• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğimi geri kazanmam mümkün mü ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kafama çok takılan bir konu. Anneler yardım. 35 günlük bir bebeğim var. Sezeryan ile doğum yaptıgim için süt hemen gelmedi. O süre içinde mecbur mama verdik. Sonra etrafımdakiler mama verme vs deyince kestim çocuk sarılık oldu. Sonra atlattı vs derken sutum az geldi . Bu 1 ay içinde artsın diye neler yedim 7 kilo aldım ama cocuk doymadi. Emzirme Kampı diye bişey duydum bebeği 3 gün sadece emziriyosunuz. Denemeyi düşünüyorum sizce çok mu geç bebeği mamadan kesip sadece anne sütü ne çevirmek için.
Neden bu kadar kafaniza takıp kendinizi üzüyorsunuz.sakin olun.zamanla sütünüz artacaktır.belli başlı besinler var sütü arttıran.dere otu kuru börülce gibi.onlardan bol bol tüketin uyumaya çalışın ve stres yapmayın.mama alması dünyanın sonu değil.en önemlisi onun sağlıklı olmasıdır.beni de bebegim 40 gün boyunca hiç emmedi sütüm sağıp verdim.annem bile cocugunlaaranda bağ olmaz deyip durdu.bu konuda kimseyi dinlemeyin.bebeginiz için en dogrubseyi siz bilirsiniz.sizi ondan daha fazla düşünebilecek kimse yok.bunu unutmayin🤗

Back