- 15 Aralık 2022
- 463
- 469
- 27
gerçekten öyle, sorun ciddi anlamda bende ve susmamın çerezleri bunlar gerçektenKesinlikle cok mantikli bir yorum bende onu sezdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten öyle, sorun ciddi anlamda bende ve susmamın çerezleri bunlar gerçektenKesinlikle cok mantikli bir yorum bende onu sezdim
çok haklısınız. Gerçekten öyle , kurnazlık başa bela. Allah herkesin gönlüne göre versin. Mağlesef kendi ailemde yılbaşı nedeni ile buralar da olmayacak.Biz burda ne yazsak bos. Yani siz aman kocam kirilmaskn aman kaynanam kirilmaskn diye diye inanilmaz siliklestirilmissiniz. Ne desek bos. Kotu insan diyeceklerde yanlizlasacaksin diye korkudan hicbisey yapamiyorsunuz boyle yaşanirmi? Kadin resmen bastiriyor. Arayin ailenizi yilbasinda sizde gecirecegim desenize. Kadinin gram korkusu yok resmen size kapilari aciyor oglumla yasarim gibisine. Cok kurnaz ya. Vallahi bunlar basa bela
Siz çok iyi niyetli ve sessizsiniz. “Yaprak sarması yap. Ay yok onu yarın yaparsın, bugün güzel bi içli köfte yap. Ama çok yap buzluğa da atalım. Haftaya da 5-6 kg mantı yapsan onu da buzluğa atarız zaten iki kişiyiz o uzun süre yeter bize” diyin. İsteyin yaniasla anlamaz , anlamıyorda. İş atıyorum oysa, eşime bugün ne yemek yapayım sana diyorum hoop ordan ben şunu yaparım diyor :) diyorum gerek yok keyfine bak, olsun yük olmayım size diyor dalga geçer gibi
inan bana çok dişlilik yaptım zamanında, psikolojisi bozuk ilan edildim ve beni sakinleştirmek yerine , kendimi psikiyatri de buldum. Yani nasıl desem bilmiyorum, bazı şeylere susmuşum ve şuan nasıl susmuşum bilmiyorum. Ya gerçekten gözüm kör ya da gerçekten kafayı yedim ben. Bir laf söylesem suçlu ilan ediliyorum işte, herşey eş'te gerçekten öyle. Kaybetme korkusunu sezmeden sanırım bu olmayacak.Eşiniz çok bencil.Sağlam bir kavga gerekiyor gerekirse boşanmaya gitsin bu ne böyle yahu.
5 yıl boyunca beraber yaşamışsınız zaten yine istenmeyen tüy gibi burnunuzun dibinde bitmiş.Eşyaların yerine karışması bahane olurdu bana,''eşyalarıma karışma burası senin evin değil ''derdim.
Sonra da surat asar burnundan getirirdim hadi bakalım gitmesin.Oh oldu o zaman onunla kötü olma bu kırılmasın kaynanayla mı evlisin ne bu pısırıklık yahu.Biraz sesiniz çıksın, bu gelin dişli uzak durayım der en azından.
çok haklısınız, aslında anlamak isteyene laf sokması bedava da anlayıpta bir yerlerinden çıkınca insan daha da sinir oluyoSiz çok iyi niyetli ve sessizsiniz. “Yaprak sarması yap. Ay yok onu yarın yaparsın, bugün güzel bi içli köfte yap. Ama çok yap buzluğa da atalım. Haftaya da 5-6 kg mantı yapsan onu da buzluğa atarız zaten iki kişiyiz o uzun süre yeter bize” diyin. İsteyin yani
ya çok tatlısınız :)Benim mi irrite edici görünüyor? Ay konu sahibinin kaynanası sinirimi oynattı, sanırım ondan öyle oldu
Peygamber sabrı var sanırım sizde. Susmayın tepenize çıkacak iyice her ikisi de. Annenizi de çağırın yatıya kalmaya. Bakın ne oluyor.yüzüne söylesem kalpler kırılacak, eşime göre yanlış düşünüyorum ve fikrimi söylediğim zaman da bu konuda yalnızlaştırılıyorum suçlu psikolojisi ile.
evet mağlesef her hareketi bilerek ve isteyerek. Sanırım bende, kendimi hasta edeceğime bırak herşeyi inceldiği yerden diyorum işte. Kötü her zaman kötüdür, değişmez ki ..Yazıp yazıp sildim.
