ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Merhaba yaş 25 över rezerv yetmezliğim var atatürk üni de tedavi oluyorum şubatta 2. denemem olacak, ilk tedavimde opu da hic yumurta çıkmadı yanı dondurulmuş da yok....
Hosgeldin canim tlrabbim yardimcin olsun bendede rezerv az ilk deneme 1 yumurta 1 embriyo negatif 2.denemeye baska bi doktorum sıkı hazieladi cok ugrasti sagolsun suan dondurulmusum var 3 ay vitaminler kullandim kurler yaptim beslenme seklimi degistirdim rabbime sukurler olsun yumuryalarim oluştu sende subatta baslayacaksan hem yasin bendende kucuk boyle seyler yapabilirsin en azindan beslenmeni degistir saglikli beslenmeye calis

Merhaba yaş 25 över rezerv yetmezliğim var atatürk üni de tedavi oluyorum şubatta 2. denemem olacak, ilk tedavimde opu da hic yumurta çıkmadı yanı dondurulmuş da yok....

Allah yardımcımız olsun kardeşim. Yumurtaların içi boş çıkabiliyor demekki bunuda yeni duydum doktorlar hiç bunları söylemiyorlar

Hoşbuldum.kaçıncı gün oluyor aceba opu?? ilaçlar sadece 2 günlük kaldı.adetin 7.günü gittiğimde 10 dan fazla yumurta görünüyor en büyükleri 15 mm demişti.çok tecrübesizim normal mi acaba bunlar??
Tabiki normal canim ilacin yetmezse doktor yine yazdiriyor bizde oyle olmustu 13.gun opu olmastu herkeste farklilik gosterebiliyor opu gunu yumurtalar iyi canim hic merak etme insallah dolu dolu cikar kontrolun ne zaman

Hangi sehirdesin kac yillik evlisin canim
Erzurumdayim 2 buçuk yıllık evliyim.

Allah yardımcımız olsun kardeşim. Yumurtaların içi boş çıkabiliyor demekki bunuda yeni duydum doktorlar hiç bunları söylemiyorlar
Evet ben de başıma gelene kadar bilmiyordum çünkü e2 değerim 3bine çıkmıştı ama opudan çıkınca ilk sorum kaç yumurta oldu gerisi hep ağlama...

Rabbimin izniyle senden o ben hamileyim msjini alacagiz kuzum:dua:
Çalışmıyorum balım. Doktor ilk 2 gün dinlen ama yatağa bağımlı olma dedi. Arada kalkıp yürüyorum falan evin içinde kuzum.. Yediklerime dikkat ediyorum. Tabi tüm bunlar vesile rabbim yeterki ol desin...:dua::anneadayı:

Diger hatunlar neredesiniz yasiyormusunuz ses verin :sopa:
N naturelll yarin opun var haberdar et bizide dolu dolu yumoşlarin olsun tatlim

Sende mi haziran topigindeydin? Ben de ordaydım. Haziran hüsranla sonuçlanınca aklın yolu bir diyip çoğumuz ocak şubat ayını seçmişiz demekki. :)
Şimdi hastanedeyim. Burda opu dan bir gun önce yatış yaptırıyorlar. Yarin saniyorum 1-2 gibi opu olur. Bakalım kaç yumurta çıkacak ve inşallah kaliteli olacaklar mi? Bu arada lokal anesteziyi genel anesteziye çevirmek istedim 500-800 tl fark ödeyecekmişim dediler. Ben de vazgeçtim. Ilk tüp bebek te lokal olmuştum, hiç de acımamıştı. Inşallah yine bir şey olmaz.

Bende diyorumki nerden taniyorum ama senle sohbet edememistik sanirim sen hangi haziran topigindeydin 2 tane vardi o_O
Sende mi haziran topigindeydin? Ben de ordaydım. Haziran hüsranla sonuçlanınca aklın yolu bir diyip çoğumuz ocak şubat ayını seçmişiz demekki. :)
Şimdi hastanedeyim. Burda opu dan bir gun önce yatış yaptırıyorlar. Yarin saniyorum 1-2 gibi opu olur. Bakalım kaç yumurta çıkacak ve inşallah kaliteli olacaklar mi? Bu arada lokal anesteziyi genel anesteziye çevirmek istedim 500-800 tl fark ödeyecekmişim dediler. Ben de vazgeçtim. Ilk tüp bebek te lokal olmuştum, hiç de acımamıştı. Inşallah yine bir şey olmaz.

Hahaa deli bu ya hayatim ya bende ya adetim gecikirse diye korkuyorum stres yapiyorum sivilce disinda hic bir belirtim yok:KK37:
Belim hafiften ağrıyor adetim mi geliyor diyorum ama erken daha şimdi gelmez bence. :63:En az 3 4 günüm var.Tabi transferi daha uzak olana 3 5 gün bişey değil de ah bekle bekle bayılazaamm artık..Eylül ayında başladık son tedaviye.

Kizlar size bisey soracam bendemi tuhaflik var anlamadim son zamanlarda hep bebek kiyafetlerine bakiyorum bide kiz kiyafetlerine normalde erkek bebekleride severim ayy kafayimi yedim nedir o yuzden sordum sizlerde bakiyormusunuz?:KK37:
Yok bakmıyorum ama hep erkek hissediyorum tabi rabbim hayırlısını versin.En doğrusunu o biliyor.

Ya ben napim gecen subatta basladim dusun yani :kızgın:
Hadi az kaldincanim bi transferin olsun hergun gun sayacagiz
Belim hafiften ağrıyor adetim mi geliyor diyorum ama erken daha şimdi gelmez bence. :63:En az 3 4 günüm var.Tabi transferi daha uzak olana 3 5 gün bişey değil de ah bekle bekle bayılazaamm artık..Eylül ayında başladık son tedaviye.

Transfer olunca idrar testi yapacakmisin ben dayanam yaparim galiba S sinkar iyi bilir haziran topiginden bi arkadas 4.gun yapmisti cikti dedi ay ne gulmustuk bende dedim ben yanimda goturecem transferi yaparken idrar testi yapacam demistim:KK73::KK73:
Yok bakmıyorum ama hep erkek hissediyorum tabi rabbim hayırlısını versin.En doğrusunu o biliyor.

Tabiki normal canim ilacin yetmezse doktor yine yazdiriyor bizde oyle olmustu 13.gun opu olmastu herkeste farklilik gosterebiliyor opu gunu yumurtalar iyi canim hic merak etme insallah dolu dolu cikar kontrolun ne zaman
Benim de 13.gün opum oldu kızlar.

X