Tamam canım denedikten sonra yorumlarını bekliyorum :) şimdiden afiyet olsunHadi yaaa
İlk defa duydum değişik bir tat en yakın zamanda deniycem teşekkür ederim canım:)
Teşekkür ederim canım en yakın zamandaTamam canım denedikten sonra yorumlarını bekliyorum :) şimdiden afiyet olsun
Yapalım dimi güzel fikirÇoook mantıkı yapalımmm yapalımmmm
Kızlar ben aslında konuya bu kadar katılım olacagını düşünmüyofum çok sevindim
Diyorum ki bi tablo yapalım herkes listede olsun ölçüleri olsun belli hareket belirleyelim ortak hergün eksiksiz yapana tabloda + tik gibi koyalım hatta en iyi incelene madalya verelim
Siz ne diyorsunuz?
Ben varıııııııımCeylinimdeceylinim
leylmira
sueno34
@bide bele cek
@Sevcanansu
H E
Kızlar bu kadar mıyız kimseyi atlamadım dimi atladıysam affola
Sizler ne diyosunuz bu fikrime
Hep beraber karar verelim istyorum
Ben varıııııııım
Canım tablo nasıl ekleniyor biliyo musunBen varıııııııım
yok canım yaa bilmiyorum maalesef genelde okuyucu olduğumdanCanım tablo nasıl ekleniyor biliyo musun
Canımsınyok canım yaa bilmiyorum maalesef genelde okuyucu olduğumdandeneme yanılma yaparak bulabilirim belki ama
tablo nasıl yapılır diye bi forum var ona bakıyorum şimdi anlamaya çalışıyorum :)Canımsın
Hafi o zaman hep beraber yapalım
Sabah kızlara sürpriz olsun
Canım ya çok tatlısın:))tablo nasıl yapılır diye bi forum var ona bakıyorum şimdi anlamaya çalışıyorum :)
Ceylinimdeceylinim
leylmira
sueno34
@bide bele cek
@Sevcanansu
H E
Kızlar bu kadar mıyız kimseyi atlamadım dimi atladıysam affola
Sizler ne diyosunuz bu fikrime
Hep beraber karar verelim istyorum
dur bide ben deneyeyim sen tabloda hangi bilgiler olsun istiyosun onu yaz banaCanım ya çok tatlısın:))
Ben kodla yazmaya çalıştım saçmaladı olmadı tablo
Canım ben kaçar yarın görüşürüz öptüm çoook muaahtablo nasıl yapılır diye bi forum var ona bakıyorum şimdi anlamaya çalışıyorum :)
Canım işte mesela hepimizin nicki varsa ölçü yapacagımız sporlar her gün güncelleyelim diyorum tabloyu herhün eksiksiz yapan kişinin karşısına tabloda + gibidur bide ben deneyeyim sen tabloda hangi bilgiler olsun istiyosun onu yaz bana
tamam canımm o zaman yarın devam ederiz belki bizden tecrübeliler vardırCanım ben kaçar yarın görüşürüz öptüm çoook muaah
Millet koşun aztamam canımm o zaman yarın devam ederiz belki bizden tecrübeliler vardırbende öptüm çoook iyi geceleeeeer
Görüşrüz canım herkese etiket yaptım sabah bakarlartamam canımm o zaman yarın devam ederiz belki bizden tecrübeliler vardırbende öptüm çoook iyi geceleeeeer
Koştum geldim