şu kaynana olayını ben mi büyütüyorum?

Hangi arkadaşı olduğunu öğrenin kafadan isim verir mutlaka ve onu oturmaya davet edin tembihleyip. Artık gizlemesi gereken bişey kalmadığını oraya da gelebileceğini söyleyin. Planlarınızı ıptal etmek sacmalık. Onu kacırtmak için elimden ne gelıyorsa yapardım yegen kuzen cocugu ne varsa eve doldurun

Fazla bile dayanmışsınız ama sorun eşinizde karşınıza alıp konuşmanız gerekiyor insaf yani kendi düzeniniz evimiz olmayacaksa rahat etmeyecekseniz niye taşındınız o zaman böyle belirtmen gerekiyor allah sabır versiz anlayışsızlık diz boyu sadece senden fedakarlık beklenmiş herkes sınırını bilmeli

of ne güzel yazmışsın yahu .. Çözüm sanırım , böyle ters davranmak. Oysaki asla micazım değildir bu ters davranmak. Ama görüyorum ki biz nazik davrandıkça, daha çok çökmek istiyorlar hayatına. Ne var oysaki saygı çerçevesinde herkes sınırlarını bilerek yaşasa. Biz onlara öyle mi davrandık sanki? Oğullarına yuva olmuşuz. Mutlu mesut bırakacaklarına kösteklik! akıl alır gibi değil.
En iyi yaşayan bilir ben 32 dişini göstererek gezen biriydim çok zorlandım ama bu şekild eolmazsa ben kafayı yiyordum şimdi onlar yesin. Hem sen gençsin her şeyi araştırıp görüp iyisini sen bilirsin o senden öğrensin. Ben sulu bütün yemeklere sarımsak koyuyorum mesela. Diyoki koyulmaz dedim biz öyle seviyoruz o yüzden evime gelenler yemekleri beğeniyor. Geçen gördüm o da aynısınınyapmaya başlamış. Sarımsak yakışıyomuş yemeğe dimi dedim. Mesela ben sürekli beneğimi dotkora götürüp ona soruyorum her sorununu vs. Bana tavsiye veriyor doktorlar bilmez sen götürme bilmiyorsun gibi laflar dediğimi yap vs. Direkt Deidm ben 6 sene bunun üzerine okumadım okuyana sorarım. Herkesin içinde vereceksin bu cevabı. Bak nasıl yola geliyolar.

Ailenizle aynı şehirde mı yaşıyorsunuz ?

ah ah hemde ne arsız, düşünüyorum da ben olamazdım böyle ya sanırım. Ah ben ne planlar yapıyorumda eşimden ' Ayıp olur bir kere de onunla geçirelim' cevabı alıyorum .
Bi kere de onunla derken? 5-6 yıl kımle gecırmişsiniz?

Selamlar öncelikle. 6 senelik evliyim ve bu 6 senenin 5 senesini kayınvalidem ile yaşayarak geçirdim. Kendi evime geçeli henüz 10 gün oldu. Kayınvalidem arkadaşından uzaklaşmak istediği sebebi ile bize geldi. 1 ay kalıp uzaklaşacağım beni idare edin dedi ancak tek çocuğu eşim değil. Ve biz daha evimizin tadını bile çıkartmadık. Onun için programlarımızı iptal ettik, evimizi ziyaret etmek isteyenlere müsait değiliz dedik, yılbaşı planımızı iptal ettik. Zaten sormadı bile planınız var mı diye. Eşime bunu belirttim, kendi ailemden bile davet etmedim kimseyi, daha 10 gün oldu evimin tadını çıkartamadım dedim. Ve bana sen çok büyütüyorsun ben senin annene bunu yapmazdım dedi. şu senin annen benim annem olayından nefret ediyorum, kıyas yapılması saçma. Düşünceli bir anne zaten, evlerine daha yeni taşınmışlar ne işim var der geçerdi. Ben zaten yıllarımı kayınvalide ile yaşayarak geçirmişim, sabır etmişim. Fakat şimdi durum yine aynı. Ben mi ruhen yoruldum? Ayrıca mutfağıma falan da giremiyorum yemek yapıcam bahanesi ile mutfağımın tüm düzenini değiştiriyor. Ayrıca yemek yapmasını istemiyorum. İşe gidip geliyoruz ve o evde kalıyor . Yarım ağızla ay size yük olmadım dimi diyor ama fikir soran yok asla. Arkadaşlar ben ruhen çok yorgunum çünkü senelerce kayınvalidem ile yaşadım. Yani ben mi yorulduğum için böyle düşünüyorum? Nasıl bir yol izlemem gerekli?
Çıldırirdim. İnan bana delirirdim hicbisey yapamiyosam yuzumu asar otururudum ne temizlik ne yemek. Bir ay kalmaya alistircak devami surekli gelecek. Zaten bes sene oturmuşsun amaci zaten bisekilde tekrar demir atmak. Firek evet yük oluyosun denmez ama ben hersekilde belli ederdim yük oldugunu

