik test de yapıldı onun sonucu haftaya belli olacak.ilk tüp bebek denemem olduğu için pek bilmiyorum 3.gun embriyosu ile 5.gun embriyosu arasındaki gebelikoluşturma farkı nedir? Bir de dondurulmuş embriyo ile gebe kalma şansı artıyormu azalıyor mu?
Malesef canim onlar cok kaliteli degil yani cozdurunce ne olur bilemem onlari dusunmek istemiyorum diger 2 embriyoma insallah rabbim can verircnm aenin 2. opuda kac tane cikmisti yumurtan ve inlarda 5. gune gittilermi
5.gun donduruldu cok sukur onlar transfer edilecekcnm aenin 2. opuda kac tane cikmisti yumurtan ve inlarda 5. gune gittilermi
Yok 3.gun onlarcnm aenin 2. opuda kac tane cikmisti yumurtan ve inlarda 5. gune gittilermi