şu kaynana olayını ben mi büyütüyorum?

Siz beraber yaşıyorsunuz ve şu an ki yeni evinizde de kayınvalideniz ile beraber yaşayacaksınız.
Hayal dünyanızdan çıkın. Ya bunu kabullenin ya da ortalığı ayağa kaldırın.
Kaynana 10 gün gelmiş falan bu hikayeye çocuk inanır ancak.
Kadın yerleşmeye geldi size.
Anca gider eşyalarını alır öyle geri gelir.
Aynısını yazmaya geldim siz sadece ev değiştirmişsiniz kaynanadan ayrılmamışsınız yine beraber yaşayacaksınız. Eğer çok kavga edip rest çektiyseniz kocanızla annesi böyle bi plan uydurmuş olabilir, sizi yeni eve geçirip ağzınızı kapattılar şimdi bu bahaneyle geldi sonra yine temelli yerleşecek. Hemen kvyi evine geri yollayın kavga çıkarın bişey yapın ama o evden o kdını çıkarın yoksa eski düzeninize geri dönmüş olacaksınız.
Ben kv ile altlı üstlü yaşadım 6 yıl, hergün evime geliyordu asla yanlız kalamazdım sonra taşındık ve net bi sınır çizdim şimdi misafir gibi ayda yılda bir gelir evime size de tavsiyem sınırınızı belirlemeniz ve onu evine geri yollamanız hemen

Siz çok çok haklısınız. Sakın sizi suçluluk duygusuna sürüklemelerine izin vermeyin. Kayınvalidenizin bir ay uzaklaşmak istediği arkadaşı “hayat arkadaşı” mı? Çünkü normal hiçbir insan herhangi bir arkadaşını hayatından çıkarmak için bir ay evinden uzaklaşmaz. Görüşmek istemediğini söyler, olur biter. Aksi halde herhangi bir arkadaşından uzaklaşmak için bir ay başka bir yerde kalmayı çözüm olarak gören birinin akli durumunun normal olduğunu düşünemem ben.
Yumuşak davranmamanızı öneririm. Sizin ne istediğinizi ya da hissettiğinizi hiç önemsemeyen insanlar için gereğinden çok fazla hassas davranıyorsunuz.

Selamlar öncelikle. 6 senelik evliyim ve bu 6 senenin 5 senesini kayınvalidem ile yaşayarak geçirdim. Kendi evime geçeli henüz 10 gün oldu. Kayınvalidem arkadaşından uzaklaşmak istediği sebebi ile bize geldi. 1 ay kalıp uzaklaşacağım beni idare edin dedi ancak tek çocuğu eşim değil. Ve biz daha evimizin tadını bile çıkartmadık. Onun için programlarımızı iptal ettik, evimizi ziyaret etmek isteyenlere müsait değiliz dedik, yılbaşı planımızı iptal ettik. Zaten sormadı bile planınız var mı diye. Eşime bunu belirttim, kendi ailemden bile davet etmedim kimseyi, daha 10 gün oldu evimin tadını çıkartamadım dedim. Ve bana sen çok büyütüyorsun ben senin annene bunu yapmazdım dedi. şu senin annen benim annem olayından nefret ediyorum, kıyas yapılması saçma. Düşünceli bir anne zaten, evlerine daha yeni taşınmışlar ne işim var der geçerdi. Ben zaten yıllarımı kayınvalide ile yaşayarak geçirmişim, sabır etmişim. Fakat şimdi durum yine aynı. Ben mi ruhen yoruldum? Ayrıca mutfağıma falan da giremiyorum yemek yapıcam bahanesi ile mutfağımın tüm düzenini değiştiriyor. Ayrıca yemek yapmasını istemiyorum. İşe gidip geliyoruz ve o evde kalıyor . Yarım ağızla ay size yük olmadım dimi diyor ama fikir soran yok asla. Arkadaşlar ben ruhen çok yorgunum çünkü senelerce kayınvalidem ile yaşadım. Yani ben mi yorulduğum için böyle düşünüyorum? Nasıl bir yol izlemem gerekli?
Neden bu kadar sakinsin, 5 yıl kayınvalide ile oturduktan hemen sonra , daha yeni ayrılmışken kayınvalidem kalkıp 1 aylığına evime yerleşse kıyametleri koparırdım, geçir bir cinnet sorun çözülsün, bu arada esinde iş yok ...

Selamlar öncelikle. 6 senelik evliyim ve bu 6 senenin 5 senesini kayınvalidem ile yaşayarak geçirdim. Kendi evime geçeli henüz 10 gün oldu. Kayınvalidem arkadaşından uzaklaşmak istediği sebebi ile bize geldi. 1 ay kalıp uzaklaşacağım beni idare edin dedi ancak tek çocuğu eşim değil. Ve biz daha evimizin tadını bile çıkartmadık. Onun için programlarımızı iptal ettik, evimizi ziyaret etmek isteyenlere müsait değiliz dedik, yılbaşı planımızı iptal ettik. Zaten sormadı bile planınız var mı diye. Eşime bunu belirttim, kendi ailemden bile davet etmedim kimseyi, daha 10 gün oldu evimin tadını çıkartamadım dedim. Ve bana sen çok büyütüyorsun ben senin annene bunu yapmazdım dedi. şu senin annen benim annem olayından nefret ediyorum, kıyas yapılması saçma. Düşünceli bir anne zaten, evlerine daha yeni taşınmışlar ne işim var der geçerdi. Ben zaten yıllarımı kayınvalide ile yaşayarak geçirmişim, sabır etmişim. Fakat şimdi durum yine aynı. Ben mi ruhen yoruldum? Ayrıca mutfağıma falan da giremiyorum yemek yapıcam bahanesi ile mutfağımın tüm düzenini değiştiriyor. Ayrıca yemek yapmasını istemiyorum. İşe gidip geliyoruz ve o evde kalıyor . Yarım ağızla ay size yük olmadım dimi diyor ama fikir soran yok asla. Arkadaşlar ben ruhen çok yorgunum çünkü senelerce kayınvalidem ile yaşadım. Yani ben mi yorulduğum için böyle düşünüyorum? Nasıl bir yol izlemem gerekli?
Ne buyutmesi? Sinir krizi gecirirdim heralde tam evime gecmisken kv pesime gelse. Siz fazla bile sakinsiniz.

yüzüne söylesem kalpler kırılacak, eşime göre yanlış düşünüyorum ve fikrimi söylediğim zaman da bu konuda yalnızlaştırılıyorum suçlu psikolojisi ile.
Ohooooo kalpler kırılmasın dersen evine yerleşir bu kayınvalide ki zaten amaç belli, nefesi ensenizde...

Siz bu kadini bir ayi tamamlamadan evinizden gonderemezseniz daha cok ugrasirsiniz bunlarla net olun istemedignizi soyleyin gitmiyoraa ben gidiyorum diyip bikac gun uzaklasin salak esiniz dusunsun gerisini

X