Kayinvaliden bilerek yapıyor, bilerek isteyerek sizi rahatsız ediyor.
1 ay gelip kalmasına müsade etmezdim. O var diye de hiç bir planımı iptal etmezdim. Güzellikle gitmiyor mu yüzüne gitmesini istediğimi söylerdim noluyorsa olsun inceldiği yerden.
tabi o zaman ekonomik durum yoktu, bir süre otururuz denildi ve o süre 5 seneye çıktı mağlesef. Bu durum ile çok savaştım ama tek başına ilerlemek çok zor durumda. Bencil olmak çok istiyor ama başaramıyorum neticede. Sanırım artık boyunu aşan bir psikolojik sorun bu.Sizin hatanız en başında 5 sene birlikte yaşamış olmanız zaten. Eşiniz de 5 sene oturdu 1 ayı büyütüyor diyordur kendi kendine. “Kırmadan” ekolündensiniz siz de yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla. Birini kırmaktan neden bu kadar korkulur hiç anlamıyorum. Ben mi çok bencilim acaba, ben kırılacağıma başkası kırılsın. Bana değer veren zaten beni bu duruma sokmaz.
buraya yazmadan önce, kendi içimde hissettiklerimin bir suç ve saçma olduğunu düşünüyordum. Anlatacak kimsem olmadığı içinde buraya yazdım. Ve biraz olsun kendimden şüphe etmek yerine, bazı gerçekleri görmüş oldum. Gerçekten yorumun için teşekkürler.6 senelik evliliğin 5 senesini annenle geçirdim ne büyütmesinden bahsediyorsun sen ana oğlu aklınız eksik ve arsızsınız herhalde diyemedin mi? Artık eşinize kendisinden ve bu evlilikten vazgeçmek üzere olduğunu net bir şekilde belirtin bence. Ayağını denk alsın.
Manipülasyona uğratmışlar sizi.Psikiyatriye onları gönderseydiniz keşke hasta olan kayınvalide çünkü.Bit gibi kadın resmen ya. Eşiniz eğer sizi gerçekten seviyorsa sizi dinler set çeker aksi halde kapı orada diyorsa zaten boş bir evlilik hayatı yaşıyorsunuz demektir.inan bana çok dişlilik yaptım zamanında, psikolojisi bozuk ilan edildim ve beni sakinleştirmek yerine , kendimi psikiyatri de buldum. Yani nasıl desem bilmiyorum, bazı şeylere susmuşum ve şuan nasıl susmuşum bilmiyorum. Ya gerçekten gözüm kör ya da gerçekten kafayı yedim ben. Bir laf söylesem suçlu ilan ediliyorum işte, herşey eş'te gerçekten öyle. Kaybetme korkusunu sezmeden sanırım bu olmayacak.
bu gidişle onu yapacağım inanın, o zaman rahatları bozulur işte paşa paşa gider :)Peygamber sabrı var sanırım sizde. Susmayın tepenize çıkacak iyice her ikisi de. Annenizi de çağırın yatıya kalmaya. Bakın ne oluyor.
Rica ederim ne demek. Ama o kadar sabırlı ve yumuşaksın ki sinir oldum. Benim iyi niyetli bir hemcinsim böyle şeyler yaşamamalı. İzin vermemeli buna. Sen çok manipüle olmuşsun. Çok sinmişsin. Eşimin kalbi kırılmasın diye kendi konforundan vazgeçmişsin. Sonuçta abartı davranmakla suçlanmışsın eşin tarafından. Çok fedakarlık çok vefasızlık getirir. Yapma kızım yapma. Bak eşin seni o kadar el üstünde taşımalı ki sana anlatamam. Çoğu kişi asla 5 sene kaynanası ile yaşamaz. Sana minnettar olmalı. Ona rağmen seni haklı bulmuyor. Haklarına, hayatına ve isteklerine sahip çık. Belli ki ne eşin ne kaynanam çıkmayacak çünkü.buraya yazmadan önce, kendi içimde hissettiklerimin bir suç ve saçma olduğunu düşünüyordum. Anlatacak kimsem olmadığı içinde buraya yazdım. Ve biraz olsun kendimden şüphe etmek yerine, bazı gerçekleri görmüş oldum. Gerçekten yorumun için teşekkürler.
