• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an bu yeryüzünde sizden başka dertleşecek kimsem yok..!!!

kızlar konuyu tekrar tekrar okudum
kızcağız zaten çökmüş durumda, şu an onun hatalarını gözardı edip yapıcı şeyler söylemek daha güzel olacak sanıyorum. yukarıda da sert çıkıştım epey, üzüldüm sonra. en azından üstüne gitmeden daha yumuşak ifadelerle yaklaşsak nasıl olur şekerparelerim?
:54:

hayat çok kısa, hiç bişey için de geç değil. neden pişmanlık duyuyorsun istesen de istemesende yaşamak istedğini yaşamışsın. bekar olan, çocuk evlilik sorumlulugu altında olmayan taraf sensin. o düşünsün böyle bi yalan girdabına nasıl dustugunu. biliyorum bizim ülkemizde ilişki yaşayan hanım için geleceğine sarılmak yola devam etmek zordur ama işine sarıl kendine yeni bir hayat kur. öncelikle tek başına ve güçlü! bakarsın sevdiğin kişide bundan etkılenır ve kendı hayatını olumlu yonde degıstırır. en azından artık dürrust davranır. güçlü olduktan, sağlıklı olduktan sonra dünyada milyon tane insan var, hatanla gunahınla arkanda olucak biri olacak belki hayatında... karalar bağlama sakın, güçlü ol Allah'a sığın.

Arkadaşım halen görmek istemiyorsunuz.

Yıllardır ayrı yaşıyorlarsa nasıl gece vakti sizin telefonunuzu açıyor?
Yoksa telefonu açanın kuzen olduğunu mu düşünüyorsunuz hala?

Tabı ki öyle düsünmüyorum bunlar karakola düstüler bir kere gitmis sıkayet etmıs bana hakaret ediyo diye mahkeme kararı var yanı kadına yüksek sesle konussa suclu konumuna düsecek..O yüzden sesini cıkaramıyor kayınvalidesinin evine istediği gibi giriyo cıkıyor para istiyor bizimki annesiyle kalıyor bu arada ..

Son olarak da ayrı yasadıkları evler birbirine yakın bu yüzden sürekli kafasına göre gelip gidiyomus kadın istenmediği halde..O gece yarısı telefonu actığında kayınvalıde henuz o kadının tarafındaydı oğluna ınanmıyordu ancak su an öyle değil bir an önce boşansınlar diye bakıyor...

O evlilik biterse seninle hic alakasi yok degil mi?zaten bitmisti hep seninleydi.sen evli sahipli adamla beraber gezip tozuyorsun onun karisini aldatmasi evinden uzaklasmasi icin ortami yaratmiyorsun degil mi?ama sen o adamin karisindan farkli,guzel,genc,anlayislisin sana olan sevgisi cok buyuk oyle mi?oyle oldugunu dusunuyorsan sana kotu bir haber vereyim hic bir kadindan farkin yok o adam senle evlensin baskasina gidecek yani senden daha iyi ve guzeline cunku artik digeri cazip.erkek kalmadi mi ha senin babana baska bir kadin kur yapsa hadi o adama baskasi kur yapip seni bil bile gezip tozsa.sana tu kaka demicem bir seyde demek istemem ama zaten allah senin belani sana vermis nediyim

1.Yıllardır ayrı evlerde yaşıyolarmıs.
2.Kayınvalide baslarda pek ınanmamıs bu aldatma olayına o yüzden engel olmus bosanmasına..
3.Şimdi o kadına karaktersız dıyorum dıye bana kızıyosunuz farkındayım da size acık ve net olan bisey söylüyorum zaten günün birinde mutlaka beni bırakıp gidecek evlilik kötü gidiyor dıye butun malı mülkü kendı üstüne gecırmıs bır sekılde..Yani o kadın yuvam yıkılcak dıye değil parasız kalıcam dıye korkuyor..
4.Çocuklarını inkar etmıyor bugüne kadar hic bir seylerini eksık etmedim bundan sonra da etmem gereken neyse yaparım cocuklarım ıstediği sürece de onlarla görüsürüm sen olsan da olmasan da o kadından bosanıcam diyor.

Zaten bosandığı takdırde ceketini alıp cıkıcak hic bir sey kalmayacak elınde benı aldatan bır kadınla evli kalamam sen olmasanda bosanıyoduk zaten dıyor.
Ben şaşkınım zaten ne yapacağımı gercekten bılmıyorum..Şu an gercekten ruh hali iyi değil benım de terkedıcemı düsündükce deliriyo kendıne bır zarar vermesın herseye rağmen ayakta kalsın dıye uğrasıyorum..