Selamlar öncelikle. 6 senelik evliyim ve bu 6 senenin 5 senesini kayınvalidem ile yaşayarak geçirdim. Kendi evime geçeli henüz 10 gün oldu. Kayınvalidem arkadaşından uzaklaşmak istediği sebebi ile bize geldi. 1 ay kalıp uzaklaşacağım beni idare edin dedi ancak tek çocuğu eşim değil. Ve biz daha evimizin tadını bile çıkartmadık. Onun için programlarımızı iptal ettik, evimizi ziyaret etmek isteyenlere müsait değiliz dedik, yılbaşı planımızı iptal ettik. Zaten sormadı bile planınız var mı diye. Eşime bunu belirttim, kendi ailemden bile davet etmedim kimseyi, daha 10 gün oldu evimin tadını çıkartamadım dedim. Ve bana sen çok büyütüyorsun ben senin annene bunu yapmazdım dedi. şu senin annen benim annem olayından nefret ediyorum, kıyas yapılması saçma. Düşünceli bir anne zaten, evlerine daha yeni taşınmışlar ne işim var der geçerdi. Ben zaten yıllarımı kayınvalide ile yaşayarak geçirmişim, sabır etmişim. Fakat şimdi durum yine aynı. Ben mi ruhen yoruldum? Ayrıca mutfağıma falan da giremiyorum yemek yapıcam bahanesi ile mutfağımın tüm düzenini değiştiriyor. Ayrıca yemek yapmasını istemiyorum. İşe gidip geliyoruz ve o evde kalıyor . Yarım ağızla ay size yük olmadım dimi diyor ama fikir soran yok asla. Arkadaşlar ben ruhen çok yorgunum çünkü senelerce kayınvalidem ile yaşadım. Yani ben mi yorulduğum için böyle düşünüyorum? Nasıl bir yol izlemem gerekli?
Bu sorunu çözse çözse kocanız olacak öküz çözer, kibar bir dille anne bize biraz izin versen, evimizin tadını çıkaralım desin. Siz söyleseniz gelin olursunuz ama o oğlu en fazla sürat yapar biraz sonra affeder.

ah mağlesef.. Tam kendi düzenim dedim daha evime adapte olamadan böyle bir şey yaşıyorum , kendi evimde yabancı gibi hissediyorum :KK43: Yorumun için teşekkürler en azından, sorunlu düşünmüyor normal düşünüyorum diye içimi rahatlatıyorum yorum sayesinde
Kesinlikle o evden bir kere sogursaniz hep travma kalacak. Ayni sey ilk evimde oldu tasindim duzenledim muthis esyalar aldim ne hayallerim vardi. Kaynana kayinpeder bir geldi. Aylarca kaldilar esyalarim eskidi evim batti hayallerimin hepsi gitti. O kadar guzel bir evdi ki senelece calistim tekrar o esyalari yenilemek icin. Asla hakkimi helal etmiyorum. Ev konusunda yaşlilarla anlasamiyorum eski yaslilar ciddi anlamda pis ve inatlar. Gencler suanda gercekten cekiyor. Gelinleriyle yarisiyorlar resmen. Bakma zorunda eskiden boyleydi boyle devam eder diyip gelenegi goturme pesindeler. Nefret ettim ya. Genclerde hayal heves diye bisey kalmadi. Allah hepsine hayirli ölüm versin valla.

Kadın yolunu yapmış.evi ayirsanda burası benimnevim istediğim zaman girer çıkarım mesajı veriyor.esinize tasinma sağ sol derken yoruldum annemde kalacgim deyin bir ay dişinizi sıkın ve gercekten gidin.ama eşiniz sizin ailenize misilleme yapacak haberiniz olsun.cunku o karakterde biri

işte beynim duruyor, kırmamak istemediğim için. Oysaki ne güzel yazdınız, hiçte aklıma gelmezdi bu cevap :KK43: ama artık gelicek
Biz burda ne yazsak bos. Yani siz aman kocam kirilmaskn aman kaynanam kirilmaskn diye diye inanilmaz siliklestirilmissiniz. Ne desek bos. Kotu insan diyeceklerde yanlizlasacaksin diye korkudan hicbisey yapamiyorsunuz boyle yaşanirmi? Kadin resmen bastiriyor. Arayin ailenizi yilbasinda sizde gecirecegim desenize. Kadinin gram korkusu yok resmen size kapilari aciyor oglumla yasarim gibisine. Cok kurnaz ya. Vallahi bunlar basa bela

Bak sen bana güven şu an yorumlarda olan bir kaç arkadaş kv yüzünden neler yaşadığımı biliyor. Şu an ben müsaade etmedikçe kv evimin önünden geçmiyor geçemiyor. Tek çözümü kocayla kavga edip kaybettirme hissi yaşatmak…
Benim ana kuzusu kocam bile değiştiyse seninkisi azıcık seviyorsa kaybetmekten korkuyorsa kazanan sen olursun.
çok haklısın, sanırım bu hissi yaşatmak gerekli. Desteğin ve fikrin için teşekkürler umuyorum ki benim kv'de de senin ki gibi olur

Eşiniz çok bencil.Sağlam bir kavga gerekiyor gerekirse boşanmaya gitsin bu ne böyle yahu.
5 yıl boyunca beraber yaşamışsınız zaten yine istenmeyen tüy gibi burnunuzun dibinde bitmiş.Eşyaların yerine karışması bahane olurdu bana,''eşyalarıma karışma burası senin evin değil ''derdim.

Sonra da surat asar burnundan getirirdim hadi bakalım gitmesin.Oh oldu o zaman onunla kötü olma bu kırılmasın kaynanayla mı evlisin ne bu pısırıklık yahu.Biraz sesiniz çıksın, bu gelin dişli uzak durayım der en azından.

Yanlış yol izliyorsunuz.
Ben olsam hiç bir plan-program-misafirimi ertelemez aynı olduğu şekilde devam ederdim. Yük olmadım demi dediğinde "yani zorlu geçiyor" gibi fikrimi ifade eden cümleler kurardım. Siz düzeni ona göre yapıp, rahat ettirip sonra kendiliğinden gitmesini beklerseniz daha çok beklersiniz.
evet bu bakış açısında çok haklısın bana kalsa, bende erteleme sağlattırmam ancak; eşim ah o eşim

X