ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Transfer olunca idrar testi yapacakmisin ben dayanam yaparim galiba @sinkar iyi bilir haziran topiginden bi arkadas 4.gun yapmisti cikti dedi ay ne gulmustuk bende dedim ben yanimda goturecem transferi yaparken idrar testi yapacam demistim
Aslında transfer olmadan şimdi yapsak belli olmaz mı?Ben o hataya iki defa düştüm canm.İlk tedavide 7.gün yaptım negatifti. Bütün moralim altüst oldu.10.günü zor getirdim arada umutlandım ama negatifi gördüm yine.2.de yapmam dedim yine 7.gün yaptım silik ikinci cizgiyi gördüm ama hep bir endişe vardı ya çıkmazsa diye.Çıktı ama devam etmedi. Bir daha yapmam aynı hatayı(innşallah)..

gunes0101 merhaba canım bu topiği yeni gördüm beni de ekler misin inşallah hepimize uğurlu gelir bu topik adasu_deniz
Sebep:morfoloji %1 hız 1
Merkez:Şişli Memorial
Kaçıncı deneme1.deneme
Kaçıncı gun embriyosu:5.gün
Transfer tarihi:
Test günü:

Tabiki normal canim ilacin yetmezse doktor yine yazdiriyor bizde oyle olmustu 13.gun opu olmastu herkeste farklilik gosterebiliyor opu gunu yumurtalar iyi canim hic merak etme insallah dolu dolu cikar kontrolun ne zaman

İnşallah kardeşim Allah razı olsun.yarın kontrolüm var ne zaman toplanacağı belli olur galiba.

Olmazsa sabah yapalim hahaha
Bende yapmam diye dusunuyordum ama dayanamam yaparim bu topikte umarim herkes yapar buradada paylasiriz pozitifleri insallahQUOTE="hayat_gun, post: 54180444, member: 477100"]Aslında transfer olmadan şimdi yapsak belli olmaz mı?Ben o hataya iki defa düştüm canm.İlk tedavide 7.gün yaptım negatifti. Bütün moralim altüst oldu.10.günü zor getirdim arada umutlandım ama negatifi gördüm yine.2.de yapmam dedim yine 7.gün yaptım silik ikinci cizgiyi gördüm ama hep bir endişe vardı ya çıkmazsa diye.Çıktı ama devam etmedi. Bir daha yapmam aynı hatayı(innşallah)..[/QUOTE]

Bune ya senin yazilarida etiketlemisim ayy [/QUOTE]

[/QUOTE]
Bebişler orda bizi bekliyorlar innşallah canım. Ve inşallah yine gaza gelip erken yapmam testi..

Evet ben de biseyler yapmak istiyorum quenzim 10 çok okudum onu alayım diyorum

Kızlar slm bugün benim tek embriyom 5.gunu doldurup donduruldu .genetik test de yapıldı onun sonucu haftaya belli olacak.ilk tüp bebek denemem olduğu için pek bilmiyorum 3.gun embriyosu ile 5.gun embriyosu arasındaki gebelikoluşturma farkı nedir? Bir de dondurulmuş embriyo ile gebe kalma şansı artıyormu azalıyor mu?

Sen burdamiydinama ben demistim 5.gune gelir diye insallah genetik testte temiz cikar canim aslinda hamilelik olarak 3.gunde 5.gunde ayni ama doktorlar t.gun embriyosun tutma olasiligi daha yuksek diyorlar dondurulmus embriyo suan cok yaygin hemen hemen her merkez artik donduruyor hem rahim dinlenmis oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…