- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
- Konu Sahibi aslidirasli1
Hoşbuldum :) Bi koşu 40 tane yapıp geldim. Bi kaç gün ısınmam gerekecek sanırım yarın merdiven çıkacak halde olmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum :) Bi koşu 40 tane yapıp geldim. Bi kaç gün ısınmam gerekecek sanırım yarın merdiven çıkacak halde olmak istiyorum
Ben 10 yaptım başka hareket yaptım sonra yine 10 derken 50 ye tamamladım. Bu durumda benimkisi olmadı mıDinlenmeden yapılmalı ama
O yanığı hissetmeliyiz çünkü o işe yaradığının kanıtı...
Çok yüksek sayılarda dinlenme olabilir ancak
Olmuştur mutlaka daBen 10 yaptım başka hareket yaptım sonra yine 10 derken 50 ye tamamladım. Bu durumda benimkisi olmadı mı
Tam da bunu düşündüm demin :)kızlar before after için resim felan çektınızmı veya mezurayla olctunuzmu
Ses gelmesi normal diye biliyorumArkadaslar ya ben yapinca hem belim agriyor hemde dizlerimde catur cutur sesler geliyor. Normal mi? Sizede oluyor mu?
Himm olabilir... kendimi dik tutmaya calisiyorum ama benim belim cukur oldugu icin cok olmuyor. Bugun 35 yaptim yine...Ses gelmesi normal diye biliyorum
Ama belin agrıyorsa duruş şeklin yanlış olabilir