Sıkılmaya başladım amaEn zor saatleri gecirdiniz
Maşallah, çok özeniyorum . Rabbim nazarlardan saklasın. Bana da nasip etsin .Su orucu 81.saat. Her şey yolunda şuan
Kilo 70.50
Ben yaptıysam sen haydi haydi yaparsınMaşallah, çok özeniyorum . Rabbim nazarlardan saklasın. Bana da nasip etsin .
Maşalllahhh105.saat güncel kilo 69.9git gide daha iyi hissediyorum kendimi. Allah utandırmasın
Oruçla 67 leri sonra diyetle 65leri görmek nasip olur inşallah..Maşalllahhh
Bence kesin olur . Sizde böyle güçlü bir irade olunca . Tebrik ederim .Oruçla 67 leri sonra diyetle 65leri görmek nasip olur inşallah..
Harikasın105.saat güncel kilo 69.9git gide daha iyi hissediyorum kendimi. Allah utandırmasın
Canım senin için endişe ediyorlardır. Ama maşallah kaç gün oldu . Her şeyde vardır bir hayır . ÜzülmeEvdekiler çok üstüme geldiği için orucu sabah sonlandırıyorum. Sabah tartı fotoğrafını da atacağım.. Bu durum beni üzdü çok iyiyim devam edebilirdim..
6 kilo gitti demek maşallahAçlık orucunu 126.saatte bitirmiş bulunmaktayım. Güncel kilo 69.1
Önceliğim çok fazla kilo almamak ama muhakkak alınacaktır biraz. 5gün ila 1 hafta sonra İsveç diyeti yapmayı planlıyorum.
Tamam olur yine konu mu açacaksın açarsan beni etiketle lütfenPazartesi başlayacağım canım aklında bulunsun