- 19 Temmuz 2015
- 1.876
- 4.125
O da bı seçenek tabiBen olsam yılbaşında dışarda plan yapardım ben gidiyorum derdim kv ile kocayı evde bırakıp içmeye eğlenmeye gitmezsem namerdim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O da bı seçenek tabiBen olsam yılbaşında dışarda plan yapardım ben gidiyorum derdim kv ile kocayı evde bırakıp içmeye eğlenmeye gitmezsem namerdim :)
ne kadar güzel bir sözmüş. Dün inanın patladım zaten bu konuda, bardaklıklarımın yerini değiştirip içine organizatör koymuş ve ben hiç hoşlanmam organizatörden. Aldım koydum masaya. Ben istemiyorum böyle gayet iyi dedim. At çöpe o zaman dedi :) komedi yani .Düzeninizi bozarsa “anne ben senin evinde 5 yıl boyu senin düzenine göre mutfağa girdim, şimdi burda kendi düzenim var rica ediyorum ben nereye koyduysam kendi eşyamı orda bulayım, sen kendi evinde kendi istediğin gibi yaparsın.” Diyin.
Bismillah yeni gitmişler zaten daha 1 aylığına gelmek nedir. Karşılarında "Aman bişey dersem ayıp olur huzursuzluk çıkar" diyen biri gördükçe tepelerine cikiyolar nasıl olsa bişey olmaz diye.Kayınvalideler arsız anam
Fikir sunmayacaksın haklı olduğun bir konuda üste çıkacaksın, bu konularda fikir sunmak yol açmak demekkesinlikle, herşey eşimde bitiyor. Ancak fikrimi söylediğim halde en kötüsü ben oldum .. Benim düşündüğüm açıdan düşünmüyor ne yazık ki . Sanırım patlama noktasına geldiğimde, anlayacaktır . Hep öyle olur ya zaten..
yüzüne söylesem kalpler kırılacak, eşime göre yanlış düşünüyorum ve fikrimi söylediğim zaman da bu konuda yalnızlaştırılıyorum suçlu psikolojisi ile.Nasıl susabılıyosunuz
Yuzune soylesenız
ne güzel bir yorum ...Tasinirken esini annesine birakman gerekirdi. Ve esine bir sor: senin ailen sizin evliliginizin hangi zamanina cökmüs.
gerçekten öyle. İşte hep iyi niyetten susmak ve kafanızın üstüne mıçmaktır bu :)Valla çok bile sabretmişsiniz. Ben asla uzun süreli misafirlik kabul etmiyorum bırakın birlikte yaşamayı. Kendinizi çok bile ezdirmişsiniz yapmayın bunu.
ah ah hemde ne arsız, düşünüyorum da ben olamazdım böyle ya sanırım. Ah ben ne planlar yapıyorumda eşimden ' Ayıp olur bir kere de onunla geçirelim' cevabı alıyorum .İnsanlar nasıl bu kadar düşüncesiz ve arsız olabiliyor ben anlamıyorum ya. Ben olsam yılbaşında annemlere giderdim
asla anlamaz , anlamıyorda. İş atıyorum oysa, eşime bugün ne yemek yapayım sana diyorum hoop ordan ben şunu yaparım diyor :) diyorum gerek yok keyfine bak, olsun yük olmayım size diyor dalga geçer gibiBir de yetmezmiş gibi kv mutfağın düzenini değiştiriyor kendisi yemek yapıyor. Belki ben başka yemek yapmak istiyorum canım başka bir şey çekiyor. Eşime güzel yemekler yapmak, baş başa romantik vakit geçirmek istiyorum. Bu kadarı da pes yahu !
5 yıldır kimle geçirdik demediysen daha çok gelir giderah ah hemde ne arsız, düşünüyorum da ben olamazdım böyle ya sanırım. Ah ben ne planlar yapıyorumda eşimden ' Ayıp olur bir kere de onunla geçirelim' cevabı alıyorum .
