Herkese günaydın.
Dün 3 bucukta işten çıktım, beni 4e kadar hiç aramadı. (Biz 11 de tartışmıştık)
Ben eve gelmiştim, seni almaya gelicem hazırlan dedi, işim var çıkamam dedim trip atmak için değil gerçekten işim vardı halıları almaya geleceklerdi, sen gel dedim.
Ben sanıyorum ki fikir değiştirdi, tutuştu benden özür dileyecek.
Adam bana bunu kabul ettirmeye gelmiş.
Ya nasıl oldu bilmiyrum ama içimden bir canavar çıktı.
Çığlık ata ata çıkmıycak eniştene tapu cıkmıycak, yaptırmıycam, yaptırmam, ölürüm senden ayrılırım bağrıma taş basarım ama o tapuyu eniştene yaptırmam diye feryat figan yıktım ortalığı
![Roll Eyes :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk7.gif)
Biraz fazla yıktım galiba astım hastasıyım astımım tuttu, o halimi görünce ki 2 senedir ilk kez gördü.
Kfasına birşeyler dank etmiş sanırım.
Aslında ortada biraz da yanlış anlaşılma var benim gerizekalı nişanlım yüzünden.
Kardeşimi aradı o geldi 3ümüz sakin konuştuk.
Şimdi hanımlar biz enişteye olmasın, ortak olsun dedik değil mi ikimiz için.
Bunun ailesi de illa benim üzerime diyorum sanmışlar, ortak olmayı kabul etmiyormuşum güya.
Sen ne saçmalıyosun eniştenin üzerine olmasın dedim benim üzerime mi olsun dedim. dedim.
İşte sen ortak diyorsan benim ailem buna zaten bişey demez, bir şey derse de içinde art niyet ararım dedi.
Akşam dışarı çıktık, onlar bize gelecekti annem çok sinirliydi öteledik biraz.
Derken benim telefonum çaldı nişanlımın dayısı ikimizi çağırdı.
Gittik (Tabi benim şaftım kaymış yüz şiş dudaklar botoks, kızarmış kabarmış bir vucut.)
5 dk normal muhabbetten konuşuldu. (Bu arada küçük görümcem (o eniştenin eşi oland eğil), dayısı eşi ben nişanlım vardık.
Anlat dediler anlattım, hatta hepsi hak verdiler, bize böyle anlatmadılar dediler.
Onlara göre de ben neden birden ortayaev benim üzerime olacak diye atlamışım, bunun muhabbeti hiç geçmemiş. Daha nişanlıyken evin tapusunu geline yaptırdık deseler bi taraflarıyla gülerlermiş.(E bende nişanlıyken tapuyu neden eniştenin üzerine yapayım?)
Sana alınan ona, ona alınan sana.
Nişanlımda ben Gebere Jacksona güveniyorum, herhangi bir hak talebim dahi olmasa, benim güvenim sonsuz dedi.
Kv yi aradılar o geldi.
Normal sarıldı öptü, konuyu ona da anlattılar.
Yıkama yağlama mod on.
İşte sne benim gelinim değil kızımsın, sana güvenim sonsuz, elalem ne der sonra da bilmem ne.
Son olara konuyu ortak tapu diye karar verdik.
Vekaeti anasına bırakacak, bugün de bankadan bana kesin bilgi gelecek.
Ne mi hissediyorum.
Ortaya para muhabbeti girince değişen insanlar görüyorum, hissizim, kötü düşünmek istemiyorum ama tüm kötülükler önümde duruyor.
Mutluyum, dediğimi yaptırdım boyun eğmedim, gereken her şeyi konuştum.
Tanıdım gördüm.
Dün çok ağladım yüzüm hala şiş, ama değdi, o pasif gördükleri kzı gitti, dediğini yaptıran kişi oldum.
Bir kere ezdim onları, devamıda gelecek kırıldı çünkü bacakları.