Geçenkinde de yapmışlardı. Biliyorumki niye yapıyorlar. Çok zor bir şey değil. Parmağım kadar uzun ama yarısı kadar ince bir ilaç sokuyorsun kıçına. 5 dakika sonra bağırsağın çıkacakmış gibi dökülüyorsun tuvalete
Kuzum 19 yillik yazmissin dogrumu yoksa klavye hatasimi bide yasin kacİnş hepimiz mutlu haberler alırız
Insallah canim amin yasin genc erken evlenmissin o zaman masallah canim rabbim bizlerede gostersin nice nice yillar bende 2.5 yillik evliyimİnş hepimiz mutlu haberler alırız
Arkadaşlar doktorum bu sefer bana yeni bir tedavi başlattı.soya sütü serum olarak veriyor.bu konuda bilgisi olan varmı beya kullanan ?
Sen masallah odasini bile dizmissin vay benden beterlerde varmis kiz alisveris merkezine gidince bende e_bebek girerdim
ha ha ha evet hatırlıyorum kuzum
cnm sen şişli memorilde mı tedavi görüyordun yanlış hatırlamıyosamCanım benide yaz istersen yaşım 30 sebep azosperm +Amh düşüklüğü, 4.tup bebek denemesiyle 5 yaşında 1 oğlum var kardeş için .5.tup bebek geçen ay negatif .6.icin Şubat'ta başlayacağız tekrardan .esimin dondurulmuş spermleri var..
inş kuzum vallahi çok istiyorum yane hepimizz çok istiyoruz Rabbim nasip eder inş :))Bendende herkese gunaydin
Sinkarcim bende yasamadim kuzum sadece 8.gun degerim 5.25 di kimyasal diyenler oldu ama bilmiyorum 20 nin ustu hamilelik diye biliyorum insallah bu tedavide sende burda o pozitifi paylasacaksin canim benim
(Günaydın arkadaşlar güzel bir gün diliyorum herkese
inş kuzum vallahi çok istiyorum yane hepimizz çok istiyoruz Rabbim nasip eder inş :))
dün ünversitede bir arkadaşım ikiz kızlarının resmini paylaşmıştı daha 3-4 aylıklar 7 senelık evlıydı , ilk 3 sene istemediler sonra istediler ama olmadı, tüp bebekle ikiz kızları oldu , Rabbim bizede nasip etsin inş :))
malesef benım doktorum ilk 3 denemeyi tek embriyo ile yapacagım diyor... halbu ki ben çift embriyo transferı olsun çok istiyorumMasallah darisi bizlere canimarkadasimin arkadasida tedavi goruyor olmuyor sanirim 3.tup te kayseriye gidiyor bi doktor varmis cok iyiymis tedavi goruyor 2 embriyo konuyor embriyonun birisi ikiye bolunuyor ucuz dogurmus masallah
(
malesef benım doktorum ilk 3 denemeyi tek embriyo ile yapacagım diyor... halbu ki ben çift embriyo transferı olsun çok istiyorum
Canim haftaya genetikten temiz gelirse transferin ne zaman olur?Evet geldi çok şükür donduruldu
cnm yaşım genç olduğu için , doktor tek embriyodan yana... Birde çoğul gebeliği anormal bir gebelık olarak değerlendiriyor doktorumAa canim neden oyle ozel degilmi artik koyuyorlar bide 3 nedir ya devlet bile 3.de 2 koyuyor
Canm ben bal,tarçın, propolis karışımını duymuştum.Arı sütünü söylüyorlar. Bir de qenzim10 vitamin ilacı bunlar yumurta sayı ve kalitesi için iyiymiş. Bir araştır istersen.Bal,tarçın,çörekotu karışımını da duydum.Evde kendin de hazırlayabilirsin.yaşım 32
yumurta rezervi azlığı var amh değerim 0.19
1 denemem var 2013 yılında
1 yumurta 1 embriyo negatif sonuç. sonraki ay kendiliğinden gebelik. kızım 3 bucuk yaşında.
ikinciyi denemek istiyorum adet günümü bekliyorum.
kendiliğinden birde düşüğüm var 2011 de.
kendimi bildiğimden beri adetlerim düzensiz. 7 yıl dır tek yada iki yumurta görünüyor ultrasonda. sadece bir tanesi büyüyor. tabi yeteri kadar değil. sizler neler yapıyorsunuz tüp bebek öncesi.
ben hayıt otu. aslan pençesi. civam perçemi içiyorum. macunumda var. ama düzenli kullanamıyorum.
evet arı sütü bal propolis kullandım daha önce. yine alsam iyi olacak galiba.Canm ben bal,tarçın, propolis karışımını duymuştum.Arı sütünü söylüyorlar. Bir de qenzim10 vitamin ilacı bunlar yumurta sayı ve kalitesi için iyiymiş. Bir araştır istersen.Bal,tarçın,çörekotu karışımını da duydum.Evde kendin de hazırlayabilirsin.
Bence de al canım. Bi de qenzim10 var onu da araştır. İnşallah hayirlisiyla son tedavin olur hayırlı sağlıklı evlatlarına kavuşursun canm..evet arı sütü bal propolis kullandım daha önce. yine alsam iyi olacak galiba.