Bı kere mi? E zaten beş yıldır dip dibe yasamissiniz.esiniz bı işe yaramiyo sorun tamamen onda.sutten kesilmemişah ah hemde ne arsız, düşünüyorum da ben olamazdım böyle ya sanırım. Ah ben ne planlar yapıyorumda eşimden ' Ayıp olur bir kere de onunla geçirelim' cevabı alıyorum .
of ne güzel yazmışsın yahu .. Çözüm sanırım , böyle ters davranmak. Oysaki asla micazım değildir bu ters davranmak. Ama görüyorum ki biz nazik davrandıkça, daha çok çökmek istiyorlar hayatına. Ne var oysaki saygı çerçevesinde herkes sınırlarını bilerek yaşasa. Biz onlara öyle mi davrandık sanki? Oğullarına yuva olmuşuz. Mutlu mesut bırakacaklarına kösteklik! akıl alır gibi değil.Sen kendi anneni çağırsan ikinci günde sorun çıkaracak adım kadar eminim. Yeniden size yerleşmek için rol yapıyor. Çok haklısın ayrıca bunlara iyi davranmayacaksın. İyice tepene çıkarlar kendimden biliyorum. Gerçekten bir çorba yapıyo rezillik ama öve öve bitirirmiyp ne çorbası oldugu belli değil kesilmiş. ben bi kere tuzsuz yaptım beni cümle aleme rezil etti. O yüzden kendisi daha iyi biliyomuş gibi gelip mutfagıma bakıp bu niye böyle bu niy eböyle bu yemek böyle olmaz diyordu. Şimdi ben onlara gidip aynılarını yapıyorum morali bozuluyo. Sen de aynı taktiği yap zaten eminim birsürü beğenmediğin şeyi yapıyordur . Bu böyle olur mu hiç yaaa de düzelt ozaman bak nasıl çekiniyo senden. Benim oğlumu sevmeye gelip ben çocuğa bakamıyorumda onun sayesind eçocuk bakılıyo gibi izlenim oluşturuyordu. Eminim sizinkide kendi oğluşuna ben burdayım evinizin düzeni var diyordur. Ben ne yaptım çocugun altını her bezlediğinde açıp düzelltim sıkı olmuş dedim. Bir daha altına dokunamadı. Yıkarken aldım dedim öyle aglıyo bir daha yıkatmadım. Sizde o bi şeyi alıp bi yeremi koydu hemen alın başka yere koyun diken üstünde kalsın. Tv kumandasını bile. Yemek mi yapılacak eşinle sen ne seviyorsan onu yap çogu zaman yemekleri az yap yetmesin. Bunlar bundan anlar sen insanlık yapsan daha çok üstüne gelecekler. Olan sana olacak. Çok doluyum döktürdüm.
Ben kocama sordum deseydin keşke. Ayy cildiricam bu ne ya. Evet yük oluyorrr !!asla anlamaz , anlamıyorda. İş atıyorum oysa, eşime bugün ne yemek yapayım sana diyorum hoop ordan ben şunu yaparım diyor :) diyorum gerek yok keyfine bak, olsun yük olmayım size diyor dalga geçer gibi
“Annecim niye atalım madem sen sevdin giderken götür kendi evinde kullanırsın” demelisiniz.ne kadar güzel bir sözmüş. Dün inanın patladım zaten bu konuda, bardaklıklarımın yerini değiştirip içine organizatör koymuş ve ben hiç hoşlanmam organizatörden. Aldım koydum masaya. Ben istemiyorum böyle gayet iyi dedim. At çöpe o zaman dedi :) komedi yani .
işte o yolu açamıyorum çünkü, ben o yolu açmaya çalıştıkça bu konuda yalnızlaştırıyorum, kötü insansın profiline büründürülüyorumFikir sunmayacaksın haklı olduğun bir konuda üste çıkacaksın, bu konularda fikir sunmak yol açmak demek