şu kaynana olayını ben mi büyütüyorum?

Duyduğum en saçma şey bu olsa gerek.arkadasindan uzaklaşmak istiyorsa gorusmesin ne alaka yani.bence bunun tek amacı sizin eve yerleşmek yoksa böyle saçma biseyi kimse yapmaz.digerleri bakmaz en iyisi bu alışık bana buna gideyim kafasında.uzuldum size daha bı oh demeden burnunuzun dibinde bitmiş.
gerçekten öyle daha bi oh demeden bana bunları yaşatıyor .. garip.. ben hayalimi yıllar sonra gerçekleştirmişim kafa dinleyeceğime ne dert ile uğraşıyorum şimdi. Dediğiniz gibi, herşey koca bir bahane

işte o yolu açamıyorum çünkü, ben o yolu açmaya çalıştıkça bu konuda yalnızlaştırıyorum, kötü insansın profiline büründürülüyorum
Bak sen bana güven şu an yorumlarda olan bir kaç arkadaş kv yüzünden neler yaşadığımı biliyor. Şu an ben müsaade etmedikçe kv evimin önünden geçmiyor geçemiyor. Tek çözümü kocayla kavga edip kaybettirme hissi yaşatmak…
Benim ana kuzusu kocam bile değiştiyse seninkisi azıcık seviyorsa kaybetmekten korkuyorsa kazanan sen olursun.

Bı kere mi? E zaten beş yıldır dip dibe yasamissiniz.esiniz bı işe yaramiyo sorun tamamen onda.sutten kesilmemiş
işte oeşim sanırım, onunla yaşadığımız günleri normal zannediyor. Yılbaşına bir kere de onunla da geçirelim diyor. Sanki 5 yıl onun ile yaşamamışım gibi :)

Bacım sen büyütmediğin için böyle yapıyor.
Sen de çık git onun evine. Ben olsam öyle yaparım.
sanırım bunu yapmam gerekiyor :) ah eşim bi beni anlasa, neler yapacağım da işte anlasa .. en kötüsü de bu mağlesef ..

Yazıp yazıp sildim.
Kayinvaliden bilerek yapıyor, bilerek isteyerek sizi rahatsız ediyor.
1 ay gelip kalmasına müsade etmezdim. O var diye de hiç bir planımı iptal etmezdim. Güzellikle gitmiyor mu yüzüne gitmesini istediğimi söylerdim noluyorsa olsun inceldiği yerden.

Selamlar öncelikle. 6 senelik evliyim ve bu 6 senenin 5 senesini kayınvalidem ile yaşayarak geçirdim. Kendi evime geçeli henüz 10 gün oldu. Kayınvalidem arkadaşından uzaklaşmak istediği sebebi ile bize geldi. 1 ay kalıp uzaklaşacağım beni idare edin dedi ancak tek çocuğu eşim değil. Ve biz daha evimizin tadını bile çıkartmadık. Onun için programlarımızı iptal ettik, evimizi ziyaret etmek isteyenlere müsait değiliz dedik, yılbaşı planımızı iptal ettik. Zaten sormadı bile planınız var mı diye. Eşime bunu belirttim, kendi ailemden bile davet etmedim kimseyi, daha 10 gün oldu evimin tadını çıkartamadım dedim. Ve bana sen çok büyütüyorsun ben senin annene bunu yapmazdım dedi. şu senin annen benim annem olayından nefret ediyorum, kıyas yapılması saçma. Düşünceli bir anne zaten, evlerine daha yeni taşınmışlar ne işim var der geçerdi. Ben zaten yıllarımı kayınvalide ile yaşayarak geçirmişim, sabır etmişim. Fakat şimdi durum yine aynı. Ben mi ruhen yoruldum? Ayrıca mutfağıma falan da giremiyorum yemek yapıcam bahanesi ile mutfağımın tüm düzenini değiştiriyor. Ayrıca yemek yapmasını istemiyorum. İşe gidip geliyoruz ve o evde kalıyor . Yarım ağızla ay size yük olmadım dimi diyor ama fikir soran yok asla. Arkadaşlar ben ruhen çok yorgunum çünkü senelerce kayınvalidem ile yaşadım. Yani ben mi yorulduğum için böyle düşünüyorum? Nasıl bir yol izlemem gerekli?
Yanlış yol izliyorsunuz.
Ben olsam hiç bir plan-program-misafirimi ertelemez aynı olduğu şekilde devam ederdim. Yük olmadım demi dediğinde "yani zorlu geçiyor" gibi fikrimi ifade eden cümleler kurardım. Siz düzeni ona göre yapıp, rahat ettirip sonra kendiliğinden gitmesini beklerseniz daha çok beklersiniz.

5 yılınızı onunla gecirmissiniz ya zaten? Ayrıca onun yaptığı ayıp değil mi? Ayıba ayıp olmaz
işte anne öyle bir manipülasyon ile kabuğuna çekiyor ki oğlu , oğlan buna inanmak istiyor ve bunu normal zannediyor. Ayıp kime yapılıyor gerçekten görmüyor!

Yanlış yol izliyorsunuz.
Ben olsam hiç bir plan-program-misafirimi ertelemez aynı olduğu şekilde devam ederdim. Yük olmadım demi dediğinde "yani zorlu geçiyor" gibi fikrimi ifade eden cümleler kurardım. Siz düzeni ona göre yapıp, rahat ettirip sonra kendiliğinden gitmesini beklerseniz daha çok beklersiniz.
Evet bu arada neden planlarını iptal ediyorsun kızım, bırak rahatsız olsun. Misafirlerinle ilgilen kalsın öyle.

Sizin hatanız en başında 5 sene birlikte yaşamış olmanız zaten. Eşiniz de 5 sene oturdu 1 ayı büyütüyor diyordur kendi kendine. “Kırmadan” ekolündensiniz siz de yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla. Birini kırmaktan neden bu kadar korkulur hiç anlamıyorum. Ben mi çok bencilim acaba, ben kırılacağıma başkası kırılsın. Bana değer veren zaten beni bu duruma sokmaz.

yüzüne söylesem kalpler kırılacak, eşime göre yanlış düşünüyorum ve fikrimi söylediğim zaman da bu konuda yalnızlaştırılıyorum suçlu psikolojisi ile.
Arkadaşı ile kavga edince niye evinden ayrılıyor bilemiyorum ama eşiniz sanki annesini bilerek getirmiş gibi duruyor 5 sene zaten bir yaşamışşiniz daha gideli 10 gün olmuş ve 1 aylığına size yatılı kalmaya geliyor bahanede arkadaş kavgası acaba hangimiz arkadaşla tartisinca yaşadığımız evi terk ediyor.

Bir de bu arkadaştan kaçma meselesi nedir yahu? Ev arkadaşı mı var kayınvalidenizin? Bahane o kadar absürt ki, buna bile karşı çıkamamanız ne kadar pasif olduğunuzu gösteriyor. Yine iyi çıkmışsınız ayrı eve 😅

X