İstediğin zaman katılabiliyorsun o zaman öyle mi ? Şu regl döneminde başlamak için çok hazır hissetmiyorum da kendimiCanım gözüne kestirdiğin bir gruba yaz benide alın diye onlar gerekeni anlatır :)
Hadi yaaCok guzel fal baktigimi soylemis miydim sizlere
Kendiminkine bakamam bi :))Hadi yaa
Cidden mi kızKendiminkine bakamam bi :))
Valla. Şom agizli gibiyim bi de soylediklerim tak tak cikar gecen arkadas ortaminda bi kizla tanistik dediler fal bakiyor ceylin sana baksin yeni bi cocukla tanismis. O is olmayacak cocuk gel git akilli gibi dedim kiz sasirdi. Dedim burda zorlukla kazanilmis bi para var ailecek bi yerden para gelecek ama tirnaklarinizla kazimissiniz ugras vererek elde etmissiniz kiz dogru dogru diye dinliyor. Hamile biri var burda yakinlarinda biri hamile ama zor hamile kalmis tehlikeli bi hamilelik gecirecek dedim. Kiz dedi kuzenim hamile sabah aldim haberi ve 6 yildir ugrasiyor hamilelik icin. Ilk soku orada yasadi. Sonra bi tarla isleri varmis kizin babasinin emek veridig satmislarCidden mi kız
Valla. Şom agizli gibiyim bi de soylediklerim tak tak cikar gecen arkadas ortaminda bi kizla tanistik dediler fal bakiyor ceylin sana baksin yeni bi cocukla tanismis. O is olmayacak cocuk gel git akilli gibi dedim kiz sasirdi. Dedim burda zorlukla kazanilmis bi para var ailecek bi yerden para gelecek ama tirnaklarinizla kazimissiniz ugras vererek elde etmissiniz kiz dogru dogru diye dinliyor. Hamile biri var burda yakinlarinda biri hamile ama zor hamile kalmis tehlikeli bi hamilelik gecirecek dedim. Kiz dedi kuzenim hamile sabah aldim haberi ve 6 yildir ugrasiyor hamilelik icin. Ilk soku orada yasadi. Sonra bi tarla isleri varmis kizin babasinin emek veridig satmislarbu cocuktan ayrilmis ve o kuzeni dusuk riskiyle hastaneye kaldirilmis ama simdi iyiymis durumu. Kiz aramis arkadasima diyomus ki ceylinle bi araya getirin beni tekrar
Fotograftan anlayamam heraldr :))O ceylin buraya gelecekvallaa helal olsuun . şimdi sana burdan her gün kahve falı fotoları gelir ben sana diyim ama seviyorsun da heralde bakmayı çünkü genelde ya da benim karşılaştığım insanların geneli saklar bunu biri sölemedikçe söylemezler
bugün de sporumu yapabildim neyseki
leslie 3 mil
55 squat
30 sumo squat
30 köprü
35'er makas
3 kez plank (60 sn, 60 sn , 45 sn)
30 russian twist
15'er de sevcanansu'nun paylaştığı videodaki hareketler
Ay resmen arkadaş ortamında aradığım kankaValla. Şom agizli gibiyim bi de soylediklerim tak tak cikar gecen arkadas ortaminda bi kizla tanistik dediler fal bakiyor ceylin sana baksin yeni bi cocukla tanismis. O is olmayacak cocuk gel git akilli gibi dedim kiz sasirdi. Dedim burda zorlukla kazanilmis bi para var ailecek bi yerden para gelecek ama tirnaklarinizla kazimissiniz ugras vererek elde etmissiniz kiz dogru dogru diye dinliyor. Hamile biri var burda yakinlarinda biri hamile ama zor hamile kalmis tehlikeli bi hamilelik gecirecek dedim. Kiz dedi kuzenim hamile sabah aldim haberi ve 6 yildir ugrasiyor hamilelik icin. Ilk soku orada yasadi. Sonra bi tarla isleri varmis kizin babasinin emek veridig satmislarbu cocuktan ayrilmis ve o kuzeni dusuk riskiyle hastaneye kaldirilmis ama simdi iyiymis durumu. Kiz aramis arkadasima diyomus ki ceylinle bi araya getirin beni tekrar
Teşekkürr ederim canımm ama hedef biraz 10 kg kadar olduğundan çokta yakın değilSüper , tebrik ediyorum... böyle giderse hedef çok yakın
Zor değil, başarırsın kendine İnanTeşekkürr ederim canımm ama hedef biraz 10 kg kadar olduğundan çokta yakın değil
Bu tempoyu korursam ve regl dönemi sonrası beslenmeye dikkat edersem inşallah olur gibi :) bu sefer daha bi inançlıyım galibaa bir de burda paylaşmak destek almakta heralde iyi geldiZor değil, başarırsın kendine İnan
Bu tempoyu korursam ve regl dönemi sonrası beslenmeye dikkat edersem inşallah olur gibi :) bu sefer daha bi inançlıyım galibaa bir de burda paylaşmak destek almakta heralde iyi geldi
Dostum...O kiloyu gordukten sonra bende kilomu yazmayacagim incelene kadar
Geldim geldim :)
Kahvaltida 2 haslanmis yumurta
3 çeri domates
Yarim salatalik
1 kibrit kutusu kadar tulum peyniri
1 dilim ekmek yedim.
5 6 çilek 1 yesil elma yedim aralarda
Aksam yemegi olarakda çorba yedim 1 kase ekmeksiz
1 fincanda kahve ictim az sekerli yemekten once
Makas hareketi yaptim 50×50
Squati yapamadim unuttum bugun baslayacagim
Kol çalistim dumbell la
Bel cevirme 5 dakika kadar
Bugunde paylasacagim ogun ogun :)
Tamam gözüm sende arayı açma burayı AksatmaBalım ben 4. Takımla diyete giriyorum ceylin olsun madem kaptan :))
Hadi yaaao kiloları gördükten sonra sanırım bende yazamıcam kilo mu
Hindistan cevizi yağlı kahve güzel bi kahve değişik aromaları seviyorsanız tavsiye ederim . Spordan önce hep içmeye çalışıyorum metabolizmayı hızlandırıp yağ yakımını artırıyormuş. Ben filtre kahveye koyuyorum yağı. Kahveyi hazırlıyorum içine 1 tatlı kaşığı yağı koyup blenderdan geçiriyorum ki öyle yapılması gerekiyormuş bende sonrada öğrendim normalde koyup karıştırdığında yağ tabakası öle üstte kalıyor pek bi hoş olmuyordu vıcık vıcık yağama blenderdan falan geçirince gayet güzel oluyor rengide sütlü kahve rengine dönüyor. Ayrıcaa türk kahvesine koyanlarda varmış onu denemedim hiç.
Evet söyledinCok guzel fal baktigimi soylemis miydim sizlere