Canım benide yaz istersen yaşım 30 sebep azosperm +Amh düşüklüğü, 4.tup bebek denemesiyle 5 yaşında 1 oğlum var kardeş için .5.tup bebek geçen ay negatif .6.icin Şubat'ta başlayacağız tekrardan .esimin dondurulmuş spermleri var..
anladim cnm benimkide 3. gun dondurulmustu ama cozduruldugunde 1 gunde resmen kevel atlamisti ama embriyolag surekli bana iyi oldugunu soylemisti megerse 3. gun donduruldugunda 5 hucreliymis zatenYok 3.gun onlar
Hosgeldin canim bilgilerini yazarsan senide ekleyim ilk başaSelam arkadaşlar bende varim..dondurulmuş embriyo transferi yapılacak inş.3. Tüp bebek denemem.inş hepimiz güzel haberler alırız
Geçenkinde de yapmışlardı. Biliyorumki niye yapıyorlar. Çok zor bir şey değil. Parmağım kadar uzun ama yarısı kadar ince bir ilaç sokuyorsun kıçına. 5 dakika sonra bağırsağın çıkacakmış gibi dökülüyorsun tuvaleteLavmanı neden yapacaksın canm?Dr mu söyledi? Gerci o psikolojiyle opuya girmeden hep bir wc hissi vardı bende.
Cok ilginc ilk defa duydum. Daha dogal bir seye benziyor. Sizdeki sorun neydi ki?Arkadaşlar doktorum bu sefer bana yeni bir tedavi başlattı.soya sütü serum olarak veriyor.bu konuda bilgisi olan varmı beya kullanan ?
Hoşbuldum canım ben 37 yaşındayım.3 tüp bebek tedavim dondurulmuş embriyo transferi olacak inş. Bizde hiç sorun yok fakat çocuk sahibide olamadıkHosgeldin canim bilgilerini yazarsan senide ekleyim ilk başa
Bizde sorun bulamadılar ve bu dahada zor tabikiCok ilginc ilk defa duydum. Daha dogal bir seye benziyor. Sizdeki sorun neydi ki?
Inanki cok saçma. Hicbir şey yaptığım yok.Neden 1 gun once yatiriyorlar seni onu anlayamadim
Hoşgeldin canım merhaba. Oğlun da mi tüp bebek? Öyle ise o kaçıncı denemede oldu?Canım benide yaz istersen yaşım 30 sebep azosperm +Amh düşüklüğü, 4.tup bebek denemesiyle 5 yaşında 1 oğlum var kardeş için .5.tup bebek geçen ay negatif .6.icin Şubat'ta başlayacağız tekrardan .esimin dondurulmuş spermleri var..
Hmm ilk defa duydum neyse sen merkezine guven onlar demekki oyle yapiyorInanki cok saçma. Hicbir şey yaptığım yok.
Sadece lavmandan sonra hiçbir şey yiyip içmememi kontrol etmek için yatırıyorlar sanirsam
Neden oyle dediki dmbriyolog sen demedinmi hem boyle diyorsunuz hemde 5 hucreli bu ne deseydinanladim cnm benimkide 3. gun dondurulmustu ama cozduruldugunde 1 gunde resmen kevel atlamisti ama embriyolag surekli bana iyi oldugunu soylemisti megerse 3. gun donduruldugunda 5 hucreliymis zaten
Nerede baslayacaksiniz canimCanım benide yaz istersen yaşım 30 sebep azosperm +Amh düşüklüğü, 4.tup bebek denemesiyle 5 yaşında 1 oğlum var kardeş için .5.tup bebek geçen ay negatif .6.icin Şubat'ta başlayacağız tekrardan .esimin dondurulmuş spermleri var..
Bunu ben duymustum canim ama detayli arastirmadik iyiymis o basari yuksek diyorlar bagisikligini guclendiriyormus dahada ayrintisi var ama tam bilmiyorumArkadaşlar doktorum bu sefer bana yeni bir tedavi başlattı.soya sütü serum olarak veriyor.bu konuda bilgisi olan varmı beya kullanan ?
Teşekkür ederim canımBunu ben duymustum canim ama detayli arastirmadik iyiymis o basari yuksek diyorlar bagisikligini guclendiriyormus dahada ayrintisi var ama tam bilmiyorum
Kac yillik evlisin canim insallah bu sefer olur canim allahin izniyle .kacinci gun embriyosu kac tane konacak transferin bellimiHoşbuldum canım ben 37 yaşındayım.3 tüp bebek tedavim dondurulmuş embriyo transferi olacak inş. Bizde hiç sorun yok fakat çocuk sahibide olamadık
Ben 19 yıllık evliyim.transfer günüm belli değil 3 gün oldu daha tedaviye başladığımız.5.gün embiryosu dondurulmuşKac yillik evlisin canim insallah bu sefer olur canim allahin izniyle .kacinci gun embriyosu kac tane konacak transferin bellimi
İnş hepimiz mutlu haberler alırızKac yillik evlisin canim insallah bu sefer olur canim allahin izniyle .kacinci gun embriyosu kac tane konacak transferin bellimi