Squat Hareketi (Varmsınız?)

ben yaptım aynı bu resmı bulmustum netten ellıye ulasamadım 20 mekıkten sonra anca 30 squat yapabıldım ıkı gun oldu basurlu gıbı yuruyemıyorum arkadaslar:KK1: kasları bıanda fazla yordum sanırım gecınce devam edıcemmm:KK55:

kızlar, 3-4 aydır düzenli yapıyorum 125 tane elimde 3kg ağırlıkla, 50 de ağırlıksız yapıyodum. şimdi 150-50 toplamda 200 yapıyorum günde. sevgilim de farketti gün geçtikçe daha mutlu oluyo, ama üst bacağıma da kas yapıyo gibi geliyo, kalınlaşmasından korkuyorum. napabilirim bi fikriniz var mı:44:

Bende başladim, farkli squats da yapabilirsiniz, jumping squats yukariya ziplayıp da aşağı iniyorsunuz veya bir bacağınızı öne koyarak Aşaği inebilirsiniz

Merhaba kizlar bacaklarim ve popom yeterince kalin ama tek derdim sikilasmasi ve toparlanmasi. Bu hareket daha fazla kalinlastirir mi yoksa sikilastirir mi? Ve selulitleri yok eder mi? Uygulayamlarin son durumu nasil?

bayılıyorum bu squata ya, gün içinde 50 tane falan yapıyorum-10 luk 5 set gibi.. ama ağırlıksız, bir de iş yerinde falan da yapılıyor wc ye gidince falan:KK1: işime geliyor, seviyorum. zaten müthiş şekillendiriyor kalçaları, bacakta kalınlaşma falan yapmadı bende, ağırlıksız yapıyorum belki ondandır..

Ben de ahmet marankinin selülit yağını sürüp yapıyorum kızlar. 2.günüm bugün 30 gün yapıcam.Pes etmemek lazım. Ne yaparsanız yapın süreklilik düzen gerekli.:KK34:

Yaklaşık dört aydr her fırsatta yapıyorum kalçalarımı hiç sevmez ve hep guzel olmaları için çözüm arardım sonunda buldum squats mucize kendıme olan guvenm arttı artkk kalçslarımı cok sevıyorum

ne zaman squat yapsam hep büyütüyor hem kaldırıyor aynı zamanda bacaklarımıda kalınlastırıyor bana göre değil bu maalesef tartıdada fazla cıkmama sebep oluyo :KK70:

Bugün 60ı da yaptım :)

Hala yapmaya devam ediyomusun ? Nasil sonuç aldin ? Ben orantili bi şekilde kilo almak ve vücudumu sıkılaştırmak istiyorum yapsam nasil sonuç alirim ? Kalcayi kucultuyo mu acaba cevap verirsen çok sevinirim telefondan yazdigim için yanlis yazmis olabilirim kusura bakma

Squat mucizesi diyorum başka bir şey diyemiyorum :KK76: İlk başta 10 bile yapamayan ben şimdi en az 100-100 şeklinde çalışıyorum pes etmek yok selülitlerim yok oldu valla :21:

Squat mucizesi diyorum başka bir şey diyemiyorum :KK76: İlk başta 10 bile yapamayan ben şimdi en az 100-100 şeklinde çalışıyorum pes etmek yok selülitlerim yok oldu valla :21:

bnde 2 hftadr yapıyorum cnm her gun 100 tane popoda kalkma oldu ama selülitler aynı duruyo sen ne kadr surede sonuç aldın

bnde 2 hftadr yapıyorum cnm her gun 100 tane popoda kalkma oldu ama selülitler aynı duruyo sen ne kadr surede sonuç aldın

1ay yaptım haftada her gün bigün 100 bigün 200 şeklinde yaptım arada 50 yaptığımda oldu kendimi çok yorgun hissettiğim günler ama hergün yapmaya dikkat ettim. 3haftada bile gözle görülür şekilde toparlandı popom ama ara verdim şimdi. Düzgün ve kusursuz olması için en azından bi 3-6 ay yapmak gerekiyormuş. Ayrıca ben squat dışında 'hip raise(pop kaldırma) ve back kick(arkaya tekme)' hareketlerinide yaptım denemelisin çok yararı oluyor daha hızlı bir sonuç alabilirsin selülitler açısından :)

1ay yaptım haftada her gün bigün 100 bigün 200 şeklinde yaptım arada 50 yaptığımda oldu kendimi çok yorgun hissettiğim günler ama hergün yapmaya dikkat ettim. 3haftada bile gözle görülür şekilde toparlandı popom ama ara verdim şimdi. Düzgün ve kusursuz olması için en azından bi 3-6 ay yapmak gerekiyormuş. Ayrıca ben squat dışında 'hip raise(pop kaldırma) ve back kick(arkaya tekme)' hareketlerinide yaptım denemelisin çok yararı oluyor daha hızlı bir sonuç alabilirsin selülitler açısından :)

aynen cnm yapıyorum onlarıda hemen sonuç almak ıstyorum herlde:) göbek içinde başlıcam ama cesaret edemıyorum üşengeçlıkten

X