Keske söylediğin kadar kolay olsa bu dediğin..Hayatta yapmam dediğim herseyi yasadım ben onunla...Evet bunu yasadım diye illakı yola devam etmek mecburıyetınde değilim belkı benı böyle de sevecek biri cıkar...Öyle ki kac tane ınsan cıkıyo karsıma benımle tanısmak isteyen cevrem tarafından huy olarak da fizik olarak da beğenılen biriyim...Ama kımse de gözüm yok..Yıkılmıs durumdayım artık hayatı kaldıramıyorum..Duvarlar üstüme geliyor basımı alıp gitmek istiyorum..
Bak inan bana gençliğin baharındayken yaşanılan şeyler çok ağır gelir insanın gözüne. Yaş ilerledikçe, kendini geliştirdikçe, mesleğin ya da okulun seni bir adım öteye götürdüğünde kendine yepyeni bir dünya kurmuş olacaksın. bakma burda sana kızanlar, zamanında benzer hayal kırıklıkları yasadığı için bu denli kolay anlıyorlar karsı tarafın niyetini. emin ol hayat sandığın gibi kurallarla ilerlemiyor... ''beni böyle sevecek biri'' diyorsun ya, seni gerçekten seven biri senin her kusurunu sevecek inan bana, detayları yüzüne vuranlarla muhattap bile olma. Türk toplumunu baz alıp, bu genç yaşta neden kendine yazık ediyorsun yaa. sana bişey olsa annenin babanın içi yanar, yemişim toplumunu. boşver sen erkeklerin ne düşündüğünü, erkek arkadaşının acılarını, bilmem neyi... (bu arada bizim toplumda erkeklere hiç bişey olmaz rahat ol, erkek arkadsn için sakın üzülme).Bence sen önce karar vermelisin, iki çocuğun babasız büyümesini istiyor musun? Ha benle beraberken, babalarını gorucekler bi sıkıntı yok diye düşünebilirsin. Gerçekten böyle de olabilir. Zaman herşeyin ilacı. Kendine zaman ver karşındakilere zaman ver. Aşk kadar güzel bişeyi, ayaklar altına almalarına izin verme. Mantıklı düşünmeye çalış. Ölüm yok ya sonunda, inan bana sen güçlü olursan hiç bi insan seni yargılayamaz. Hepimiz insanız, hata hepimiz için... Önemli olan yaşadıklarına saygı duyman, pişman olmaman ve değişmek için çaba göstermen.