Bence çok ayıp etmiş inadına yapar gibi evde yokuz deseydiniz..Selamlar öncelikle. 6 senelik evliyim ve bu 6 senenin 5 senesini kayınvalidem ile yaşayarak geçirdim. Kendi evime geçeli henüz 10 gün oldu. Kayınvalidem arkadaşından uzaklaşmak istediği sebebi ile bize geldi. 1 ay kalıp uzaklaşacağım beni idare edin dedi ancak tek çocuğu eşim değil. Ve biz daha evimizin tadını bile çıkartmadık. Onun için programlarımızı iptal ettik, evimizi ziyaret etmek isteyenlere müsait değiliz dedik, yılbaşı planımızı iptal ettik. Zaten sormadı bile planınız var mı diye. Eşime bunu belirttim, kendi ailemden bile davet etmedim kimseyi, daha 10 gün oldu evimin tadını çıkartamadım dedim. Ve bana sen çok büyütüyorsun ben senin annene bunu yapmazdım dedi. şu senin annen benim annem olayından nefret ediyorum, kıyas yapılması saçma. Düşünceli bir anne zaten, evlerine daha yeni taşınmışlar ne işim var der geçerdi. Ben zaten yıllarımı kayınvalide ile yaşayarak geçirmişim, sabır etmişim. Fakat şimdi durum yine aynı. Ben mi ruhen yoruldum? Ayrıca mutfağıma falan da giremiyorum yemek yapıcam bahanesi ile mutfağımın tüm düzenini değiştiriyor. Ayrıca yemek yapmasını istemiyorum. İşe gidip geliyoruz ve o evde kalıyor . Yarım ağızla ay size yük olmadım dimi diyor ama fikir soran yok asla. Arkadaşlar ben ruhen çok yorgunum çünkü senelerce kayınvalidem ile yaşadım. Yani ben mi yorulduğum için böyle düşünüyorum? Nasıl bir yol izlemem gerekli?
Ben olsam programlarımı iptal etmezdim git eşinle programlarına bırakın yalnız kalsın evdeSelamlar öncelikle. 6 senelik evliyim ve bu 6 senenin 5 senesini kayınvalidem ile yaşayarak geçirdim. Kendi evime geçeli henüz 10 gün oldu. Kayınvalidem arkadaşından uzaklaşmak istediği sebebi ile bize geldi. 1 ay kalıp uzaklaşacağım beni idare edin dedi ancak tek çocuğu eşim değil. Ve biz daha evimizin tadını bile çıkartmadık. Onun için programlarımızı iptal ettik, evimizi ziyaret etmek isteyenlere müsait değiliz dedik, yılbaşı planımızı iptal ettik. Zaten sormadı bile planınız var mı diye. Eşime bunu belirttim, kendi ailemden bile davet etmedim kimseyi, daha 10 gün oldu evimin tadını çıkartamadım dedim. Ve bana sen çok büyütüyorsun ben senin annene bunu yapmazdım dedi. şu senin annen benim annem olayından nefret ediyorum, kıyas yapılması saçma. Düşünceli bir anne zaten, evlerine daha yeni taşınmışlar ne işim var der geçerdi. Ben zaten yıllarımı kayınvalide ile yaşayarak geçirmişim, sabır etmişim. Fakat şimdi durum yine aynı. Ben mi ruhen yoruldum? Ayrıca mutfağıma falan da giremiyorum yemek yapıcam bahanesi ile mutfağımın tüm düzenini değiştiriyor. Ayrıca yemek yapmasını istemiyorum. İşe gidip geliyoruz ve o evde kalıyor . Yarım ağızla ay size yük olmadım dimi diyor ama fikir soran yok asla. Arkadaşlar ben ruhen çok yorgunum çünkü senelerce kayınvalidem ile yaşadım. Yani ben mi yorulduğum için böyle düşünüyorum? Nasıl bir yol izlemem gerekli?
Şu an ana unsur kaynananın gitmesi değil. Onu göndermek kolay. Onu gönderdikten sonra eşinin sana düşüncesi ve tavrı ne olacak evliliğinizin sınavı bu. Karakteri şimdi ortaya çıkacak.bu gidişle onu yapacağım inanın, o zaman rahatları bozulur işte paşa paşa gider :)
yüzüne söylesem kalpler kırılacak, eşime göre yanlış düşünüyorum ve fikrimi söylediğim zaman da bu konuda yalnızlaştırılıyorum suçlu psikolojisi ile.