Peki bir de şu var. Kadın gerçekten korkunç biri olsun dediğin gibi, kocasını aldatmış, hali hazırda bir sevgilisi var malları üstüne geçirmiş, çocuklarla ayrı eve çıkmış, üstüne kocası da onu aldattığına ve çocuklar çok büyük olmadığına göre vesayetlerini alması kolay. Bu kadın neden ayrılmıyor kocasından peki? Kayınvalidesi yuvanızı bozmayın dedi diye mi? Ben olsam tüm malı mülkü üzerime geçirmişim madem kocamdan ayrılırım istediğim gibi özgür bir hayat yaşarım ya da sevgilimle evlenirim.

Hem gerçek hayat öyle dizilerdeki gibi mutsuz yuvasını bozmak istemeyen mükemmel erkekle, onun sapına kadar karaktersiz fettan karısı şeklinde olmuyor. Ortada bir problem varsa suçu mutlaka iki tarafta da aramak gerekiyor.

Hiç anlamam, dünyada o kadar kötü ve acı şeyler varken aşk yüzünden ölüm kelimesini ağzına alanları :50::50::50:

Son düzenleme:
bak evli erkeklerin boşanmamak için uydurdukları en temel yalan, mal varlığının karısı üzerine oldugunu söylemesidir. lütfen buna inanma, bizim Türk erkekleri öyle kolay kolay malların hepsini karısına yavaş yavaş geçirmez. onun söylediği şu, boşanırken yeni kanuna göre eşler bütün mal varlığını ikiye bölüşüyorlar. yani tapuda adamın üzerine ama evlerin yarısı ayrılırken kadına da bölünüyor yasal olarak. lütfen gözlerini aç, seni resmen ikinci kadın olarak elinde tutuyor, ailesine de ben onunla gönlümü eğlendiriyorum imajı veriyordur... senle konuşurken ağlamasının sebebi ise yaptığı şeylere aslında utanması, resmen toplumun onaylamadığı bişey yapıyor ve genç bi insanı duyguları için yaralıyor. sebebi bu:( yalvarıyorum sana artık güçlü olmak için ilk adımı at. ya da ikinci kadın olmayı kabul ediyorsan kendini yıpratmayı bırak.

Ne desek de seni rahatlatsak ki?
Hayir sen masumsun o adam(!)da masum,
bütün cirkeflik karaktersizlik o kadinda,
bak ne güzel seviyosunuz da birbirinizi birakin simdi o cocuklari zaten onlar kim ki eski esinin cocuklari(!)
kadin dersen zaten kocasini mahkemeye vermis,
siz önünüze bakin mi diyelim?

kusura bakmayin ama en basta o adam ADAM DEGIL, igrencligin bini bin para,
sizde sütten cikma degilsiniz, ögrendiginizde 3, 4 aylikmis iliskiniz ne diye ayrilmadiniz?
Ask demeyin 3 ayda ask mi olur? simdi o kadini kötülemek ne haddinize,
birde öyle adami savunur gibi yazmissiniz,
karaktersiz biri varsa bence o biricik sevgiliniz olacak adam,
KARAKTERSIZ ki 2 cocugunu baskasinin cocugu gibi tanitmis,
böyle bi adama asik olup onun icin aci cekmekte akil alacak seyler degil.

BEN KESINLIKLE O KARAKTERSIZ(!) DEDIGINIZ AMA BENCE MASUM KADINA VE ZAVALLI 2 COCUGA COK ACIDIM.
böyle bi babalari boyle bi kocasi oldugu icin.

Tabı ki öyle düsünmüyorum bunlar karakola düstüler bir kere gitmis sıkayet etmıs bana hakaret ediyo diye mahkeme kararı var yanı kadına yüksek sesle konussa suclu konumuna düsecek..O yüzden sesini cıkaramıyor kayınvalidesinin evine istediği gibi giriyo cıkıyor para istiyor bizimki annesiyle kalıyor bu arada ..

Son olarak da ayrı yasadıkları evler birbirine yakın bu yüzden sürekli kafasına göre gelip gidiyomus kadın istenmediği halde..O gece yarısı telefonu actığında kayınvalıde henuz o kadının tarafındaydı oğluna ınanmıyordu ancak su an öyle değil bir an önce boşansınlar diye bakıyor...

