- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 35
Olsundu şifa buluyorsun ne güzel takipteyim59. Saat güncel 71.75bugün de 250 gramcık gitmiş ya çok gidiyor ya az. Bakalım sonuç ne olacak
Afiyet olsun canımOlsundu şifa buluyorsun ne güzel takipteyimyine kahve içiyorum
Tuz belki su tutar vücudunda yarın eksi görmezsen üzülme bakAfiyet olsun canımİngiliz tuzu mu da içtim bakalım yarın neler olacak
Bağırsak boşaltımı için içtim. Lavmanı içim almıyor. Hayırlısı bakalımTuz belki su tutar vücudunda yarın eksi görmezsen üzülme bak
Anladım keşke başlamadan önce yapsaydın canımBağırsak boşaltımı için içtim. Lavmanı içim almıyor. Hayırlısı bakalım
Belli periyotlarda yapmak zorundasın zatenAnladım keşke başlamadan önce yapsaydın canım
Kız cahilliğime verBelli periyotlarda yapmak zorundasın zaten
Vücut zararlı hücreleri yediği için ve yağları sindirdipi için ister istemek biriken bir atık oluyor. Bu atıklar halsizlik de yapıyor fazlacaKız cahilliğime verne bileyim boş bağırsağın nesini boşaltıyorsun
Allah razı olsun canım aydınlandım sayende şimdi ne durumdasın ?Vücut zararlı hücreleri yediği için ve yağları sindirdipi için ister istemek biriken bir atık oluyor. Bu atıklar halsizlik de yapıyor fazlaca
Düne göre daha iyiyim, umarım yarın daha da iyi olurumAllah razı olsun canım aydınlandım sayende şimdi ne durumdasın ?
Ben yasamadim bunlari. Ki basta bekliyordum. Cunku cok cabuk gozumun onu kararir. Tuzlu suyun faydasi oldugunu dusunuyorum.Peki baş dönmesi göz kararması falan olmuyor mu? Çalışan insanlar için enerji kaybına neden olmaz mı ? 3 gün bende yapabilir miyim acaba
Şimdiden başlangıcın hayırlı olsun kaptanım keşke ilk günler evde olabilseydinBen yasamadim bunlari. Ki basta bekliyordum. Cunku cok cabuk gozumun onu kararir. Tuzlu suyun faydasi oldugunu dusunuyorum.
Ben calistigim gunlere denk getirmistim. Cok yogun ve yorucu isim. Sadece Yemek molasinda oturmaya firsat var Oda 20dk.
Bu aksam basliyorum 2 gun calisacagim haftasonu da tamamlayip duruma gore Devam edecegim
Aslinda 2 gundur evdeydim. Aklimdaydi ama iste iken daha rahat benim icin. Cunku totom yer gormuyor Firsat olmuyor Yemek filan dusunmeye. O yuzden boyle yaptim.Şimdiden başlangıcın hayırlı olsun kaptanım keşke ilk günler evde olabilseydin
kaptanım yazamadım 4. Takım kaptanı olmuşsunuz hayırlı olsun arada sohbete gelmek istiyorum rakip olduğumuzdan çekiniyorum valla
Estağfirullah ya öyle demek istemedimAslinda 2 gundur evdeydim. Aklimdaydi ama iste iken daha rahat benim icin. Cunku totom yer gormuyor Firsat olmuyor Yemek filan dusunmeye. O yuzden boyle yaptim.
Tesekkur ederim. Beklerim herzaman :)) cekinme yemem kimseyi
Benimde gozumu korkutuyordu. Dedigim gibi hemen bas donmesi goz kararmasi yasayan biriyim. Ama ne hikmetse 5 gün dayandim.Estağfirullah ya öyle demek istemedim
Aslında bu da mantıklı ben normalde sahursuz oruç tutabiliyorum 24 saat geçiyor da sonrası korkutuyor
Valla ben de mi başlasam yarın heves ediyorum ama çay kahve içebilirim değil mi sade olmak şartıylaBenimde gozumu korkutuyordu. Dedigim gibi hemen bas donmesi goz kararmasi yasayan biriyim. Ama ne hikmetse 5 gün dayandim.
Kendini hazir hissedince deneye bilirsin
Kilo vermek icin degilde hucre yenilenmesi icin guzel birsey
Icebiliyorsun. Ben ictim ama 2 bardak sadece. Sade soda da icmistim.Valla ben de mi başlasam yarın heves ediyorum ama çay kahve içebilirim değil mi sade olmak şartıyla
Valla ya çok iyi olur çay - kahve içersem herhangi bi sıkıntım kalmayacakIcebiliyorsun. Ben ictim ama 2 bardak sadece. Sade soda da icmistim.
Bazilari Elma sirkeli su da iciyor diye duydum.
Denemek istersen destek olurum :))
Dene deneValla ya çok iyi olur çay - kahve içersem herhangi bi sıkıntım kalmayacakdeneyeceğim yarın bi aksilik çıkmazsa