Hosgeldin canim tlrabbim yardimcin olsun bendede rezerv az ilk deneme 1 yumurta 1 embriyo negatif 2.denemeye baska bi doktorum sıkı hazieladi cok ugrasti sagolsun suan dondurulmusum var 3 ay vitaminler kullandim kurler yaptim beslenme seklimi degistirdim rabbime sukurler olsun yumuryalarim oluştu sende subatta baslayacaksan hem yasin bendende kucuk boyle seyler yapabilirsin en azindan beslenmeni degistir saglikli beslenmeye calisMerhaba yaş 25 över rezerv yetmezliğim var atatürk üni de tedavi oluyorum şubatta 2. denemem olacak, ilk tedavimde opu da hic yumurta çıkmadı yanı dondurulmuş da yok....
Hangi sehirdesin kac yillik evlisin canimMerhaba yaş 25 över rezerv yetmezliğim var atatürk üni de tedavi oluyorum şubatta 2. denemem olacak, ilk tedavimde opu da hic yumurta çıkmadı yanı dondurulmuş da yok....
Hosgeldin canim tabiki eklerim az kalmis opuya
Bu aradaMerhaba yaş 25 över rezerv yetmezliğim var atatürk üni de tedavi oluyorum şubatta 2. denemem olacak, ilk tedavimde opu da hic yumurta çıkmadı yanı dondurulmuş da yok....
Merhaba yaş 25 över rezerv yetmezliğim var atatürk üni de tedavi oluyorum şubatta 2. denemem olacak, ilk tedavimde opu da hic yumurta çıkmadı yanı dondurulmuş da yok....
Tabiki normal canim ilacin yetmezse doktor yine yazdiriyor bizde oyle olmustu 13.gun opu olmastu herkeste farklilik gosterebiliyor opu gunu yumurtalar iyi canim hic merak etme insallah dolu dolu cikar kontrolun ne zamanHoşbuldum.kaçıncı gün oluyor aceba opu?? ilaçlar sadece 2 günlük kaldı.adetin 7.günü gittiğimde 10 dan fazla yumurta görünüyor en büyükleri 15 mm demişti.çok tecrübesizim normal mi acaba bunlar??
Çalışmıyorum balım. Doktor ilk 2 gün dinlen ama yatağa bağımlı olma dedi. Arada kalkıp yürüyorum falan evin içinde kuzum.. Yediklerime dikkat ediyorum. Tabi tüm bunlar vesile rabbim yeterki ol desin...Sen calisiyormusun bol bol dinlen ilk 3 gun onemli
Erzurumdayim 2 buçuk yıllık evliyim.Hangi sehirdesin kac yillik evlisin canim
Evet ben de başıma gelene kadar bilmiyordum çünkü e2 değerim 3bine çıkmıştı ama opudan çıkınca ilk sorum kaç yumurta oldu gerisi hep ağlama...Allah yardımcımız olsun kardeşim. Yumurtaların içi boş çıkabiliyor demekki bunuda yeni duydum doktorlar hiç bunları söylemiyorlar
Çalışmıyorum balım. Doktor ilk 2 gün dinlen ama yatağa bağımlı olma dedi. Arada kalkıp yürüyorum falan evin içinde kuzum.. Yediklerime dikkat ediyorum. Tabi tüm bunlar vesile rabbim yeterki ol desin...
İnşallah canım benimm inşallahRabbimin izniyle senden o ben hamileyim msjini alacagiz kuzum
Sende mi haziran topigindeydin? Ben de ordaydım. Haziran hüsranla sonuçlanınca aklın yolu bir diyip çoğumuz ocak şubat ayını seçmişiz demekki. :)
Şimdi hastanedeyim. Burda opu dan bir gun önce yatış yaptırıyorlar. Yarin saniyorum 1-2 gibi opu olur. Bakalım kaç yumurta çıkacak ve inşallah kaliteli olacaklar mi? Bu arada lokal anesteziyi genel anesteziye çevirmek istedim 500-800 tl fark ödeyecekmişim dediler. Ben de vazgeçtim. Ilk tüp bebek te lokal olmuştum, hiç de acımamıştı. Inşallah yine bir şey olmaz.
Tekrar tedavi gördüm canm.Sonra donduruldu şimdi de transferi bekliyoruz.Benim de ilki negatifti 2. pozitifti ancak ilerlemedi.Dondurulmuşun var mı cnm.? Benim direk negatif ti hiç tutmadı
Belim hafiften ağrıyor adetim mi geliyor diyorum ama erken daha şimdi gelmez bence.Hahaa deli bu ya hayatim ya bende ya adetim gecikirse diye korkuyorum stres yapiyorum sivilce disinda hic bir belirtim yok
Yok bakmıyorum ama hep erkek hissediyorum tabi rabbim hayırlısını versin.En doğrusunu o biliyor.Kizlar size bisey soracam bendemi tuhaflik var anlamadim son zamanlarda hep bebek kiyafetlerine bakiyorum bide kiz kiyafetlerine normalde erkek bebekleride severim ayy kafayimi yedim nedir o yuzden sordum sizlerde bakiyormusunuz?
Belim hafiften ağrıyor adetim mi geliyor diyorum ama erken daha şimdi gelmez bence.En az 3 4 günüm var.Tabi transferi daha uzak olana 3 5 gün bişey değil de ah bekle bekle bayılazaamm artık..Eylül ayında başladık son tedaviye.
Yok bakmıyorum ama hep erkek hissediyorum tabi rabbim hayırlısını versin.En doğrusunu o biliyor.
Benim de 13.gün opum oldu kızlar.Tabiki normal canim ilacin yetmezse doktor yine yazdiriyor bizde oyle olmustu 13.gun opu olmastu herkeste farklilik gosterebiliyor opu gunu yumurtalar iyi canim hic merak etme insallah dolu dolu cikar kontrolun ne zaman
Benim de 13.gün opum oldu kızlar.