• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evin tapusunun eniştenin üzerine olması

H
Daha önceden bi kaç konum olmuştu bana kötü yorum yapanlara çok sinir olmuştum.
Ama şu 4 günde o sinir olduğum insanlar dahil olmak üzere onlarca kişi bana o kadar yardımcı oldu
Allah sizden razı olsun, görümcem için açtığım konuya değil de bu konuya takılmam gerektiğini sizler gösterdiniz bana.
Benim için siteye girenler, konumun ne olduğunu merak edenler, benimle ağlayanlar, benimle sinir krizi geçirenler oldu.
Bu siteyi bu yüzden seviyorum, çok güzel dostluklar kazandırdığı için..
Tanımadığuınız insanlara üzülmeyi kızmayı doğruyu yanlışı gösteriyoruz.
Çok güzel duygular bunlar, birine yardımcı olmak, onun için çabalamak hemde yüzünü dahi bilmediğimiz insnalar için..
Kredim onaylandı, az önce kapora bırakıldı protokol yapıldı Allahın izniyle evimizi bir hafta içinde alacağız.
Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
Konum kapatılabilir abla hayırlısı olsun hepimiz için hayırlı günler @Mune
Hadi hayırlısı olsun bakalım

Daha önceden bi kaç konum olmuştu bana kötü yorum yapanlara çok sinir olmuştum.
Ama şu 4 günde o sinir olduğum insanlar dahil olmak üzere onlarca kişi bana o kadar yardımcı oldu
Allah sizden razı olsun, görümcem için açtığım konuya değil de bu konuya takılmam gerektiğini sizler gösterdiniz bana.
Benim için siteye girenler, konumun ne olduğunu merak edenler, benimle ağlayanlar, benimle sinir krizi geçirenler oldu.
Bu siteyi bu yüzden seviyorum, çok güzel dostluklar kazandırdığı için..
Tanımadığuınız insanlara üzülmeyi kızmayı doğruyu yanlışı gösteriyoruz.
Çok güzel duygular bunlar, birine yardımcı olmak, onun için çabalamak hemde yüzünü dahi bilmediğimiz insnalar için..
Kredim onaylandı, az önce kapora bırakıldı protokol yapıldı Allahın izniyle evimizi bir hafta içinde alacağız.
Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
Konum kapatılabilir abla hayırlısı olsun hepimiz için hayırlı günler @Mune
Çok güzel bir haber bu,hayırlı olsun senin için,mutluluklar dilerim.

Back