E be güzel kardeşim, bu adam size diyor ki "beni aldatan kadınla olamam"
Siz nasıl sizi aldatan bu adamla olacaksınız?
Diyelim ki boşandı, evlendiniz; içiniz rahat, huzurlu olabilecek misiniz?
Her şeyi silip unutabilecek misiniz?
Hiç "acaba?" demeyecek misiniz?
Anlıyorum aşık olmuşsunuz ama aşkınızı hak eden bir adamla paylaşmak sizi çok daha fazla mutlu edecek emin olun.
Diyelim ki her şey onun anlattığı gibi, peki aldatılmayı nasıl kabulleneceksiniz?
Yapmayın bunu kendinize...

hayat çok kısa, hiç bişey için de geç değil. neden pişmanlık duyuyorsun istesen de istemesende yaşamak istedğini yaşamışsın. bekar olan, çocuk evlilik sorumlulugu altında olmayan taraf sensin. o düşünsün böyle bi yalan girdabına nasıl dustugunu. biliyorum bizim ülkemizde ilişki yaşayan hanım için geleceğine sarılmak yola devam etmek zordur ama işine sarıl kendine yeni bir hayat kur. öncelikle tek başına ve güçlü! bakarsın sevdiğin kişide bundan etkılenır ve kendı hayatını olumlu yonde degıstırır. en azından artık dürrust davranır. güçlü olduktan, sağlıklı olduktan sonra dünyada milyon tane insan var, hatanla gunahınla arkanda olucak biri olacak belki hayatında... karalar bağlama sakın, güçlü ol Allah'a sığın.

Keske söylediğin kadar kolay olsa bu dediğin..Hayatta yapmam dediğim herseyi yasadım ben onunla...Evet bunu yasadım diye illakı yola devam etmek mecburıyetınde değilim belkı benı böyle de sevecek biri cıkar...Öyle ki kac tane ınsan cıkıyo karsıma benımle tanısmak isteyen cevrem tarafından huy olarak da fizik olarak da beğenılen biriyim...Ama kımse de gözüm yok..Yıkılmıs durumdayım artık hayatı kaldıramıyorum..Duvarlar üstüme geliyor basımı alıp gitmek istiyorum..

Keske söylediğin kadar kolay olsa bu dediğin..Hayatta yapmam dediğim herseyi yasadım ben onunla...Evet bunu yasadım diye illakı yola devam etmek mecburıyetınde değilim belkı benı böyle de sevecek biri cıkar...Öyle ki kac tane ınsan cıkıyo karsıma benımle tanısmak isteyen cevrem tarafından huy olarak da fizik olarak da beğenılen biriyim...Ama kımse de gözüm yok..Yıkılmıs durumdayım artık hayatı kaldıramıyorum..Duvarlar üstüme geliyor basımı alıp gitmek istiyorum..

Olayı boyle dramatıze etmesen.
Bu adamın annesıyle yasadıgına kanıtın var mı? gıttın gordun mu.
kendı evlatlarını bıle hıce sayan bır adam ne kadar dogru soyler sence?
sen ogrenmıssın kanmaya musaıtmıssın devamını getırmıssın. ılk yorumumdada soyledım ne dıyelım.
ayrıl desek adamın avukatlıgını yapıyorsun. bırlıkte ol mu dıyelım.
boyle dertlesmenın manası nedır?
amacınızı soyleyın ona gore bıseyler dıyelım...

Zaten bitmiş bi evlilikti kesınlıkle yuva yıkan kadın olmadın biz senden cok önce ayrı yasamaya baslamıstık kac yıl öncede bosanma davası acmıstım ama annem yuvanı yıkma sabret dedi engel oldu dedi...Benı rahatlatmak için söylüyosun dedım hayır dıyo o kadın benı aldattığı gün bitti zaten benim için dedi.. O kadın tarafından aldatılmıs üstüne üstelik daha ben hayatına girmeden önce 3 dairesini bankadakı parasını herseyını ele gecirmis bu ayrılmak istediği icin..
Sevdiğim adamı yani kocasının ağır ceza mahkemesinde yargılanmasına sebep olacak kadar da karaktersız biri (Ona attığı bir iftira sebebiyle)

bunlari derken bile kendinizi kandiriyorsunuz,konunuzu hatirliyorum cok kisi dedi yalan söylüyor diye ama demek bildiignizi okudunuz...

simdi söyle birsey var bir kadin aldattiginda bir erkek nasil birakmaz hemde sevmiyorsa,erkek kabul etse aile bunu kabul eder mi? siz annesi izin vermiyor diyorsunuz..

ve anlattiginiz seylerde hep adamdan duydugunuz seyler olmus,yapmis,etmis..

evet bende diyebilirim herkes icin sunu yapti diye inanan inanir önemli olan kadinla konusmak... bir kadin ayrilmak istemiyorsa adama neden iftira atsin neden agir cezalik bir mahkemede yargilansin bilmiyorum siz yine inandiigniza inaniyorsunuz Allah sonunuzu hayir etsin..

