- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 35
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #3.041
Son mesajlarda denk geldi görmüşken güleyim dedim
Bu ara cok spor modunda degilim evin icinde yürümek daha kolay geliyor:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son mesajlarda denk geldi görmüşken güleyim dedim
Yaa çok tatlisinbizi bir ramazan vurdu topik dağıldı, 2,5 ay çok iyi gitmiştik halbuki..
yapalım yapalım nolur
Naber canisiSon mesajlarda denk geldi görmüşken güleyim dedim
valla aksam esim çay istedi, dedim ki mutfak çok uzak yaSon mesajlarda denk geldi görmüşken güleyim dedim
Aynen canım spor arkadaşı olunca insan bırakmak istemiyoay heyecanlandım birileri gelince
bu topikten sonra da spor yaptım evet ama birileri olunca başka oluyor
biz burda squattan vazgeçmiştik ama en son biliyor musun.Yaa çok tatlisin
Oo Ramazan geldi mi yayilmak Allahin emri
Valla yapalım yapalım süper olur
Ben bu aralar chloe yapıyorum ondada squat hareketleri var ama bi squat takviminin yeri ayrı
Xbxbsb ve squat a başlayalım diyen bir kaptan bulmuştum benden farklıdır diyodum bence biz bir iki gün anca birbirimize gaz verelim öyle başlayalımvalla aksam esim çay istedi, dedim ki mutfak çok uzak ya
evde yürümek bile gözümde büyüyor tembellikten. bir an önce kendime gelmem lazım.
Iyiyim canim sen nasilsinNaber canisi
Evet senin yuruyuslere arada göz atıyorum maşAllah süper gidiyosun kuzum
Aa gerçekten mi ben de selulit vardı çok iyi gelmişti hatta baya bi etki göstermişti çok şaşırmıştım ve acayip sikilasmistimbiz burda squattan vazgeçmiştik ama en son biliyor musun.
bende çok selülit yaptı nedense bölgesel çalışıyorduk.
hahahshshs yok yarın okey de başlayalım ama squat no şimdilik en azındanXbxbsb ve squat a başlayalım diyen bir kaptan bulmuştum benden farklıdır diyodum bence biz bir iki gün anca birbirimize gaz verelim öyle başlayalım
Çok şükür canımIyiyim canim sen nasilsin
Takım kalabalik adimlarimi birakirip kaciyorum genelde
Bu ara azalttım yaa adımlarida tembellik yapiyorum
Tamam kaptan sen ne dersen onu yapalımhahahshshs yok yarın okey de başlayalım ama squat no şimdilik en azından
çünkü bu hamlığın üstüne ben squat yaparsam yere yapıştırdım beni kazırsınız yerden
evet neden öyle oldu anlamadım, bacaklarım falan çok sıkılaştı ama popo kısmını mahvettiAa gerçekten mi ben de selulit vardı çok iyi gelmişti hatta baya bi etki göstermişti çok şaşırmıştım ve acayip sikilasmistim
Daha once yapmissin yine yaparsin topik 2017 ye aitmisvalla aksam esim çay istedi, dedim ki mutfak çok uzak ya
evde yürümek bile gözümde büyüyor tembellikten. bir an önce kendime gelmem lazım.
Kilomu korumaya yetiyor en azindan yoksa evde hareketsizlikten kilo alacağımÇok şükür canım
Olsun olsun az da olsa devamli olmasi onemli ki bana göre hiç az değil
Ay bilemedim neden öyle oldu sen yaparken comelme asamasinda popo mu sikiyordum eminim sende öyle yapiyodursun ama acaba yeme içme ile mi ilgili canım ben bol da su iciyordum 3 litrenin altına düşmuyordumevet neden öyle oldu anlamadım, bacaklarım falan çok sıkılaştı ama popo kısmını mahvetti
ay bana hersey lazım hepsini yaparım hiç sıkıntı yokTamam kaptan sen ne dersen onu yapalım
Ya ilk biraz incelme endeksli mi calissak sence nasıl yapalım
inşallah yaDaha once yapmissin yine yaparsin topik 2017 ye aitmis
Haha canım bu pandemi de kilo alamayanKilomu korumaya yetiyor en azindan yoksa evde hareketsizlikten kilo alacağım
hiç hatırlamıyorum ki ne yapıyordum, ama o sıralar Hipertiroidiydim ben. zaten kilo veriyordum sporla iyice zayıflamayayım diye yememe pek dikkat etmiyordum açıkçasıAy bilemedim neden öyle oldu sen yaparken comelme asamasinda popo mu sikiyordum eminim sende öyle yapiyodursun ama acaba yeme içme ile mi ilgili canım ben bol da su iciyordum 3 litrenin altına düşmuyordum