Maşallahİlk 24saat doldu. Her şey güzel gidiyor. Allah utandırmasın
Vücudu arındırmak ve şifa bulmak amacıyla sadece su içerek yapılan bir oruç. Yurtdışında kilo vermek için de meşhur bir yöntem. Aidin Salih hocanın öğretilerini incelemenizi tavsiye ederim. Bilimsel olarak da bir bilim adamı bu konuda Nobel ödülü aldı inceleyebilirsiniz. İyi akşamlarSu orucu nasıl oluyor? Nasıl bir oruç bu?
Kaldı 9 gün
Şimdi nasılsın canım?Her şey gibi bu da biter gider
Şuan için bir sıkıntı yok şükürŞimdi nasılsın canım?
Mutlaka tavsiye ediyorum. Regl düzensizliğim 5 günlük bir açlıkla düzene girmişti benim de. 6 ay görmediğim dahi oluyordu. Suyu susadıkça içiyoruz bir kısıtlama yokMerhabalar , sizi merakla takip ediyorum. Benim de haşimato hipotiroidi rahatsızlığım var. Ve bu sebeple de yılda bir kaç kez olan adet düzensizliğim. Mesela şuan vücudum çok şiş ve geçen ay adet görmedim . Ne yapacağımı bilmiyorum.Açlık hep yapmayı istediğim ama bir türlü cesaret edemediğim bir şey . Bu sebeple sizi ayrıca takdir ettim . Belki bende 24 saatliğini deneyebilirim . Sizin desteğinizle
Bu oruçta su sınırsız mı ? Bu da merak ettiğim bir konu . Cevaplarsanız sevinirim .
Rabbim yardımcınız olsun .
BekliyorumŞuan için bir sıkıntı yok şükürinşaallah böyle sürer gider. Birazdan tartılıp tartı güncelini de paylaşacağım