Sen kandırılmak istemişsin adam da seni kandırmış ya da kandırılmış numarası yapıyorsun.

Zaten her şey apaçık ortada; iyi ile kötüyü ayırt edebilecek kadar aklı olan herkes ne olduğunu hemen anlar.

Ama sen hala adamın yalanlarını bahane olarak sunuyorsun.

Adam sana kendini öyle bir yutturmuş ki kendisi iyilik meleği,heidi,susam sokağındaki minik kuş; karısı ise sanki shredder,cadı sila,yüzüğün peşindeki gollum...

Kadın hem kocasını aldatıyor hem bütün malı mülkü üstüne geçiriyor adam da süt kuzusu gibi bütün bu olanları seyrediyor.

Bu kafa ile bir yere varamazsın sürekli duvara toslar durursun kaldır kafanı önüne bak.

2.Kayınvalide baslarda pek ınanmamıs bu aldatma olayına o yüzden engel olmus bosanmasına..
3.Şimdi o kadına karaktersız dıyorum dıye bana kızıyosunuz farkındayım da size acık ve net olan bisey söylüyorum zaten günün birinde mutlaka beni bırakıp gidecek evlilik kötü gidiyor dıye butun malı mülkü kendı üstüne gecırmıs bır sekılde..Yani o kadın yuvam yıkılcak dıye değil parasız kalıcam dıye korkuyor..
4.Çocuklarını inkar etmıyor bugüne kadar hic bir seylerini eksık etmedim bundan sonra da etmem gereken neyse yaparım cocuklarım ıstediği sürece de onlarla görüsürüm sen olsan da olmasan da o kadından bosanıcam diyor.

Zaten bosandığı takdırde ceketini alıp cıkıcak hic bir sey kalmayacak elınde benı aldatan bır kadınla evli kalamam sen olmasanda bosanıyoduk zaten dıyor.
Ben şaşkınım zaten ne yapacağımı gercekten bılmıyorum..Şu an gercekten ruh hali iyi değil benım de terkedıcemı düsündükce deliriyo kendıne bır zarar vermesın herseye rağmen ayakta kalsın dıye uğrasıyorum..

canım benim,bak hep -mış -mış kullanmışsın..sen bile emin değilsin doğruluğundan.. Allah aşkına aç gözünü.. gör gerçeği.. ha bu söyledikleirni karısından duyduysan o zaman başka ama sevgilin söylüyorsa körü körüne inanma.. için rahat edecekse söyle sevgiline götür beni karına anlatsın herşeyi inanayım de...madem ayrı yaşıyorlarmış anlatsın karısı...

karısı aldatmışmışta boşanmamışmış şu bu nedenden peki kendisinin yaptığı ne oda eşini aldattı hemde bir genç kızın günahına girerek bin türlü yalanlar diyerek.ne malum kadının mal gözlü olduğu ne malum o malların zaten kadının olmadığı.çocukları için bile yalan söylemiş aşka sığınmış ama aşk bu değil kardeşim.bunca yalandan sonra hala ona güvenmeye inanmaya çalışıyorsunuz.bakın daha önceki konunuz da şimdi nasıl da hak veriyorsunuz kkne şimdi biz ne desek boş siz yine aşk sandığınız şeye sığınıp günahınıza ve yanlışınıza devam edeceksiniz gibime geliyor.o adam (adam burda sadece bir sıfat) ikinizi idare etmeye devam edecek belki 3. biri daha da vardır potansiyeli var nede olsa.yada ayrılcak sizinle evlenicek ki çok küçük bir ihtimal siz hep beni aldatır mı ?diye düşüneceksiniz yuvanın yıkılmasına sebep olmak size ağır gelecek.peki aileniz boşanmış ve üstelik çocukları olan ee boşanırken de maddi olarak tüm malını verecek biriyle hayatınızı kurmanıza (harcamanıza)izin verecek mi????

