Kuzucum topiğin hayırlı ve bol hamişli olsunnn
Kızlar tedaviniz ne aşamada? Benim 2. Denemem olacak adeti bekliyorum. Dondurulmuş embriyolarım var ayy inş bu sefer olur. Topiktekş herkes hamiş olur)
Dereotunu artık bebiş gelince düşüneceğiz o zaman.:)))Dra soralım bence yeşillik zararlı mı değil mi diye.
Ben de adeti bekliyorum daha 3 4 belki de 5 günüm var.Erken gelmesi için yapilacak bişey yok mu acep?
Evet kuzucum 1.günümüz bugünnAmin benim guzel hamiş adayim simdi bugun 1.gun oylemi
Evet kuzucum 1.günümüz bugünn
Dondurulmuşun var mı cnm.? Benim direk negatif ti hiç tutmadıSenin de az kalmış canım. İnşallah peş peşe hepimiz güzel haberler vereceğiz. Benim 3.denemem 2.si pozitifti ama değerim katlamadi düşükle sonuçlanmıştı.Myomdan olabilir diye myomum vardı onu aldırdım. Ki drum başta da söylemişti önce myomu alalım diye.Ben kabul etmedim.Şimdi önlemleri alıp transfer için gün sayıyorum.
Ha ha çok güldürdün beni. :)) 3 yıldan beri topik topik dolaşıyorum millet 2. bile doğurmuş :)) inş burası uğurlu gelirŞey ben anlatsammiki haziran topiginden beri biliyorsun zaten herkes dogaracak sen ikinciye baslayacan ben en sona kaldim ah şubat ahh
Ha ha çok güldürdün beni. :)) 3 yıldan beri topik topik dolaşıyorum millet 2. bile doğurmuş :)) inş burası uğurlu gelir
Bakmazmıyım cnm e_bebek favorim :)) lcw fena değil haniKizlar size bisey soracam bendemi tuhaflik var anlamadim son zamanlarda hep bebek kiyafetlerine bakiyorum bide kiz kiyafetlerine normalde erkek bebekleride severim ayy kafayimi yedim nedir o yuzden sordum sizlerde bakiyormusunuz?
Bakmazmıyım cnm e_bebek favorim :)) lcw fena değil haniçilekten mobilya bile beğendim )
Bakmazmıyım cnm e_bebek favorim :)) lcw fena değil haniçilekten mobilya bile beğendim )
Benide ekleyin inş.iğnelerin 6. Günündeyim adetin 8.günü.
yarın kontrolüm var.gonal f 225 ve cetrodite kullanıyorum.bu ay toplama diğer ay transfer olacak inş.
Kacinci denemeYaş 24 ilk tüp bebek denemem.
Sebeb. sperm hareketsizliği +pko
Kayseri acıbadem hastanesi
Yaş 24 ilk tüp bebek denemem.
Sebeb. sperm hareketsizliği +pko
Kayseri acıbadem hastanesi