Bırakın lütfen hayatta yapmam dediğimi herşeyi yaptımmış. Eğer bunu gerçekten söylemiş olsaydınız bu adam size hiç bir şey yapamazdı. Siz aman ne olacak der gibi dalmışsınız olaya resmen adam melek zaten ahh o çirkef karısı değil mi ? Hakkında bundan sonra hayırlısı olur inşallah ama düşünce yapınızı değiştirmek ile başlayın işe.

Annesiyle tanıştın mı? Madem anne-oğul birlikte yaşıyorlar öbür kadın istenmediği halde evlerini basıyor, artık öbür kadına ve onların evliliklerine saygısı kalmamıştır seninle tanışmayı kabul eder. Sen de farklı bir ağızdan dinlemiş olursun hikayeyi?

Bak inan bana gençliğin baharındayken yaşanılan şeyler çok ağır gelir insanın gözüne. Yaş ilerledikçe, kendini geliştirdikçe, mesleğin ya da okulun seni bir adım öteye götürdüğünde kendine yepyeni bir dünya kurmuş olacaksın. bakma burda sana kızanlar, zamanında benzer hayal kırıklıkları yasadığı için bu denli kolay anlıyorlar karsı tarafın niyetini. emin ol hayat sandığın gibi kurallarla ilerlemiyor... ''beni böyle sevecek biri'' diyorsun ya, seni gerçekten seven biri senin her kusurunu sevecek inan bana, detayları yüzüne vuranlarla muhattap bile olma. Türk toplumunu baz alıp, bu genç yaşta neden kendine yazık ediyorsun yaa. sana bişey olsa annenin babanın içi yanar, yemişim toplumunu. boşver sen erkeklerin ne düşündüğünü, erkek arkadaşının acılarını, bilmem neyi... (bu arada bizim toplumda erkeklere hiç bişey olmaz rahat ol, erkek arkadsn için sakın üzülme).Bence sen önce karar vermelisin, iki çocuğun babasız büyümesini istiyor musun? Ha benle beraberken, babalarını gorucekler bi sıkıntı yok diye düşünebilirsin. Gerçekten böyle de olabilir. Zaman herşeyin ilacı. Kendine zaman ver karşındakilere zaman ver. Aşk kadar güzel bişeyi, ayaklar altına almalarına izin verme. Mantıklı düşünmeye çalış. Ölüm yok ya sonunda, inan bana sen güçlü olursan hiç bi insan seni yargılayamaz. Hepimiz insanız, hata hepimiz için... Önemli olan yaşadıklarına saygı duyman, pişman olmaman ve değişmek için çaba göstermen.

Son düzenleme:
3.Şimdi o kadına karaktersız dıyorum dıye bana kızıyosunuz farkındayım da size acık ve net olan bisey söylüyorum zaten günün birinde mutlaka beni bırakıp gidecek evlilik kötü gidiyor dıye butun malı mülkü kendı üstüne gecırmıs bır sekılde..Yani o kadın yuvam yıkılcak dıye değil parasız kalıcam dıye korkuyor..4.Çocuklarını inkar etmıyor bugüne kadar hic bir seylerini eksık etmedim bundan sonra da etmem gereken neyse yaparım cocuklarım ıstediği sürece de onlarla görüsürüm sen olsan da olmasan da o kadından bosanıcam diyor.

Zaten bosandığı takdırde ceketini alıp cıkıcak hic bir sey kalmayacak elınde benı aldatan bır kadınla evli kalamam sen olmasanda bosanıyoduk zaten dıyor.Ben şaşkınım zaten ne yapacağımı gercekten bılmıyorum..Şu an gercekten ruh hali iyi değil benım de terkedıcemı düsündükce deliriyo kendıne bır zarar vermesın herseye rağmen ayakta kalsın dıye uğrasıyorum..

Kadın parasız kalıcam diye elbette korkacak, zira siz o kadının kocasıyla gününüzü gün ederken o iki çocuğuna bakma derdinde büyütme derdinde olacak. 2 yıldır tek ayak üstünde bin yalan söyleyen, kendi çocukları için bile vaktinde başkasının çocukları onlar ben nüfusuma aldım diyen bir adamın mallarını kendi üstüne geçirerek çok da iyi yapmış valla. Bir de anlamadığım bişey var bu adam madem boşanacak, 2 yıl boşanmak için gayet yeterli bir süre değil mi, neden hala evli??

Back